1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: İngilizce bilenler - İpuçları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kursda öğrenmen zor olabilir. Üniversitede %100 ingilizce eğitim aldığım için öğrenmek zorunda kaldım. Kendini şartlamassan zor öğrenirsin. Her fırsatta İngilizce konuş. İngilizce kitap oku, gazete satın al. Filmleri İngilizce dinleyerek izle ve alt yazı koyacaksan İngilzce altyazı koy.

Yurtdışında öğreneceksen, gittiğin ülkede kesinlikle Türkçe bilen birisi ile ilişki kurma ve bir arkadaşın ile gitme. Oraya git ve sadece İngilizce konuşabileceğin arkadaşlar edin. Ben bu yüzden tek başıma Alaska veya Kanada'ya gidip hiçbir Türk bulmadan bir kaç ay kalmayı düşünüyorum.
    Abi kanada pahalıymış , vize dert oluyor yurt dışında ve maliyet. Alaska hakında bilgim yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Abi kanada pahalıymış , vize dert oluyor yurt dışında ve maliyet. Alaska hakında bilgim yok.
    ABD gitmek istemiyorum. Çünkü; bu ülkeye gittiğimde kendime hakim olamam, Las Vegas'a gider kumar oynar, Los Angeles'da sapıtırım. Bu nedenle gitmek istemiyorum. O yüzden Kanada ve Alaska dedim. Ama zaten Kapıkule'den çıktığınız anda cebiniz yanıyor. O nedenle paradan çok rahat bir ortam bulmak gerekir. Birde ek olarak Avustralya var. Ama en önemlisi, gittiğiniz yerde Türk bulmamak gerek. Eğer rahat anlaşacağınız arkadaş arıyorsanız, Koreli veya Afrikalı bulun. Bu iki millet Türkleri çok seviyor. İnanılmaz derecede. Güvenilecek iki millet.

Mesaj Yetkileri