20 PTZ var dağıtım haftasında olmaları benim için bişey ifade etmiyor.![]()
20 PTZ var dağıtım haftasında olmaları benim için bişey ifade etmiyor.![]()
Ben 20 kişiyi üye yaptım. T-shirt mü gelecek şimdi burdan?
bir davette bana yollarmısınız.
http://lockerzinfo.com/Prize-List.html
Ayrıntılı-resimli hediye listesi yeni dağıtımda bunlar var burdan bakabilirsiniz
Screw you guys, I'm goin' home
Z list nedir emmi ?
senin referansınla 20 kişi üye olursa Z-List oluyorsun abi, hem dağıtımlarda önceliğin oluyor ilk dağıtım z-list'liler için açılıyor ayrıca z-list olmayanlar her aktiviteden 2şer PTZ kazanırken sen 4er PTZ kazanıyorsun ayrıca bir de bedelsiz olarak t-shirt yolluyolar sana abi![]()
abi size bi yol söyliyim üye olan bir arkadaşınıza deyin ki 3 tane gmail aç sana hileli davetiye yollıcam onlara üye olunca 2 kat puan kazancaksın yani 15 puan kazancaksın ama 2-3 gün içinde gelcek diyin üye kazanınarkadaşım 2 kişiden 3er üye kaptı böylece bende 1 kişiden kaptım
![]()
ben gmail ile üye olmadım , ptzler birikince ürün vermezseler ?![]()
Ben daha hiç üye yapmadım o ne olacak
Üye olmak isteyenler PM yoluyla bana mail adreslerinizi yollayın, sonra ben siz mail adresi atayım bir kaç tane üyeniz olur davet atarsınız.
Kurallar açıklandı redeem bu gece olabilir1- tum redeem tek bir seferde olcak.
2- urun puanlari arttirilmayacak.
3- redeem tum uyelere acik.
4- uyeler sadece 1 urun redeem edebilirler.
5- redeemlenmis hediyelerde degistirme, iade etme, iptal etme ya da ptz geri istegi yapilamayacak.
kargolama;
1- tum kargo olaylari hala ucretsiz ve de urun size "hediye" olarak yollanacak. gene de devletinizin uygulayacagi tum vergiler ve diger seyler sizin sorumlulugunuz altinda.
2- tum adresler duzgun sekilde girilmis olmali. eger adresiniz duzgun bir sekilde yazilmadiysa, siparisiniz iptal edilecek.
diger bilgiler
1- herhangi bir bot kullanimi, hile yapimi veya sahtekarlik direkt olarak siparisin iptali ve uyeligin kapatilmasiyla sonuclancak.
2- autofill ve roboform tarzi uygulamalari kullanmak serbesttir.
benim 14 ptz oldu bugün. Yarın 18 olucam .D
Dağıtım büyük ihtimalle bugün olacak
Bunu deniycem müşterisi hazır eğer tutarsa satıcam hayırlısıyla![]()
Az Önce Redeem Yapılmış Ve Tabii Ki Birşey Alamadım
Birşey Alabilen Var Mı?
ne güzel amfi alacaktım bu redeeme koymamışlar wallpaper almıştım şimdi baktım puanlarımı geri vermişler bi mail de yok ortalıkta![]()
Ben de davet yopllayabilirim. Z-List olmama sadece 19 üye kaldı![]()
kaldı 17özür dilerim flood yapmışım
![]()
Hala birşey alabilen yokmu.![]()
Canlansın buralar, PM ile mail adresinizi yollayın sizde üye olun
Birde Benim adımdan davet gelmiş ise mailinize bir bakın üye oluverin 30 saniyenizi almaz
İsim-soyisim-telefon feyk girsenizde olur yani...
feyk üyelik açsak? yemiyor mu![]()
bir IP'den 5 tanesine kadar izin veriyorlarmış, oda aynı aileden üyeler olabilir diye. HEdiye yollarken kontrol ediyorlarmış ama bu durumları ondan fazla ugrasmamak lazım ama sen bana mailini ver ben seni davet edeyim yine![]()