Sayfa 311 / 367 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361 ... SonSon
9,301 ile 9,330 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    11

Maçın hakkı İnter'indi zaten, ona bişey diyemeyiz.Muslera gününde olmasa ilk yarı 3-4 olurdu.Kolarov ve Zarate'den başka birşeyler yapmaya çalışan birinide göremedim Lazio tarafında.Ben Lazio'yu ilk kez 90 dakika izledim bu sene ve bu futbollarıyla düşmeyide hakediyorlarmış açıkcası.Totti'nin hareketi sadece tuz-biber oldu.Lazio taraftarının bu denli rahat olması, geçen hafta alınan Genoa galibiyeti ve bu hafta Atalantanın da kaybetmesiydi.Atalanta geçen hafta ve bu hafta kazanıp, Lazio geçen hafta Genoa'ya mağlup olmuş olsaydı görürdüm o zaman İnteri desteklemeyi.Bizde ve diğer ülkelerde de tabiki hiçbir taraftar ezeli rakibinin şampiyon olmasını istemez bu normal.Ama bişeyler yapmaya çalışıp, şut çeken, mücadele eden futbolcunu yuhalamakda neyin nesidir yahu?İnter gol atınca seviniyolar falan.Benim Roma taraftarı olmam önemli deil vurgulamak istediğim noktada, kendinizi Lazio'lu oyuncuların yerine bi koysanıza, kendi taraftarınız rakip kaleye şut çektiniz diye sizi yuhalıyor ve gol yediğinizde çılgınca seviniyor, ne hissederdiniz?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://www.sporxtv.com/SXTVQ15863SXQ

böyle taraftar mı olur yahu.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Roma'nın taraftarı sütten çıkmış ak kaşık da değil, bunu unutmayalım. Lazio taraftarı kendini kaybetmiş olabilir ama rekabet bu. Bizim taraftarımız da futbolcumuz da yapıyor bunu bazen. Rakibi Avrupa'ya gitmesin diye maça çıkıp kazanan veya kaybedenler var. Ben genel olarak İtalyan taraftarları beğenmiyorum zaten. İngiliz holiganlar İtalyanların yanında Türk Sanat Müziği gibi yumuşak kalır. Futbolcular taraftar böyle yapınca niye oynasın ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Türkiye'de olsa bu olay kıyamet kopardı.Türkiye'de her şey spekülasyonlar üzerine kurulu.Maçların aynı saatte oynanması,her maçın altında şike iddiası arama vb.

Bu tip şeylerin yapılması aptalca bir durum.Ezeli rakibin şampiyon olmasın diye maçı vereceksen o ligde hiç bulunma daha iyi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006

Türkiye gözü ile olaya bakmayalım. Avrupa'da bu tarz derbiler, rekabetler bizimkisi gibi yaşanmıyor. Aynı şehirde mücadele eden takımlar arasında ciddi bir rekabet var. Takımlar ile siyasi kimlikler bir olduğu gibi taraftarların yaşayış biçimleri bile farklı. Bu yüzden bunlar yaşanıyor. Bu olayı İtalyan hatta Roma veya Lazio'lu olmadan bilemeyiz.

Şu gerçek var, Lazio kulübü yıllar önce Roma kentinde bütün takımlar birleşip Roma kulübünü oluştururken kendileri dahil olmadı ve Roma'nın büyüklüğü altında hep ezildiler. Bunun sorununu yaşadıkları ortada. Bakalım Lazio ligden düşünce bu kadar mutlu olabilecekler mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu tip düşünceler bizim ülkemizde de oluyor, Lazio'lular ise bunu uygulamaya dökerek enteresan bir görüntü oluşturmuş. Bunda Totti'nin tahriğinin de payını unutmamak lazım. Lazio oyuncularının hangi ruh haliyle bu maçta oynadıklarını merak ediyorum. Binlerce kendi seyircin rakip kaleye şut çektiğinde seni ıslıklıyor. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Del Piero_10 Misafir

Bu saatten sonra kendine saygısı olan bir oyuncunun o takımda yeri olmamalı.

Lazio gol yediğinde tribünlerde açılan pankart. Akıllarınca Roma ile dalga geçiyorlar ama kendi kendilerini nasıl aşağıladıklarının farkında değiller.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Lazio ile Inter zaten ben kendimi bildim bileli kardes kulüp gibiler BursAnkara gibi birsey yani.. ben gayet normal buldum..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Lazio ile Inter zaten ben kendimi bildim bileli kardes kulüp gibiler BursAnkara gibi birsey yani.. ben gayet normal buldum..
    Pek öyle değil. En azından meşhur 5 Mayıs 2002 hadisesinden beri

http://www.youtube.com/watch?v=mzCU3...eature=related

Del Piero_10 Misafir

Default Buffon: "Juve'den ancak Premier Lig için ayrılabilirim"

Juventus'un tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, kulübünde kalacağını söylese de, olası bir durumda nereyi tercih edeceğini de açıkladı...

Juventus'un file bekçisi Gianluigi Buffon, sezon sonunda kulübünden ayrılmak gibi bir düşüncesi olmasa da, bunu yapacak olsaydı, Premier Lig'i tercih edeceğini söyledi.

Daha 3 yıllık kontratı bulunan İtalyan kaleci, daha önce yaptığı bir açıklamada, "2 maç daha Juventus'un oyuncusuyum, sonrasını göreceğiz" diyerek transfer dedikodularının hızlanmasına neden olmuştu.

32 yaşındaki tecrübeli eldiven, "Takımdan ayrılma isteğim, takımımın beni bırakma isteği kadar. Şu anda bir teklif yok. Ancak iki hafta içinde her şey olabilir. Eğer buradan ayrılacak olsaydım, bir sonraki durağım İngiltere olurdu" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gitmesin Buffon...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İnanılmaz bi durum...Nasıl taraftardır ya bunlar...

sakary Ali Misafir

Gider mi Man City'e ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Man.City'e mesaj göndermiş gibi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Gider mi Man City'e ?
    Quote Originally Posted by Saike View Post
    Man.City'e mesaj göndermiş gibi.
    Ne kadara gider ?

Del Piero_10 Misafir

Default Yeni gelişmeler

Lazio başkanına maçtan önce içinde mermi bulunan bir zarf yollandı ve oyunculara maçı vermeleri dikte edildi.

Kolarov takımdan transferini istedi.

Daha önemli olan, Lazio'nun başı ciddi anlamda belaya girebilir. Çünkü -6 puan cezasından söz edimeye başlandı. Bu cezayı alıp küme düşmeleri gerçekten gülünç olurdu.

Buffon takımda kalacak kalmasına da hani bir fantazi yaratıp Buffon'u ayıracaksak ve O da sadece ingiltereye gidebilirim demişse gideceği takım manchester united olur ki başka da ihtimal yok zaten.manchesterın kadrosu da öyle aman aman bir kadro değil.normalin biraz üstü rooney united gibi bişey.unitedın teklif edeceği para için tutup Buffon'u satmazlar.united da gelip 50-60m euro teklif edemez.

maçtan önce taraftarlar çok açık bir mesaj verdi.bu mesaj doğrultusunda lazio başkanı maçın seyircisiz oynanmasını isteyebilirdi veya federasyon maçı direk seyircisiz oynatabilirdi.olmadı tarafsız bir sahaya alınabilirdi.ama onlar ne yaptı yangına körükle gittiler ve böyle rezalet bir durum ortaya çıktı.skandal kelimesi bile hafif kaçar.ben hayatımda böyle bişey görmedim.nasıl seyircilerin yaptığı ırkçı tezahüratlar klübü bağlıyorsa bu olayların da bundan bir farklı yok çok fazlası var.şike bile sayılabilir.öyle geçiştirilecek bir durum değil.lazionun puanlarının silinmesi isabet olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bence Arsenal'e Yakışır

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bence Buffon , Juve için simge olmus bir isim hani bir futbolcu söyleriz direk aklımıza o takım gelir , Buffon futbolu kesinlikle Juve'de bırakması lazımdır ki taraftar da öyle düşünüyordur.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

Galatasaray avrupa kupası maçına çıkıyor Fener taraftarı rakip takımı destekliyor(aynı şey tersi durumda da geçerli ve herkes böyle demiyorum bu tür şeylere çok şahit oldum), biz böyle bir ortamdayken Lazio'yu eleştirmemizde komik tabi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Buffon'un Juve'den ayrılması çok garip olur harbiden .. Küme düşen takımı bile terketmeyen Buffon şimdi bıkakır mı bilmiyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Mourinho "kalıyorum" diyemedi.

Mourinho "kalıyorum" diyemedi

Jose Mourinho gelecek sezon hangi takımı çalıştıracağını bilmediğini söyledi.

Inter teknik direktörü Jose Mourinho, gelecek sezon İtalyan ekibinde kalıp kalmayacağından emin olmadığını söyledi.

Portekizli teknik adam, düzenlediği basın toplantısında 'gelecek sezon Inter'de kesin olarak kalacağınızı açıklayabilir misiniz?' şeklindeki soruya, “Hayır. Futbolda hiçbir şeyden emin olamazsınız," yanıtını verdi.

Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi üçlüsünü tamamlaması halinde dünyanın en iyi teknik direktörü olacağı yolundaki sorulara ise Mourinho, "Daha önce de bir sezonda üç kupa kazandığım oldu. Ben kendimi en iyi olarak görmüyorum, ama elimden gelenin en iyisini yapar ve maçlardan sonra rahat uyurum," yanıtını verdi.

Mourinho sözlerinin devamında takımına daha çok saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Coppa Italia'da finale çıktık, Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktık ve şampiyonluk yarışında da avantajlıyız. Bu yüzden sizden saygı beklemiyor, talep ediyorum," diye konuştu.

Mourinho son olarak Çarşamba akşamı Roma'yla oynanacakları İtalya Kupası final maçında, sakatlığı bulunan Wesley Sneijder'in yer almayacağını söyledi.

