1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Welliton | St | 22

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

S.kanlılık düşük peynir ekmek gibi gol kaçırması lazım karşı karşıya acayip merak ettim alıp deniycem
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    S.kanlılık düşük peynir ekmek gibi gol kaçırması lazım karşı karşıya acayip merak ettim alıp deniycem

Diğer özelliklerinin bu denli iyi olmasının bi önemi yok, ama s.kanlılık düşük diye peynir ekmek gibi gol kaçıracağını düşünüyorsun ha?Enteresan

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Diğer özelliklerinin bu denli iyi olmasının bi önemi yok, ama s.kanlılık düşük diye peynir ekmek gibi gol kaçıracağını düşünüyorsun ha?Enteresan

Enteresan olan bir şey göremiyorum. 10.2' de s.kanlılık düşük oyuncular inanılmaz gol karçırıyor. Örneğin Nihat Kahveci: 17 ydi sanırsam bitiriciliği s.kanlılığı düşük olduğu için müthiş gol kaçırıyor. S.kanlılığı 12 ve altındaki oyuncular maç motorunun azizliğinden çok gol kaçırıyor. Bu bir yorum değil gerçek... Defansın arkasına çok adam kaçtığı için karşı karşıyalar da gol kaçırma oranları artırılmış. Oyundaki santrofrlar yüksek s.kanlılığa sahip değilse müthiş goller kaçırıyorlar. Tıpkı gerçekteki Umut Bulut gibi. Bu durum 10.3' te düzeltilecek sanırım.

Yukarıdaki iki arkadaş da bunu görmüşler... Determination istediği kadar yüksek olsun s.kanlılık düşük oyuncular saç baş yolduruyor karşı karşıyalar da.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri