radyospor'a göre beşiktaş sydney govou ile anlaşmış.
radyospor'a göre beşiktaş sydney govou ile anlaşmış.
(/s)
O da güzel olur
Govou - Deco - Quaresma 3'lüsü orta sahada![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Govou saglam oyuncu ama Türkiye'ye gelecegini sanmiyorum
Deco ve Quaresmayı aLAcağız gibi bir his var zaten içimde. Govou geLirse de geLecek sezon artık bu sezon attığımız az goLün acısını çıkaracak cinsten bir hücum hattımız oLur.
Deco pLaymaker soLda quaresma sağda Govou önde Bobo.. 80-85 goL atarız herhaL
GüzeL hayaLLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Govou Roma ile anlaştı.
Quaresma'nın 'oyunu' için yapılabilecek olumsuz bir eleştiri yok bence .. Eğer gelirse ki gelen haberler falan artık işin ciddiye bindiği aşikar , tarihin en iyi transferlerinden biri olur tabi isim bazında.. Performans açısından ne olur bilinmez , ama gelirse bence ligimize bir gömlek fazla bir oyuncu çok çok iyi olur ..
SEMİH BEŞİKTAŞ`A DOĞRU
Fenerbahçe`nin oyuncusu Semih Şentürk Beşiktaş`a doğru...
Bugün bazı basın yayın organlarında Beşiktaş Semih flörtü haberlerini sizler için araştırdık.İşte Haber1903 farkı ile konunun ayrıntısı.
Beşiktaş transfer komitesi başkanı Serdal Adalı, yeni sezon transfer çalışmaları doğrultusunda rotayı flaşh bir isme çevirdi.Fenerbahçe ve milli takımın golcü oyuncusu Semih Şentürk ile ön görüşme yapan Adalı`nın, bu oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi.
Serdal Adalı, yeni sezon transfer çalışmalarıyla ilgili anlaşma sağladığı oyuncuları önümüzdeki günlerde yönetim kurulu ile paylaşarak bu isimler arasından siyah beyazlılara faydalı olacak isimleri imza attırmayı hedefliyor.
- HABER1903 -
Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Nisan.2010 at 15:27
So what?
Saike
Bobo yu iiyi bir ücrete satarsak semih iyi olur ama zor tabii.
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Quaresma transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğiyle ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, Volkan Şen için yönetimden istekte bulunduğu iddiasına açıklık getirdi.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:56 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba
Mustafa Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla kısa süreli bir sohbet yaptı.
Bursasporlu Volkan Şen'in transferi için yönetimden istekte bulunduğu yönünde iddialar olduğunun hatırlatılması üzerine Denizli, "Ben de birkaç yerde okudum. Durumu kritik olan takımların futbolcuları ile ilgili haberlerin çıkması doğru değil. Şu anda Türkiye'de durumları kritik olan takımlardan birinin futbolcusunun ismini yönetime veremem, bu doğru olmaz" diye konuştu.
SERDAR ÖZKAN KONUSU
Serdar Özkan'ın Sivasspor maçının devre arasında bir taraftarla tartışmasıyla ilgili bir soruya da Denizli, "Serdar genç bir futbolcu. Şartlar ne olursa olsun taraftarla diyaloğa girmek artı bir puan getirmez" karşılığını verdi.
"ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"
Mustafa Denizli, gelecek sezonun kadrosuyla ilgili çalışma yapıp yapmadıkları sorusu üzerine, "Gelecek sezonla ilgili bir plan program dahilinde çalışma yapılıyor. Şu an için gelecek veya gidecek futbolcularla ilgili bir şey söyleyemeyiz" dedi.
"BAŞARISIZ SAYABİLİRİZ"
Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu olarak, bu sezon kendilerini başarısız sayıp saymadıkları sorusunu, "Evet, sayabiliriz" şeklinde yanıtlayan Denizli, Inter'li yıldız Quaresma'nın transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği sorusuna da "Biz bu konularda başkanla ve yönetimle düşüncelerimizi paylaşıyoruz" cevabını verip, yorum yapmaktan kaçındı.
