1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Oyuncu Özellikleriyle, Ca nasıl orantılı?

Hybrid View

Bilgi için ve cevaplar için teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış, ben de biliyorum 200 Ca'lı bir futbolcunun özelliklerinin 1 olmayacağını, ben burada oyuncu özelliklerinin ve Ca'nın önemini kavramayı çalışıyorum.

Şimdi arkadaşlar ben, ağabeyimle birlikte FM2009'da kariyer açıyorduk. Ağabeyim oyuncu özelliklerine bakarak transfer yapıyordu. Ben ise FM Geniu denilen programdan Ca bakarak transfer yapıyordum ve netice olarak ben her zaman daha başarılı oluyordum. Ağabeyim ise sinirleniyordu ve yeniden kariyer açmak zorunda kalıyorduk.

Ben bu sene hiç bir program kullanmak istemiyorum. Çünkü geçen seneki oyundan hiç bir şey anlamadım. Bu sene kullanmak istemiyorum fakat transferlerimde ağabeyim gbi fiyasko çıkmasını istemiyorum. Çünkü çok sinir bozusu bir durum oluyor...

İnşAllah ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Ağabeyim oyuncu özelliklerine bakarak transfer yapıyordu.
    Ağabeyin oyuncu özelliklerini iyi bilmiyor olabilir. Mesela Creativity(yaratıcılık - ofansif orta saha oyuncuları için önemlidir), decisions(karar varme - her oyuncu için çok önemlidir) Composure(soğukkanlılık - santrafor için çok önemlidir.), concentration(konsantrasyon defans ve kaleci için önemlidir) gibi zihinsel özelliklere bakmayıp sadece tekniğine ve fiziğine bakıyorsa hatalı transfer yapıyor olabilir.

Quote Originally Posted by ozidnz View Post
    Ağabeyin oyuncu özelliklerini iyi bilmiyor olabilir. Mesela Creativity(yaratıcılık - ofansif orta saha oyuncuları için önemlidir), decisions(karar varme - her oyuncu için çok önemlidir) Composure(soğukkanlılık - santrafor için çok önemlidir.), concentration(konsantrasyon defans ve kaleci için önemlidir) gibi zihinsel özelliklere bakmayıp sadece tekniğine ve fiziğine bakıyorsa hatalı transfer yapıyor olabilir.
    Bir tane örnek buldum, aşağıdaki DM'ye burnley takımında gözlemci raporu aldım ve 3 yıldız aldım. Birde siz bakın bu futbolcu, burnley için 3 yıldızlık futbolcu mu? birde göz ayarı olarak bu oyuncunun Ca'sı kaç olmalıdır?

Mevkii defansif ortasaha,

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Muhammet Celik View Post
    Bir tane örnek buldum, aşağıdaki DM'ye burnley takımında gözlemci raporu aldım ve 3 yıldız aldım. Birde siz bakın bu futbolcu, burnley için 3 yıldızlık futbolcu mu? birde göz ayarı olarak bu oyuncunun Ca'sı kaç olmalıdır?

Mevkii defansif ortasaha,

Zayif ayaginin ne kadar iyi olduguna gore 141 ile 161 arasinda bir CA sahibi olur.

Ozellikle hizli olmayan oyuncular, eksik olan hizlarinin yerine diger ozellikleri koymak zorundadirlar. Gobekte oynayan bir oyuncu oldugu icin de zayif ayagin onemi de cok yuksek seviyede.

Mesaj Yetkileri