Ah afedersin elim şeyetmiş.![]()
Ah afedersin elim şeyetmiş.![]()
Git hadi git, devlet senden hizmet bekler.
"YÜCE ATATÜRK"
Merhabalar. 4 Gündür hastayım ne dersaneye gittin ne okula.
Birde şu öksürüğüm geçse.![]()
Hastalığı tam atlatıp gitmek en iyisi, ben düzeldim diye kalkarsan daha uzun süre çekmiş oluyorsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu işe bir son vermemiz gerekiyor farkındasın dimi? Bence tek yol El Barto'yu ..wait for it.. öldürmek.Sakın Aygün'e vermeyin görevi.En son görevde kızı öldürmesi için yolladık ama o ne yaptı? Kıza ya burada ölürsün ya da sevgilim olarak hayatına devam edersin diyerek tehtid etti ee haliyle kızda ölmek yerine Aygün'ün sevgilisi oldu.El Barto'ya da aynı teklifi yapar bence..
Ben böyle küçük işlerle uğraşmam, ayalayın işte bir şeyler...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sıkın kafasına gitsin ...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
evet evet
![]()
Bence de en mantıklısı direk kafasına sıkıp öldürmek ama bunu şu ara yapabilecek tek müsait kişinin Aygün olması beni düşündürüyor.2 gün sonra ortaya çıkıp El Barto benim sevgilim ona dokunan karşısında beni bulur derse bu sefer hem onu hemde El Barto'yu öldürmek zorunda kalırım.Diğer kızıda unutmamak lazım tabi.
Merak etme nekop ben heteroseksüelim.
Aygün dünya ahiret kardeşimdir benim.![]()
Pırto ya bak sen. Pırt kadar boyu iLe ne işLere buLaşıyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Pırt kadar boy derkene?
1.90 boyum var benim Luffy akıllı ol.![]()
Büyü de cebine giriyim![]()
Büyümeye gerek yok yine girebilirsin.
Selamlar...
Eğer Emre abide pırt kadar boy varsa benim boy üfürük.![]()
Askerlik brosundan kağıt gelmiş.Yoklama kaçağıymışım.Eve kağıt göndereceklerine bir doktor gönderseler ve o doktor hemen muayeneyi yapsa çok daha güzel olur.
![]()
Editlemek istedim![]()
Last edited by RaSenGan : 25.Şubat.2010 at 20:15
manyak bu yahu. gece gece soruya bak.
karışımların kanıtlama denklemini mi ne sormuştu o tarz bişey ama karışımla kanıtlama kelimelerinin olduğundan eminim![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ona benzer bir şey sormuştum yazamam şimdi karışık bi şeydi ben bile hatırlamıyorum![]()