1 ile 30 arası toplam 2433 sonuç

Konu: Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben de gelen herkese çok teşekkür ediyorum.Oğuz abiye ayrıca teşekkür ederim.Beklenenden bayağı az kişiydik ama güzel,eğlenceli bir buluşma oldu.Şartlar uygun olduğu sürece bundan sonraki buluşmalara da katılmak isterim.Tam veli toplantısı olduğu günde buluşma olunca annem toplantı sonrası eve dönünce arayıp çağırdı beni ne yazık ki daha fazla süre birlikte olamadım.Yalnız hava berbattı Oğuz abiyle acayip donduk Bir dahaki buluşma iyi bir havada olur inşallah Tekrar teşekkürler herkese.

Quote Originally Posted by Jigsaw View Post
    ben aygunle ba$ladim ilk. 3 mac yaptik 1 galibiyet 2 maglubiyet aldim yanli$ hatirlamiyorsam. ilk defa pes2010 oynayan biri icin iyi bir skor bence. ama asil olay benim icin sonra ba$ladi. $oyleki:
    Biz PES09 oynadık Çağrı abi 10 yoktu ya

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    [B]Biz PES09 oynadık Çağrı abi 10 yoktu ya
    Yok Çağrı senin benden yediğin "10" gol için ince bir gönderme yaptı bana söyledi kendisi bunu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Yok Çağrı senin benden yediğin "10" gol için ince bir gönderme yaptı bana söyledi kendisi bunu.

Senden 10 gol yemedim ki abi.9 tane yedim 1 tane de ben atıyım 10'a tamamlansın dedim kendi kaleme attım ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post

Senden 10 gol yemedim ki abi.9 tane yedim 1 tane de ben atıyım 10'a tamamlansın dedim kendi kaleme attım ya
    Atmasaydın kardeşim .) Atarsan öyle işte olur böyle.)

Mesaj Yetkileri