Selamlar..
Aleykümler selamlar...
selam..............
beyler size sorum olacak yıl 2016 man citydeyim 4 şl 3 ü bjk ile çok ödül kupa katıldığım her organizasyonu kazandım sezon başı city 434 milyon euro para harcattım 281 milyonluk oyuncu sattım türkiyede futbolu bu kadaq rgeliştirmişken
oyunu bırakasımda gelmiyor ama sıkılmayada başladım sizce ne yapayım?
en ufak takımlardan birine
git sansansyon
olsun
samsunu bank asyadan çıkarttım tsl nin ilk maçında bastım istifayı 2014 -2015 sezonun pas geçtim 1 yıl hiç takımla oynamadım zaten sadeced 1 ligler açık 13 ülke birde trnin bank asya açıkbir sezon daha city le gidip sonra bank asyaya yani çıkan bi takımla devam etmeyi düşündüm ne dersiniz
![]()
öyle yapabilirsin iyi düşnce
------------
Beyler Yurtdışında okumak iteyen varmı rusyada mesela aranızda ? ciddi düşünen ama![]()
Var mı Avcılar'da halı saha maçına gelmek isteyen![]()
Screw you guys, I'm goin' home
yedin beni yaz ben geliyorum tekirdağdan halısahadaki avcılar nerde ?
Niğdespor araştırmacılığına yatay geçiş yapmak istiyorum![]()
nekop burdaysan ses ver![]()
(/s)
Selam Guşluk
guşluk muşluk kalmadı artık![]()
(/s)
Harbiden nereye gitti guşluk bir kaç ay giremedik değişmiş bazı şeyler .
esselam............
Arkadaşlar aşağıdaki mesajda ne diyor... O mesaja nasıl bir yanıt verebilirim ingilizce olarak..
benim anladığım adam bana belirttiği kategoride çok yardımının olacağını söylüyor ama emin değilim tabiki..I will contribute much important to contribute to the development Download Program categories as better management and monitoring of violations and timely message![]()
Last edited by SAİT71 : 05.Şubat.2010 at 10:56
selamlar herkese![]()
Screw you guys, I'm goin' home
selam özgür![]()
birşey sorıcam bu regenlerin resmini nereden kapatıyoruz ??
buldum buldum tamam![]()
ayarlardan display&sound da display kısmının en başında show player and staff pictures diye bir şey var. onu real pictures only yaparsan gözükmez regen resimleri.
El Habibi naber ?
DÜn bu saatlerde Yalova-Gebze feribotunda İstanbul Sporlu futbolcularla yan yanaydım hiç birini tanıyamadım
Kadrosunu bilen ya da paylaşacak olan var mı biri süper ligde oynadım gibi bi seyler söyledi ama![]()
Günaydın.Evden dışarı çıkmıyorum,soğukta falan kalmıyorum ama gene boğazlarım ağrıyor hasta oluyorum ne ilginç bişi ya.Bide berbere gidecem şimdi of of lanet olası okul ya
Selamlar..
Of mazot bitmiş kaleoriferin, elektrik sobasını getireyim bari.![]()