1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Bütün Oyuncularıma Dünya Devleri Talip

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by elapuesto View Post
    ya kardeşim sizin karşınızda çocukmu var ben bir şey söylüyosam doğrudur insanları yanıltmayın cm eğlencemi diyosun git bak bakalaım fm2010 kariyer bölümüne adamın teki leeds kariyeri yapıyo bide yaptığı transferlere bak içinde jorge andrade ve cristaldo dahil bir sürü kaliteli üst lig oyuncusu almış leeds 1.ligde kardeşim hangi üst düzey oyuncu 1.lige gelir bumu gerçekçilik ben cm deki leeds kariyerimde o tarz oyuncuların yanına yaklaşamadım çünkü hep redettiler ki buda normal işte imdi hangisi eğlence oluyor dostum bak bakalım her istediğini ki üst düzey oyuncular bunlar alt lige alabilen oyun fm mi yoksa cm mi kardeşim ben 98 den beri oynuyorum managerlik oyunlarını bi çabam yok ama sizin gibi 2000 den sonra hayatında ilk kez managerlik oyunu ile tanışmış insanların çok bilmişlik yapması beni kızdırıyo şimdi siz eğlenceli gerçekcilikten uzak oyununuzu oynamaya devam edin toy managerler sizi =)) güldürüyosunuz beni ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

bak kardeşim daha 19 yaşındasın bu oyunları yeni yeni öğreniyosun cm oynasaydın bilirdin kulktan dolma lafları buraya yazma türkiye liginde yabancı sınırlaması var sen git paşa paşa fm ni oyna her bilmediğin şeyede atlama rezil olursun

haberin var mi bilmiyorum ama turkiyede 6+2 uygulaması var yani kadronda toplam 8, ilk 11inde toplam 6 yabancı olabilir. yukledigim iki resimden birinde kadromda 9 yabancı oldugunu, digerinde ise maca ilk 11de 8 yabancı ile cıktıgımı gorebilirsin sanırım. yani bilmedigim seye atlamıyorum kimin rezil oldugunu tekrar dusun istersen, senle bu kadar ugrastıgıma degmez o ayrı konu ama insanları yanlıs bilgilendirmeni istemedim. 98den beri bu oyunları oynuyosan da aferin basarılarının devamını diliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca leeds e andrade nin gelmesine laf ediyosun da cmde ilk 11imde kewell arda ve mehmet topal olması cok normal sanırım senin icin
    Last edited by canelka : 25.Kasım.2009 at 18:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri