1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Nannar's Mentality for FM 2010

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

retain posession deyin oyuncularınıza pozisyonlarını korumaya daha çok çalışırlar - ki Hasan hocam zaten taktik içinde aktarmış bunu. bana kalırsa en önemli iki touchline instrucions; retain posession(pozisyonunu koru) ve stand-off opponents (rakibin önünde dur) kondüsyonu iyi dayanıklı oyuncularda varsa oof

bu arada Hasan hocam yapmışsa kalitelidir, gönül rahatlığıyla indirip deneyebilirsiniz.
    kadromuza da bayağı ortak oyuncu varmış hocam bende Bandırmaspor'la oynuyorum bu aralar.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Knightmare View Post
    retain posession deyin oyuncularınıza pozisyonlarını korumaya daha çok çalışırlar - ki Hasan hocam zaten taktik içinde aktarmış bunu. bana kalırsa en önemli iki touchline instrucions; retain posession(pozisyonunu koru) ve stand-off opponents (rakibin önünde dur) kondüsyonu iyi dayanıklı oyuncularda varsa oof

bu arada Hasan hocam yapmışsa kalitelidir, gönül rahatlığıyla indirip deneyebilirsiniz.
    kadromuza da bayağı ortak oyuncu varmış hocam bende Bandırmaspor'la oynuyorum bu aralar.
    hocam yalnız retain possession pozisyonunu koru değil topa sahip ol anlamına geliyor benim bildiğim.. ukalalık etmişim gibi olmasın da millet yanlış yönlenmesin diye söylemek istedim..

Mesaj Yetkileri