lan iki dua edelim dedik.
lan iki dua edelim dedik.
hadi bıraktım hemen duanı edip uyu...![]()
Şu videodaki şarkının adı neydi bilen var mıdır?
http://www.facebook.com/video/video....2014633&ref=mf
So what?
Saike
chop suey olsa gerek şemsi..Sytem of a Down'ın şarkısı.
Bana Emo cümleleri lazımÖrnek cümleler bulabilecek olan var mı
Ne kadar değişik olursa o kadar iyi olur
![]()
Emolar Memo olsunlar,askere gidip adam olsunlar.![]()
So what?
Saike
Seko sen bu aralar pek iyi değilsin ya da çok iyisin..![]()
So what?
Saike
Sekolara laf yok.
"YÜCE ATATÜRK"
Nekolara laf var abi?![]()
So what?
Saike
mokoko'lara bi çift sözüm olacak benim..
Herkolara...
"YÜCE ATATÜRK"
Sekolara hücumm..
Elisha Ann Cuthbert
Kim İster???
Günaydın
Tünaydınlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Abi Aygün istemiyomuş beni götür![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Hoca yarın yoklama almayacağım dedi, tabi almadığı için okula gitmeye de gerek yok.Uyku tutmadı, var mı kimseler?
"YÜCE ATATÜRK"
Evet.. Ben varım sabah 7 ye 8 e kadar![]()
Hoca zaten kovmak için uğraşıyor bizi, kalabalık olmasın diye yoklama almayacağım diyor. Acısını çıkaracak ama 2 defa jüri önünde final yapacak bize, bunca senedir okuyorum, aynı dersten ilk defa 2 finale gireceğim.
Sabah 7-8 çok fazla yahu, sızarım ben uykum olmasa da birazdan.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok benim dünyam altına üstüne geldi.. Gece oturup gündüz uyuyorum.. Millet yarasa demeye başladı banaGündüzleri göremiyorum. Psijolojim bozuldu. Mehmet abiyle takıla takıla bizde böyle olduk..
Ne güzel uyku düzenim vardı. Mehmet abi işi gereği sabaha kadar hastalara uyku öğretiyor bende yanında kahyalık yapıyorum
Msn bozuk olmasaydı 2 çift laf sayacaltım Sn: M.ÖcalSen Uyusaydın Sayın Hemşo Bu Arada Biri Bana Laf Atmış Ama Kim Bulursam Hesabını Soracağım![]()