1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Birilerinin Kötü Emellerine Bilmeden Alet Olma

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Cihan'ın birşey yaptığı yok ki. Bize yutturdular diye konuyu sen açtın.O da sana gerçekleri göstermeye uğraşıyor
    Asıl siz gerçekleri görmüyorsunuz.

2-3 kişinin internete yaydığı birşey. Ne biliyorsunuz Pepsi'nin yaymadığını?

Azıcık kırpma demişsiniz. Omu azıcık kırpma? Resmen değiştirilmiş.

O zaman lügatımızdan el yazısını çıkaralım isterseniz?

Daha fazla konuşmak istemiyorum. Üst mesajda dediğim gibi adamın el yazısıyla yazılmış ve ona saygı amaçlı logoya konulmuş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ibob View Post

Daha fazla konuşmak istemiyorum. Üst mesajda dediğim gibi adamın el yazısıyla yazılmış ve ona saygı amaçlı logoya konulmuş.
    Tamam kardeşim sen görmek istemeyebilirsin. Benim elimden en fazla bu kadar geliyor. Herkez biliyor zaten neyin ne olduğunu. Pepsi yaysın kristal yaysın zemzem yaysın ne farkeder. Doğru birşeyi ortaya çıkarmışlar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibob View Post

Eczacı nın elyazısı olduğun nerden biliyorsun ki. Belki o bilgi yanlıştır, kanıtı yok.Bizim söylediğimizn kanıtı birkaç mesaj geride. Hem söylediğin kadar değiştirme de yok orada.Sadece gereksiz ayrıntıları kaldırmışlar ve ortaya çıkan şey belli. Neyse ben de daha fazla konuşmak istemiyorum. Gereği yok. Fikrin değişmeyecek gibi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Eczacı nın elyazısı olduğun nerden biliyorsun ki. Belki o bilgi yanlıştır, kanıtı yok.Bizim söylediğimizn kanıtı birkaç mesaj geride. Hem söylediğin kadar değiştirme de yok orada.Sadece gereksiz ayrıntıları kaldırmışlar ve ortaya çıkan şey belli. Neyse ben de daha fazla konuşmak istemiyorum. Gereği yok. Fikrin değişmeyecek gibi
    Sen mailine gelen bir yazıyı buraya koyuyorsun ve kanıt diyorsun.

Bense yaptığım araştırmalar sonucu bunu yazıyorum. Komik olma lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonuç olarak sadece bu tarz konularda değil, hayatın her alanında bilgi sahibi olduktan sonra hareket etmek gerekiyor. Elde ettiğimiz bilgilerin toplamını kendi süzgecimizden geçirip LCW'yi protestoda ederiz, daha da alışverişte yaparız. Cola içeriz, içmeyiz. Kendi seçimimiz.

Mesaj Yetkileri