- Sabri'nin yıllardır geriye gittiği yok son senedeki tüm maçları izle sonra bu yorum için git ve ağlabakın araştırmacı arkadaşınız belirtmiş. potansiyelleri yükseltme kararı almışsınız. yaptığınız sıralamaların biraz da bizim lehimize olmasını istemek yanlış mı? 17 yaş altındaki potansiyellerde Fenerbahçe'ye -9 vermeyi uygun görmediğinizi hadi es geçtim, kabul ettim diyelim. ya peki geçen sene üç beş maç oynayan lincoln'ün ca'sının fırlamasına ne demeli? aynı şeyi emre için istediğimizde yaygarayı koparıyorsunuz. çifte standart değil de ne bu izah edin bana?
gökhan gönül'ün daha iyi olmasının savunulmasını bile yadırgıyorsunuz. adamın biri tutmuş walcott'la kıyaslıyor. öteki zaten şu kadar çeviklik almış ne gerek var diyor. sanki aynı değerleri sabri almamış.. sabri demişken; yıllardır izliyoruz kendisini üzerine birşey koymayı geçtim adam her gün daha da geriye gidiyor buna rağmen ca'sı ile pa'sı arasında 13 puanlık bir fark var.. aynı durumu semih'te göremiyoruz ne hikmetse. sabri bundan sonra kendini ne kadar geliştirirse semih ondan fazla geliştirir. hadi çıksın biri bu yorumuma itiraz etsin.. göz var nizam var yahu.
kazım bugün oynadığı futbolu galatasaray'da oynasaydı eminim daha fazla ca ve pa alacaktı.. aydın'ın aldığı değerler bunun en büyük kanıtı. ikisinin de profesyonelizmi düşük, ama pa olarak aydın gökhan'la aynı seviyede.. aydın o pa ile gelişemeyecekse kazım hiç gelişemez.Sabri kendini ne kadar geliştirdi haberin yok fanatikçe saldırmanada gerek yok
- Kim diyor fenerbahçe altyapısı iyi diye hangi akıllı insan bunları sallıyor?? Araştırmacı arkadaşlar senin ordan burdan duydugun gibi yapmıyorlar gidip izliyorlar ve Fenerbahçe altyapısı öyle ahım şahım bi altyapı değil izledigimden biliyorum. Ayrıca Fenerbahçe altyapısına yüksek potansiyel yok diye siz aglarken Bursa'lı fanatikler aglamıyor niye sadece 1 tane -9umuz var diye çünkü seviye bu kadar anladın mı yalandan fazla potansiyel vermek gerçekçiliği bozar hadi o oyuncular o kadar potansiyelli olsalar ve araştırmacılarda inatla -7 verseler tamam derim ancak böyle temeli olmayan şeylere dayandırıp saldırmanıza anlam veremiyorum.
- Evet bu forum size bir hediye tehdit falan değil gerçekler. İsterse adam kapatır ve kendi izlediği kadarıyla aktarır yorum falan almaz kafasıda rahat eder ama araştırma gelişsin farklı yorumlar gelsin belki atladıgımız yer olmuştur belki gerçekten değişiebilir değerler falan diyerek açıyorlar buraları.
- Dediğim gibi fenerde genç yetenek yok o -9ları istemeyede hakkın yok. bursaı genç bi forvet var gider ona verilir ama sizin kendi çapında çabalayan adı sanı duyulmamış kulaktan dolma iyi oyuncu o iyi diyip fazladan pa istemek yanlış veya farkı bir boyut getireyim Fenerbahçe altyapısının en iyi oyuncusu en fazla -8 seviyesinde anlatabildim mi? Galatasaray altyapısının en iyi oyuncusu -9 seviyesinde fazlasını istemek herkese zarar verirAyrıca Emre abi demiş sıraladık demiş demek ki o sıralamaya giremedi hiç bir Fener altyapısı oyuncusu yani kötüler
- Lincoln'un CA'sının artması çok doğal bence çünkü en son oynadıgı maçlara bakarsan anlarsın gerçek performansını yansıtacak düzeye getirildiğini adam yarım dönem oynayıp asist kralı oldu. Tam oynasaydı belki rekor kıracaktı. Buna uygun bir profil yapıldı ve tamda olmuş bence.
- Ne alakası var be arkadaşım Kazım Aydın'dan daha iyi oyuncu bunu kabul etmeyen kişi varmı burda? Maç motorunda denedin mi hangisi iyi hangisi kötü diye? Profosyenellikleri düşük tamam bunda hem fikiriz Aydın'ın PA'sı gökhanla aynı seviyede olabilir bu da çok doğal çünkü Aydın hala potansiyelini koruyor ve yavaş yavaş gelişmeye devam ediyor zaten profosyenelliği düşük oldugu için oyunda da gerçekte de o potansiyele ulaşamayacak daha ne yani? Gökhan sanki çok potansiyel vaadediyor yaKazım daha nereye gelişecek oha
Sen fanatik değilsin de nesin be kardeşim

Sabri kendini ne kadar geliştirdi haberin yok fanatikçe saldırmanada gerek yok