1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Yeni Bir Kariyer İçin Takım Seçimi Alternatifleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Harold: Güzel bir çalışma, ellerine sağlık..Güzel bir çalışma, ellerine sağlık..
    Harold: Ve tabi ki "Rehberler" bölümüne taşıdım.
    Teşekkür ederim

crane1994: Teşekkürler abi çok iyi bir yazı olmuş
    Asıl ben tşk ederim yorumun için.

crane1994: Abi bu listeye kesinlikle Portsmouth eklenmeliSüper bi takım olabilir
    I-ıh o takımı pek sevmiyorum Bana göre seçtiğim takımın bi cazibesi olmalı. Mesela Hull City'i sırf logosuna hasta olduğum için almıştım ilk Tabi ligdeki en zayıf halka olmaları da beni cezbetmişti. Veya ne bileyim İskenderun DÇ'yi kentimin takımı olduğu için aldım. Leeds'i alt liglerden alıp eski günlerine döndürmek için...vs... Yani aldığın takımın senin için bir anlamı olursa o kariyer daha zevkli ve uzun oluyor. Dikkat edersen yazdığım listedeki tüm takımlarda kendini kariyere bağlayacak bir sebep çıkarabilirsin. Dediğim gibi logosu, takımın ismi, mazisi gibi sempati duyabileceğin şeyler olabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by hissiz View Post

I-ıh o takımı pek sevmiyorum Bana göre seçtiğim takımın bi cazibesi olmalı. Mesela Hull City'i sırf logosuna hasta olduğum için almıştım ilk Tabi ligdeki en zayıf halka olmaları da beni cezbetmişti. Veya ne bileyim İskenderun DÇ'yi kentimin takımı olduğu için aldım. Leeds'i alt liglerden alıp eski günlerine döndürmek için...vs... Yani aldığın takımın senin için bir anlamı olursa o kariyer daha zevkli ve uzun oluyor. Dikkat edersen yazdığım listedeki tüm takımlarda kendini kariyere bağlayacak bir sebep çıkarabilirsin. Dediğim gibi logosu, takımın ismi, mazisi gibi sempati duyabileceğin şeyler olabilir.
    Olmazmı abi madem dedik açıklayalımdaBi kere klüp çok karışık durumda kadro berbat ve para 0 klübün -32 MN Pound Borcu Var Başkan Klübü Satıyo yeni başkan yeni heyecan kümede kalmak için oynuyosunDaha sayayımmı

Mesaj Yetkileri