1 ile 30 arası toplam 114 sonuç

Konu: Fm Genie Scout 2010 Çıktı (10.3.0 ile uyumlu)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KhanEagles View Post
    Herkese iyi bayramlar öncelikle..
    Ben de FM 10.1 yaması kurulu ve fm-scout olarak da rc-2 versiyonu..
    Fm scout'dan oyunu açmaya çalıştığımda "can't allocate the DIB handle" diye bir hata veriyor..
    "Compress save" seçeneği aktif olsun olmasın her şekilde aynı hatayı alıyorum..
    Herhangi bir önerisi olan veyahut da bu hata ile karşılaşan başkası var mı?
    Aynı hatayı bende oyuncuların profillerine bakma çalıştığım sırada alıyorum.Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aynı hatayı bende oyuncuların profillerine bakma çalıştığım sırada alıyorum.Bilgisi olan var mı acaba bu konuda?
    FM Scout forumlarinda "Cant allocate the DIB handle" hatasi icin cozumlerden birinin "bilgisayari yeniden ba$latmak" oldugunu soyluyorlar. ancak bunun gecici bir problem oldugunu yani bu problemle kar$ila$an kullanicilarin ara ara problemle tekrar kar$ila$acaklarini ve her seferinde bilgisayarlarini yeniden ba$latarak sorunu gidereceklerini belirtmi$ler.

ayrica yonetimden bir kullanicinin "free bir program oldugu icin boyle sorunlarla kar$ila$maniz normal o yuzden RC2 cikana kadar sabredin" tarzi bir yakla$imi da mevcut.

Ingilizcesi olan arkada$lar konuyla ilgili bilgiyi FM Genie Scout Resmi Sitesi olan FMScout.Com'un forumlarindan alabilirler:
    http://www.fmscout.com/q-1555-Genie-...g-Tracker.html

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    FM Scout forumlarinda "Cant allocate the DIB handle" hatasi icin cozumlerden birinin "bilgisayari yeniden ba$latmak" oldugunu soyluyorlar. ancak bunun gecici bir problem oldugunu yani bu problemle kar$ila$an kullanicilarin ara ara problemle tekrar kar$ila$acaklarini ve her seferinde bilgisayarlarini yeniden ba$latarak sorunu gidereceklerini belirtmi$ler.

ayrica yonetimden bir kullanicinin "free bir program oldugu icin boyle sorunlarla kar$ila$maniz normal o yuzden RC2 cikana kadar sabredin" tarzi bir yakla$imi da mevcut.

Ingilizcesi olan arkada$lar konuyla ilgili bilgiyi FM Genie Scout Resmi Sitesi olan FMScout.Com'un forumlarindan alabilirler:
    http://www.fmscout.com/q-1555-Genie-...g-Tracker.html
    Evet şimdi deneyince hatayı almadım.Teşekkür ederim ilgilendiğin için Çağrı abi. Bu arada RC2 çıkmadı mı? Aşağıda en son verilen linkte RC2 olduğu belirtilmiş.Bende oradan indirmiştim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet şimdi deneyince hatayı almadım.Teşekkür ederim ilgilendiğin için Çağrı abi. Bu arada RC2 çıkmadı mı? Aşağıda en son verilen linkte RC2 olduğu belirtilmiş.Bende oradan indirmiştim..
    RC3 olacak o

RC2 23 Kasim 2009 tarihinde yayinlandi zaten. benim hatam.

Mesaj Yetkileri