------------------------------------------------

Real'e gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şampiyonlar Ligi'ni kazanırsa kalmayacağını düşünüyorum ama geçen sene 6 kupa aldığı için yere göğe sığdırılamayan Barcelona'nın yaptığını yapmak için 1 sezon daha kalabilir belki. Çünkü bu 3 kupayı aldıktan sonra, diğer 3 kupayı almak sorun olmaz Inter için.

Yine de, sezonu 3 kupayla kapatır, seneye Real Madrid'e gider ve Barcelona ile olan hesabını, çekişmesini orada daha rahat sürdürür.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende onu istiyorum SerkanGelsin Real Real'liğine kavuşsun da artık

bahsettiğin farklı şeyler.elma ile armut misali.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Pellegrini'nin kalmasından yanayım fakat Mourinho ŞL'yi kazanırsa İtalya'ya dönmez bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Default Cannavaro milli takımı bırakıyor!

Cannavaro milli takımı bırakıyor!

İtalya Milli Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro, 2010 Dünya Kupası'ndan sonra milli takımı bırakacağını söyledi.

36 yaşındaki Cannavaro, yaptığı açıklamada, esprili bir şekilde, ''Artık taraftarlar beni yaşlı olarak görüyor, tahmin edin Ağustos'ta ne söylerler'' dedi.

Milli takımdan, 11 Haziran-11 Temmuz'da düzenlenecek dünya kupasından sonra ayrılmayı planladığını belirten Cannavaro, 132 kez milli takım forması giyerek, rekora imza atmıştı.
    Juventus'ta forma giyen Cannavaro, milli takımda 100. maçında 2006 Dünya Kupası'nı kaldırmış, o maçta İtalya, Fransa'yı penaltılarla 5-3 yenmiş ve kupayı kazanmıştı.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gençlerin önünü açmak adına iyi bir karar.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Mourinho İlk Kupayı Kaldırdı!

İtalya Kupası Final maçında Inter ile Roma karşı karşıya geldi. Roma Olimpyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Inter tek golle kazanarak kupayı kazanmayı başardı. Jose Mourinho'nun takımına kupayı getiren golü 40. dakikada Diego Milito kaydetti.

Inter bu zaferin ardından şampiyonluk yarışındaki rakibi Roma'yı devirerek sezonun ilk kupasını kaldırmış oldu. Ligde şampiyonluğa koşan Inter, Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı eleyerek finale yükselmişti.
    Zorlu final maçının ilk 45 dakikası Inter'in kontrolünde geçerken, Roma ise zaman zaman geliştirdiği tehlikeli ataklarla rakip kalede gol aradı. Inter'in 17. dakikada Diego Milito ile attığı bir gol ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Ancak karşılaşmanın 39. dakikasında Arjantinli golcü topu ağlara yollayarak finalde takımını 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakikada başka gol olmayında soyunma odasına Inter'in üstünlüğü ile gidildi.
    İkinci yarıda Inter golün vermiş olduğu rahatlıkla kontrollü bir oyun sergiledi. Roma ise beraberliği yakalamak adına rakibinin üzerine daha çok gitti. Ancak zorlu mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca Inter, Milito'nun attığı golle kupayı kazanmayı başardı.

MAÇ BİTTİ, ORTALIK KARIŞTI

Maçtan sonra iki takım futbolcuları birbirlerine girdi. Inter'li ve Roma 'lı futbolcuların yanı sıra sahaya iki-üç taraftar da girdi. Olayların yatışmasının ardından Inter, taraftarlarının bulunduğu tribünlere giderek kupayı kupa şampiyonluğunu kutladı.
    Bu arada karşılaşmanın 36. dakikasında Ivan Cordoba sakatlandığı için oyuna devam edemedi. Cordoba'nın yerine oyuna Arjantinli savunma oyuncusu Walter Samuel girdi.
    TOTTİ'DEN BALOTELLİ'YE TEKME
    Roma'nın kaptanı Totti karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Yıldız futbolcu ikinci yarının başında Pizarro'nun yerine oyuna girdi. Ancak maçın 88. dakikasında Totti, Balotelli'ye attığı tekme yüzünden kırmızı kart gördü.
    INTER 6. KEZ ZAFERE ULAŞTI
    Daha önce bu kupayı 5 kez müzesine götüren Inter, Roma'yı tek golle devirerek 6. kez İtalya Kupası'nı kaldırmayı başardı. Roma ise İtalya kupasını tarihinde 9 kez kere kaldırmayı başardı. Milano temsilcisi Inter kupayı 2006-2007 sezonunda kazanmıştı. Inter o sezon deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibini kendi sahasında 3-1 yenerek zafere ulaşmıştı.
    Inter ile Roma İtalya Kupası'nda en 2007-2008 yılında karşı karşıya gelmişlerdi. O karşılaşmada rakibini 2-1 yenen Roma kupaya kaldırmayı başarmıştı. Geçtiğimiz yıl ise kupayı Sampdoria'yı penaltı vuruşları sonucunda deviren Lazio kazanmıştı.

Totti'nin yaptığı hareket hiç hoş değildi. Ama kupayı İnter kazandı

Mesaj Yetkileri