1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bütün Oyuncularıma Dünya Devleri Talip

Hybrid View

bumu gerçekçilik ya bumu simulasyon şimdi ne işi var o devlerin ömer torakla vs. ya yemin ederim kötülemek için demiyorum ama cm de böyle bir olay dahil burda konuşulan fm deki garip olayların hiçbirisi yaşanmıyo artık kabul edin alışkanlık olmuş sizde fm oynamak yoksa bu sene cm fm yi geçti benim görüşüm bu altını çizerek söylüyorum database konusuna gelince seneye inanın fm ye bu konuda üstünlü sağlayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    bumu gerçekçilik ya bumu simulasyon şimdi ne işi var o devlerin ömer torakla vs. ya yemin ederim kötülemek için demiyorum ama cm de böyle bir olay dahil burda konuşulan fm deki garip olayların hiçbirisi yaşanmıyo artık kabul edin alışkanlık olmuş sizde fm oynamak yoksa bu sene cm fm yi geçti benim görüşüm bu altını çizerek söylüyorum database konusuna gelince seneye inanın fm ye bu konuda üstünlü sağlayacaktır

elapuesto sen cm den komisyon falan mı alıyosun? =) fm cıkmadan once cm alıp bi sure oynadım fm nin yoklugunda eglenceli olabiliyo ama komik bi oyun en basitinden turkiyede yabancı sınırlaması bile yok tabiki zevkler tartısılmaz ama ustunlugu cok bariz bi oyunu bu kadar siddetli sekilde kotulemen cok ilginc

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    artık fm cm karşılaştırma geyiklerini bıraksak diyorum.

cm eğlencedir. (bir sürü buglarla dolu olsa da)
    fm gerçektir. (bir sürü buglarla dolu olsa da)

fifa-pes geyiğindeki olayı anlarım da cm-fm olayına hiç girmeyelim.

Mesaj Yetkileri