1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Mandzukic | St | 23 |

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adama o kadar gıcık oLdum ki bundan sonra yeni kariyer açtığımda aLacağım direk isim oLacak.

3 YıLdır sürekLi kabus gibi MarsiLya iLe grupLarda eşLeşiyorum ve bu herif benim maçLarda resmen çıLdırıyor. Tamam eninde sonunda yeniyorum MarsiLya yı ama bu adamın benim savunmam iLe daLga geçmesi gururuma dokunuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    Adama o kadar gıcık oLdum ki bundan sonra yeni kariyer açtığımda aLacağım direk isim oLacak.

3 YıLdır sürekLi kabus gibi MarsiLya iLe grupLarda eşLeşiyorum ve bu herif benim maçLarda resmen çıLdırıyor. Tamam eninde sonunda yeniyorum MarsiLya yı ama bu adamın benim savunmam iLe daLga geçmesi gururuma dokunuyor.
    yorumunun kalin olarak i$aretledigim kisimlarini oturdugum yerden du$erek ve gulerek okudum ustad. sen adami oldurursun...

bu arada Mandzukic gecen sene ve ondan onceki sene de yanli$ hatirlamiyorsam belali forvetler arasina katilmi$ti. eger bu 3.senesinde de hala can yakiyorsa bizden gunah gitti. alacagiz..

hele ki Galatasaray gibi bir takim yonetiyorsaniz forvetinizde sadece Baros ve Nonda varsa...

Mesaj Yetkileri