Yok Yapmadım Yaw :s
Yok Mu Davet Edilecek Birisi
Fake Hesap'ta Olur
5'e Kadar Yolu Varmış Sanırım Fake'in
AirJet Pm'den Bi Mail Adresi Verde Seni Üye Yapayım Sıra Sana Geçsin![]()
ben soruları cvpladım bakalım ne ara vericek puanları
o günün sorusu indie film felan dior , yazdım oraya film ismi submitledim bişe olmadı
Vay oldu![]()
Aynı ip'den 5 olabilir, kapatın açın modemi ya da proxy kullanın 20'ye kadar devam edin.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
aslında en kolayı ne biliyomusunuz girceksiniz chat sitelerine kaç kişi düşer orda![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yok ya millete zor geliyor üye olmak nedense![]()
Bugünü 4 ptz ile kapattık bakalım hadi![]()
ben sordum psp'de sorun çıkmıyor Xbox360 alan 1-2 kişiye sordum gümrüğe takılmadan vergisiz almışlar eğer alacağın hediye gümrüğe takılırsa Lockerz size teklif yapıyormuş hediyeyi iptal edip puanlarınızı geri veriyormuş. Ama vergi işi nası olcak bilmiyorum puanlardan mı kesecekler yoksa para mı vericez bilemiyorum ama 1000-2000PTZ toplamak kolay değil
Aslında bir site var orada her şey yazıyorda reklama girer diye vermiyorum izin varsa veririm yada isteyim öm'den atıyım
Bir de şey var yeni yasalara göre bildiğim kadarıyla belli bir ağırlığı geçerse vergi ödeniyormuş 2kg'miş sanırım ama Lockerz hediye olarak yolladığı için vergiden yırtmanız yüksek ihtimal
http://www.r10.net/pts/491763-locker...tebook-vs.html
Yorumları okursanız beni daha iyi anlarsınız.
hocam zaten burada ayrıntılı bilgi veremedik şöyle diyim her üründen sınırlı sayıda var ayda 2 kez açılıyor depo önce z-List member'lara özel onlar aldıktan sonra geri kalan üyelere açılıyor psp'ler 15sn'de bile bitebiliyomuş o yüzden hızlı olmak gerekiyormuş zaten dağıtımdan 1 gün önce kurallar ve dağıtım saati yayınlanıyor birde siz seçtikten sonra hediyeyi size mail gelior siz o maili forward edip beklemeye geçiyorsunuz cevap gelirse hediyeniz 20 gün içinde adresinize geliyor
Bu arada davetiye için bana değil diğer arkadaşlara gidin ben Z-List oldum onlarda kazansın...
Z-List Olmak İçin Adam Arıyorum Davetiye Atabilirim Bana Gelebilirsiniz![]()
Kendinize müslüman olmayın.Pas atın arada bizede.![]()
Geçici e-mail adresleri sitelerinden bir mail alın, ona davet gönderin, sonra çıkış yapın, o maildeki linkle üye olun, böyle böyle z-listi tamamlayın.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sanmam, sonuçta o hesapla üye olup 1 soru bile cevaplarsan seni sistem üye sanacaktır. Ama yok yine de öyle oluyor diyorlarsa onunda çözümleri var.
Gir Gmail'e alıver.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Günde 4 ptz oluyor. ( 2 hergün girişte, 2 ptz'de günlük soru )
1 ay'da 100 ptz yapılır garanti olarak. 100 ptzye alınır birşeyler ama galiba gelmiyormuş yalan oluyormuş aldıgın şey. Herneyse birşey sorucam. Şimdi 100 ptz yaptık aldık bi ürün , o ürünlerin belli bir dağıtım günümü var ? Yoksa aldıgından 15-20 gün sonra kargo getiriyormu ?
Bi davetiyede bana atın bakalım merak ettım![]()
Tamam sensin yolladım öm![]()
Hocam siparişin belli bir günü ve saati var o saatte başlıyor sen ordan hediyeni sipariş veriyorsun onlar sana maille dönüyorlar 1-2 gün içinde sen o maili forward ediyorsun ve sana tekrar mail geliyor hediyenin yola çıktığına dair o hediye 14-21 gün arasına eline geçiyor ve yine mail geliyor sana eline geçtiğine dair![]()
Şu andan itibaren dağıtım haftasındayız her an başlayabilir hazırlıklı olun derim benIt's redemption week - keep checking back to see if it's the big day!![]()