Özelimize atsın linkleri, birimizin bulunması şart mı illa akşam
Özelimize atsın linkleri, birimizin bulunması şart mı illa akşam
Özelden yürütürler biz görmeden diye atmıyodur,diyeyim de linkleri msn'e atsın bari,ya da Bursa çıkarması yaparsak veririz dvd'leri doldur be meyhaneci deriz,karıştırdım galiba neyse![]()
Doldursun tabi,evde vakit kaybetmeyelim boş yere
Thefm olan Sait nerelerde,karierinde bir Fener'e yenildiğini göremeden gideceğim demişti,yenildim ortada yokKamufle edeyim bari yine göremesin
Cimboma patladık onda da bana total yaptılar,yapma bunu dedim total çerez
Koymuşlar ortasahanın göbeğine Dos Santos'u, bende ikinci yarıda değişiklik yapıp koydum göbeğe iki ayıcığı,zavallıcık hep çimleri gördü
Valla abisi şöyle diyeyim,Denizlispor diye sadece 2 DMC'nin özelliklerini değiştirdim benim eski taktikte bir de ofsaytı kaldırdım defans dengesiz diye, aynı taktikle devam ediyoruz, oyun ilk çıktığından beri değişiklik olmadı,sağlaman oturtmuşuz demek ki
Sadece maç içinde çeşitli varyasyonlara gidiyorum.Sende kendi taktiğinde biraz düzenleme yaparak gerekirse aynı verimi alabilirsin.
Benim diziliş DL DC DC DR DMC DMC AML AMR ST ST,kaleci yok
Oyunu inceledim,yani sistemi iyi kurduğun zaman öyle kornerden sürekli gol falan yediğin yok, hızlı gol yeme gibi bir sorunda yok,defans karşılama ve senin defansının karşılaması biraz daha düzelmiş, bir de galiba daha net pozisyonlar çok gösteriliyor ve gol olabilecek gibi olanlar gol oluyor.Yani öyle ne vursa kaleci kurtaramıyor gibi bir durumda yok, Cenk bayağı bir çıkardı.
Diyorum ve işe doğru yol alıyorum,öğlen görüşürüz
Selamun Aleykum,gençler
Aleyküm Selam .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Naber Cihan nasıl gidiyor?
Hastayım hafiftenHastalığın en sevmediğim yanı burnumun tıkalı olması. Akıyor ama çekemiyorsun
Senden naber![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bi hapşurdum burnum açıldı (Nasıl açıldığını anladınız artık iğrençlik yapmıyalım
)
Ben Allah'a Şükür hasta felan değilim.Öyle can sıkıntısı oturuyorum işte![]()
Selamün Aleyküm Alemin Gençleri. Gününüz Aydın ve Gazınız Hiç Bitmesin DerBuradan Derhal Sıvışırım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Biri okuldan kaytarmış canı sıkılıyor bi de bu da iyi ne diyeyim![]()
ve aleykum selam mehmet abi hoşgeldin![]()
Yani, hatta haftasonuna kadar dinlenmek lazım ,bu yorgunluk kolay geçmez doğrusu
Aleyküm selam Mehmetcim,kaç kurtar kendini
Selam forumun güzel insanları... Nasılsınız bakalım...
İyidir kankacım,nerelerdesin göremiyom seni![]()
Buradayım canım kankacım![]()
Canımsın bende özledim yahuYeni yeni toparlanıyorum yavaştan döneceğim yine işte ... FM oynamayı bıraksamda foruma devam...
Biz iso ile gelecez bakalım Mart sonuna doğru falan herhalde değil mi İsocum,limuzini hazırlatın![]()
Onlardan stokta mevcut zaten abisi![]()
Merak etmeBen bu hafta kaçamam da öbür haftasonu ya da ondan sonraki haftasonu uygunlarsa direkt düşünüyorum doğrusu.