1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Nannar's Mentality for FM 2010

Hybrid View

Hocam oncelikle taktiğini şu korner hatasını orenmek için deniyim dedim ve çok memnun kaldım ellerine sağlık.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by resdiyer View Post
    ya abi sen şun Mc'lerdeki oynaya bilecek oyuncuları örnek vererek yazsan çok iyi olacak
    Yaww 2 yönlü oyuncular işte... Bunda bir norm yokki...oynadıgın takım barcelona ise xavi,iniesta, olur ama Galatasaray ise Barış özbek ve ayhan akman olur...Yani hem savunmayı hem de hücumu becerebilecek oyuncular olmalı

Quote Originally Posted by killyou View Post
    Hocam oncelikle taktiğini şu korner hatasını orenmek için deniyim dedim ve çok memnun kaldım ellerine sağlık.

teşekkürler...oyunu zevksizleştiren bir hata ben kullanmıyorum ama sizler belki kullanırsınız diye ekledim taktiğe
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post

teşekkürler...oyunu zevksizleştiren bir hata ben kullanmıyorum ama sizler belki kullanırsınız diye ekledim taktiğe
    Bencede zevksizleştiren bir hata ama merak etmiştim denedim ve ordan atılan 2 golu çıkarırsakda çok güzel bi oyun vardı.taktiğin kendi gayet güzel.Golleri çıkarınca 4-0 oluyor zaten Kendi korner taktiğimi uygulayacağım o taktikle.

Mesaj Yetkileri