1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Cicero | DM, AMLC | 25 | € 3k

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben 8 büyük lig açıyorum hepsinin en üst ligi ve Large, o oyunda çıkıyor işte.

İlk sezonda kiralık mı değilmi bilmiyorumda ilk sezonun sonlarına doğru keşfettiğim bir oyuncuydu. 2. sezonun ortasında Fenerbahçe'ye transfer ettim. Yani oyunun başından o zamana kadar 3K değerine sahipti. Şu anda değeri 5MN€ lara çıktı Avrupanın orta dereceli takımlarından teklif var, 27-28 yaşına kadar bekletip 10MN'nin üstünde bir fiyata satmayı düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Ben 8 büyük lig açıyorum hepsinin en üst ligi ve Large, o oyunda çıkıyor işte.

İlk sezonda kiralık mı değilmi bilmiyorumda ilk sezonun sonlarına doğru keşfettiğim bir oyuncuydu. 2. sezonun ortasında Fenerbahçe'ye transfer ettim. Yani oyunun başından o zamana kadar 3K değerine sahipti. Şu anda değeri 5MN€ lara çıktı Avrupanın orta dereceli takımlarından teklif var, 27-28 yaşına kadar bekletip 10MN'nin üstünde bir fiyata satmayı düşünüyorum.
    zaten 26 ya$inda. maksimum 2 sene faydalanirim diyosun yani. maddi olarak faydalanabilecegin bi adam olacaktir gibime geliyor.

Mesaj Yetkileri