Mustafa Denizli, gelecek sezonun kamp programıyla ilgili olarak ise "Şu anda bunu yapmak mümkün değil. Puan durumundaki yerimize göre 15 Temmuz veya 29 Temmuz'da ilk Avrupa maçları oynanacak. Bunlar netleştikten sonra kamp programı yapabiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ün transfer edileceği yolundaki haberleri yalanladı.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:34 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba
Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Semih Şentürk’le ilgilenmediklerini açıkladı.
Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, ''Semih Kartal'a'' şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı savunularak, ''Haberde yer alan, kulübümüzün Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ü transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddiaları gerçek olmayıp, söz konusu futbolcunun ismi kulübümüzün transfer gündeminde bulunmamaktadır'' ifadeleri kullanıldı.
BİR YALANLAMA DAHA
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Mustafa Denizli'nin sözleşmesinin uzatılmasında ilgili yöneticiler arasında görüş ayrılıkları olduğu haberlerini, tüm üyelerin imzasının bulunduğu bir açıklamayla yalanladı.
Kulübün resmi internet sitesinde yer alan ve altında tüm yönetim kurulu üyelerinin imzası bulunan açıklamada, söz konusu haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulduğu belirtildi.
Açıklamada, ''Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri olarak, futbol (A) takımımızın sorumluluğunu, Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiş olmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isteriz. Bu kararımızın Beşiktaş'a ve Türk futboluna hayırlı olacağına olan inancımız tamdır'' denildi.
QUARESMA`DA NEFESLER TUTULDU
Beşiktaş Yönetiminin transferi için uzun süredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma için İnter kulübüne cazip bir teklif sunduğu,İtalyan temsilcisinin ise görüşmeyi dün akşam oynanan Yarı Final ikinci maçı sonrasına bıraktığı öğrenildi..
Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı`nın bizzat ilişkileri yönettiği bu transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldığı İnter Kulübününde Beşiktaş`ın teklifine çok sıcak baktığı gelen bilgiler arasında...
Ayrıca ilk görüşmelerde iki kulüp arasında ciddi teklif farkları olmadığı,ancak İtalyanlarıın bir miktarda olsa Beşiktaş`ın teklifinden daha fazla bir bonsevis bedeli istediği Siyah Beyalı kulübün ise bu rakamı takımdaki dengeler açısından biraz daha aşağıya çekmeye çalışdığı belirtiliyor...
"Quaresma ile Henüz Görüşülmedi"
Beşiktaş yönetiminin bu sürede Kulüp ile görüşmeleri sürdürürken,yıldız oyuncu ile yan yana gelmediği bu görüşmeyi İnter ile anlaşma sağlamasının ardından gerçekleştireceği söylendi...
Öte yandan Quaresma Beşiktaş`ın kendisi ile ilgilendiğini bildiği ve kulüplerin anlaşması sonucu İstanbula gelebileceğini söylediği de sızan haberler arasında...
Bu süreçte önemli bir iddia`da ortaya atıldı,Serdal Adalı`nın Yıldız futbolcunun kulübü inter ile kesin olarak anlaştığı ancak,İnter`in,devler ligi yarı final rövanşını düşünerek açıklamayı önümüzdeki günlere bıraktığı Beşiktaş Yönetimininde bu süreçte bu oyuncunun formalarını hazırlatmak için harekete geçtiği iddia edildi..
Beşiktaşlı taraftarların nefesini tutup da beklediği bu transfer bir kaç gün içinde mutlu son ile bitecek gibi...
- HABER1903 -
Quaresma için geri sayım
Yeni sezon transfer döneminin ilk bombasını Beşiktaş patlatmak üzere... Yönetim, Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma için pazartesi günü Inter'den gelecek yanıtı bekliyor.
Önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, uzun süredir transferi için uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ile mutlu sona yaklaşıyor.
İlk görüşmede 10 milyon Euro bonservis bedeli isteyen İtalyan kulübü yetkililerini ikna etmeye çalışan yöneticilerin son yapılan görüşmede Quaresma için 8 milyon Euro'yu gözden çıkardıkları ve Inter kulübünün siyah-beyazlı yöneticilerin bu tutumu karşısında fiyatta indirime gittikleri ve transferin noktalanması için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenildi.
Portekizli futbolcudan olumlu yanıt alan transfer komitesi, pazartesi günü kendilerine cevap verecek olan Inter kulübü yetkililerin cevabını bekliyor.
Öte yandan şu anda mevcut kadrosunda 11 yabancı futbolcusu bulunan siyah-beyazlılarda transfer komitesi başkanı Serdar Adalı önümüzdeki günlerde kiralık olarak başka takımlarda bulunan Zapotocny ve Gordon Schildenfeld'i isteyen takımlarla biraraya gelecek. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin kadroda düşünmediği yabancı futbolculardan kendilerine kulüp bulmaları istenececek.
Ntvspor.
pazartesi günü imkb'ye bildirilebilirmiş beşiktaş.
(/s)
Quaresma %99 bitmiş durumda. Pazartesinden önce Pazar günü formaLarı biLe satışa çıkabiLir. Ama Beşiktaş bu 0,01 Lik hata payından biLe adamı kaçırırmı kaçırır.
Semih, Caner ve Servet isimleri geçiyor piyasada aman diyorum 3'üne de aman sakın...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aman aman dediğin bütün adamlar Türkiye'nin en önemli futbolcuları. Siz Nobreyle İbrahim Kaş'la devam edin o zaman.
Semih'ten daha iyi adam varmi Besiktas'in forvet hattinda? cok övülen Bobo hersene ligde 10 gol atiyordu bu sene ilk kez 12 gole ulasti Semih sürekli ilk 11 oynayinca neler yapabilecegini gectigimiz yillarda kanitladi. Zaten Semih'in yurt icinde bir takima gidecegini sanmiyorum giderse avrupaya gider.
Semih, Caner ve Servet i Serdar Özkan, İbrahim Kaş ve Nobreye her türLü değişirim.
Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Nisan.2010 at 18:10
So what?
Saike
Sıkıntı şurada ; Serdar Özkan, Nobre ve İbrahim Kaş'ın yanı sıra bu 3 futbolcu gelince bir de öyle düşünün.
Semih her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun ben sevmiyorum oyun tarzını. Biz de ki isterse tüm oyunculardan daha iyi olsun.
Servet'de beğenmedim oyuncular arasında. Caner'e hiç değinmeye gerek yok. Sol tarafta İsmail gibi bir isim varken gereksiz şu anda. İkiside as olarak oynayacak kapasitede değil Sol Açıkta.
Quaresma transferi bitti hayırlı olsun...
Eğer disiplinsiz tavırlarını bikenara bırakıp oyununu oynarsa of of of efsane olur o zaman...
Bitti diyorsunuzda bence Quaresma gelmeyecek..
Bu sezon Beşiktaş yönetiminin başını oldukça ağrıtan yabancı kontenjanı krizi‚ gelecek sezon transfer çalışmaları öncesi yine sorun oldu. Siyah-beyazlı yönetim bir yandan İngiltere ve İtalya´da futbolcu arayışlarını sürdürürken‚ diğer yandan da elindeki fazla yabancı oyunculardan nasıl kurtulacağını düşünüyor. Kiralık olarak verilen Gordon Schildenfeld (Sturm Graz) ve Tomas Zapotocny (Bursaspor) ile sözleşmesi dondurulan Matias Delgoda´nun da sezon sonunda geri dönmesiyle elindeki yabancı sayısı 11´e çıkacak. Söz verilen 2 transferin yapılması durumunda da yabancı oyuncular 13´e yükselecek. Yönetim şimdi çare arayışında... Beşiktaş bu hesaba göre 8 yabancı kontenjanının bulunduğu ligde 5 yabancıyı gözden çıkaracak ya da hiç transfer yapmayıp 3 tanesini göndermek zorunda kalacak.
