İnter-MiLan derken araLarından Roma geLip geçicek o zaman görecekLer günLerini.
İnter-MiLan derken araLarından Roma geLip geçicek o zaman görecekLer günLerini.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Haklısın abi.
Livorno düşme potasında olduğu için birazda olsa zorlanacak İnter fakat kazanacaklarını düşünüyorum. Parma ise Milan'dan mutlaka puan alacaktır diyorum. Crespo'nun golü var.
Onun dışında Lazio-Siena karşılaşması varki düşme hattındaki en önemli maçlardan bir tanesi Siena'nın 3 puan alması durumunda iyice kızışacak alt taraf. Atalanta,Cagliari karşısında. Cagliari'nın azda olsa Avrupa hayali var.
Bunların dışında Napoli-Juventus maçı varki, Napoli ilk 4'ü istiyor ve şüphesiz Juventus'dan daha çok hakediyor. Avrupa'da haftanın bankolarından bir tanesi bana göre.Napoli galip gelir, ilk 4 yarışını kızıştırır.
http://www.youtube.com/watch?v=lEnv87bPr40
Şampiyonlar Ligi'ndeki zafer Mourinho'nun eseri mi sorusuna hayır takımın başarısı diyerek cevap veriyor ve .... 1:55
4:00 formayı giyiyor.
Mario Balotelli daha önce bir alışveriş merkezinde Milan Store'dan kendine bir Milan forması alırken görüntülenmişti. Geçenlerde kendisi ile yapılan bir röportajda ise Milano şehri denildiğinde aklına gelen tek şeyin Milan olduğu, sıkı bir Milan taraftarı olduğu ve hatta kupadaki Novara maçı ve içerideki Manchester United maçlarında takımını (!) tribünden desteklediğini söyleyerek Inter tarafını hem şaşırttı hem kızdırdı. Bu sefer ise görüntülü bir vukuata imza attı Balotelli. Bugün (22 Mart) İtalyan Mediaset 5 kanalının yayınladığı bir programda Balotelli Milano'daki bir kafede yakalanır ve kendisiyle koyu bir sohbet yapılır.
Balotelli'nin Milan aşkının odak noktası olduğu ve Mario'yu biraz zor bıraktıran bu baskın-röportajda arkasında Balotelli yazan bir Milan formasını Mario'ya veren program sunucusu röportajı bitirip ayrılırken asıl bombayı patlatmak için mekanda bir adet gizli kamera ile çekime devam etmiş. Medya ve kameralar gitmeden önce kamera karşısında Milan formasına biraz uzak ve soğuk davranan Balotelli ortamdan kameralar ve gazetecilerin ayrılmasından kısa bir süre sonra kendisine verilen Milan formasını sırtına geçiriyor ve tabiri caiz ise nasıl durmuş misali etrafındakilere danışıyor. Inter bu tek taraflı aşkı ne kadar sürdürecek merak içindeyim. Şu an pek olası değil gibi ama Balotelli sürekli "Başkanım beni al!" diye diye en sonunda Milan saflarına katılacak gibi.
Olay oldu arkadaş. Rahat bırakın yahu adamı ne var bunda?
sakin serkan
formayı giymiş. takımdan gönderilirse zaten ilk durağı ac milan olur![]()
(/s)
Hayır, sezon sonu zaten Milan'a gideceğini sağır sultan()bile biliyor. Daha neyin gizli kamerasını bilmemnesini yapıyorlar anlamış değilim.
Bir dakika yahu Balotelli Milana gitmek için çok çok genç hele şöyle bir 30 yaşını görsün alırlar acelesi yok ..![]()
Milan'a gitme ihtimali yok. Kontratı 2012'ye kadar devam ediyor. Rakibe satılacaksa bonservisi de sağlam olur.
2012 yılından önce Milan'a gitme ihtimali Denizli Bld. Spor'a gelme ihtimalinden bile düşük. Bu hareketleriyle Milan kapısını iyice kapatıyor en azından yakın zamanda.
İtalya'da Fabregas-Balotelli takas haberleri çıkmaya başladı.
Mourinhoya da laflar etmiş biraz yine kadro dışı kalmış![]()
Parma 1-0 Milan
Inter 3-0 Livorno
Atalanta 3-1 Cagliari
Bari 2-1 Sampdoria
Bologna 0-2 Roma
Catania 1-0 Fiorentina
Genoa 2-2 Palermo
Lazio 2-0 Siena
Udinese 0-0 Chievo
Artık Milan'dan ümidi kestim, iki maçtır eline gelen fırsatı değerlendiremedi. Bu saatten sonra şampiyon olacaklarını sanmıyorum.
Napoli, büyük takımlara karşı dirençli bir oyun sergiliyor. Bu gün Juventus önünde üç puan alabilirler ama; tek dezavantajları haftasonu yorucu bir Milan maçı yaşamaları.
Ah Milan ah bu fırsatlar tepilir mi![]()
Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun diyorum Milan'a..
Inter şampiyonluğu alır götürür..
Ve Galliani açıkladı!
İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın Asbaşkanı Adriano Galliani, Inter'in hırçın yıldızı Mario Balotelli ile ilgilenmediklerini açıkladı.
Sky Sport Italia'ya özel açıklamalarda bulunan Galliani, "Balotelli bizim futbolcumuz değil. Bundan dolayı Balotelli dışında bana soracağınız her soruyu cevaplamaya hazırım" dedi.
Balotelli'nin AC Milan sempatizanı olması ile ilgili soruları yanıtsız bırakan Galliani, "Balotelli'nin Inter ile 3 yıllık bir sözleşmesi bulunuyor. Ortada böyle bir durum varken onun hakkında ne söyleyebilirim ki. Bizim, Balotelli ile ilgilenme gibi bir durumumuz yok, kısa vadede böyle bir düşüncemiz olamaz" ifadelerini kullandı.
Milan Başkanı Silvio Berlusconi'nin daha önce yaptığı "Balotelli Milanlı suratına sahip" açıklamasını da değerlendiren Galliani, "Milanlı yüzü nasıl oluyor bilmiyorum. Ben çirkinim, bu mu Milanlı yüzü" dedi.
Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho tarafından son 4 maçtır kadroya alınmayan Balotelli, İtalyan Mediaset 5 kanalının yayınladığı bir programda AC Milan'ın formasını giyerek futbolseverleri şaşkına çevirmişti.
25.03.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Değişik bir tip. Sevgiye ihtiyacı var.
Napoli 3-1 Juventus
31.hafta
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=85553
30.Hafta Puan Durumu
![]()
Roma - Inter maçının sonucunu bekleyen Milan var.
Eğer Roma, Inter'i yenerse hem Roma şampiyonluk konusunda iddasını arttırmış olacak hem de Milan bir adım daha yaklaşacak şampiyonluğa.
Güzel bir hafta olacağa benziyor.
Transfer resmiyet kazandı.
Leonardo sahaya çıkıp oynasın bir de süper olur.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Milan Katar takımı gibi oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti