Öhöhhh , Ali Sami Yen'den devam edelim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Originally Posted by Alicanfmfan Öhöhhh , Ali Sami Yen'den devam edelim İyilik yaramıyor size.. Biz burada geyik yaparak başlığı canlı tutmaya çalışıyoruz sen geyiğe katılacağına onu bitiriyorsun.
Originally Posted by nekop İyilik yaramıyor size.. Biz burada geyik yaparak başlığı canlı tutmaya çalışıyoruz sen geyiğe katılacağına onu bitiriyorsun. ne geyigi olum ben bu gecelik konusunda gayet ciddiyim.
Originally Posted by Jigsaw ben bu gecelik konusunda gayet ciddiyim. Geceliği severim giyenden ötürü..Geceliğin içindeki Bihter olunca pek ilgimi çekmiyor. Nihal'e falan giydirmeliler..
Originally Posted by nekop Geceliği severim giyenden ötürü..Geceliğin içindeki Bihter olunca pek ilgimi çekmiyor. Nihal'e falan giydirmeliler.. Ali Sami Yen'de giydirsinler o geceligi Nihal'e bak ne oluyor? direk yan taraftaki cadira...
Originally Posted by Jigsaw Ali Sami Yen'de giydirsinler o geceligi Nihal'e bak ne oluyor? direk yan taraftaki cadira... O geceliği sana giydirip Amsterdam Arena'ya yollasak senide yan çadıra götürecek birileri çıkar..
Originally Posted by nekop O geceliği sana giydirip Amsterdam Arena'ya yollasak senide yan çadıra götürecek birileri çıkar.. beni sinir etme sana o geceligi giydirir Tophane'ye gonderirim. artik nargilelerin marpuclarin icinde ne olur bilemeyecem
Forum Rules