KİMLERİN BİLETİ KESİLECEK?
Bunlardan sözleşmesindeki opsiyon kullanılmayacak olan Gordon kesin gidecek. Geri kalanlar hakkında ise kararı teknik direktör Mustafa Denizli verecek. Tecrübeli hocanın‚ istenmesi halinde Zapo´nun Bursa´ya satılabileceğini söylediği‚ Fink ve Tello için de ´Gönderebiliriz´ raporu verdiği biliniyor. İyi bir teklif olursa Bobo´nun da satılması gündeme gelebilir.
milliyet
(/s)
Kimler gider bilmiyorum ama Ferrari-Sivok-Ernst-Fink-Bobo kalmalı.
Govou geliyor!
Quaresma’yı hedef gösteren Beşiktaş, Lyon’un Benin asıllı Fransız yıldızıyla her an anlaşabilir.
30/04/10 09:57
![]()
Govou’ya 3 yıl için toplam 9 milyon Euro, menajerine de 1 milyon Euro önerildi. Transferde imza aşamasına gelindi!
GAZETE HABERTÜRK / Kartal YİĞİT
Beşiktaş beklenen bombayı patlatmaya hazırlanıyor... Yeni sezonun startını erken veren ve yabancı transferinde kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Interli Quaresma’yı hedef gösteriyor ama perde arkasındaki asıl hedef Lyonlu Sidney Govou. Sezon sonu sözleşmesi sona eren Govou ile ön görüşmelerde bulunan Beşiktaş yönetiminin, Benin asıllı Fransız oyuncunun transferinde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.
Kartal, geçtiğimiz günlerde Lyon’dan ayrılacağını açıklayan Govou’ya 3 yıllık sözleşme teklif etti. Yıllığı 3 milyon Euro’dan tarafların anlaşmaya vardığı, oyuncunun menajerine de 1 milyon Euro ödeneceği ifade edildi.
ÖZEL HAYATI DA RENKLİ!
Transfer görüşmelerini Serdal Adalı bizzat yönetirken, resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor... 2 gün önce Şampiyonlar Ligi yarı finalinde B.Münih’e karşı forma giyen Benin asıllı Fransız oyuncunun futbolu kadar özel hayatı da bir hayli hareketli. Govou’nun ismi, geçtiğimiz günlerde Avrupa basınında çıkan aralarında Ribery, Benzema ve Ben Arfa gibi oyuncuların da yer aldığı seks skandalına karışmıştı.
Profesyonel olarak 11 yıldır Lyon’da forma giyen ve kariyeri boyunca başka bir takımda oynamayan Sidney Govou, hızlı bir futbolcu olmasının yanı sıra güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Lyon’un efsane oyuncularından Juninho’nun takımdan ayrılmasıyla beraber takımda kaptanlığa getirilen Fransız futbolcu, ekim ayında bir maçtan önce gece kulübüne gittiği için kaptanlıktan alınmıştı.
kendi takımım olsa govou'yu tercih ederdim
Her sene Govou bir klübe geliyor zaten.Bıkmadılar şu Govou haberlerini yapmaya.Quaresma transferi gerçekleşirse gerçekten harika bir iş olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Fanatik Mutuyu 3 büyüklere getirdi ilk önce Fb ve Gs'ye şimdide Bjk Haberi var mutu için yakında TRABZON'da![]()
Bende diyorum Govou haberleri gecikti diye tam vaktinde yazdın fanatik beni yanıltmadın.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !