Sayfa 100 / 480 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
2,971 ile 3,000 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Delgado, Tabata, Tello, Fink, Bobo, Holosko, Sivok, Zapotocny (Bursa'da kiralık), Schildenfeld (S. Graz'da kiralık)
    Rodrigo Tabata 7.200.000 €
    Michael Fink - Free
    Tomas Sivok - 4.200.000 €
    Tomas Zapotocny - 4.050.000 €
    Rodrigo Tello - Free
    Filip Holosko - 4.500.000 €
    Gordon Schildenfeld - 1.500.000 €
    Matias Delgado - 5.000.000 €
    Bobo - 2.250.000 €

Belki 1-2 tanesi oynadığı oyunla verilen parayı haketmiştir. Ama diğerleri tam fiyasko oldu. Transferi Mustafa Denizli'ye bırakmalı kesinlikle Beşiktaş yönetimi. Adam almak forma satmak için transfer yapıyolar. Fenerbahçe aynı şeyi yapıyo ama başarılı oluyolar. Çünkü 1 yıldız aldıktan sonra etrafını dolduruyolar. Beşiktaş 1 yere yıldız alıyo 2-3 pozisyonu birden boşaltıyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Haber hoşuma gitti. Bu yabancıların gitmesi hayırlı olabilir. Fink ve Holosko'da +2 kontenjanında kalabilirler.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

En çokta Tabata'ya verilen paraya yazık oldu..Şimdi Tabata'yı kim alabilirki yani alsalar bile en fazla 2.5 Milyon eder tahminimce(dahada az olabilir..) yerlerine daha iyisini alamayacaksa BJK Holosko ve Sivok'u satmasın bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sivok gibi bir defansı bir daha nerde bulmayı planlıyorlar acaba ? Aaa unutmuşum İ.Kaş'ın bonservisini alıurlar onu oynatırlar tabi ya ..
    Holosko çok iyi bir ücret karsılıgında satılmayacaksa kesınlıkle kalmalı..
    Bobo bu takımın ruhu kendisi de kalmak istiyor o hiç satılmamalı bence ..
    Diğerleri arkalarına bakmadan gidebilirler..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sivok, Holosko ve Bobo kalır zaten. Uydurma haberler bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah öyledir abi , Tello falan hadi neyse de Bobo Holosko tam taraftarın istedği oyuncular sevgililer adeta onlar gitmemeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Elinizde 9-10 tane yabancı oyuncu var bunlardan sadece bir tanesi Dünya kupasında ülkesinin milli takımında olacak. Siz bu adamı gönderiyorsanız zaten sizin yöneticiliğinizden şüphe etmek lazım. Diğer bütün yabancılara lafım yok gönderilebilirler ancak bu üç isim -çok ekstra durumlar yani çok çok iyi teklifler- olmadığı sürece takımda kalmalılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim Kaş ve Serdar Özkan'la bu sabah Mustafa Denizli görüşmüş ve iki oyuncuyuda 18 kişilik kadroya alınmamış. Sanıyorum 2'si de gidici. (İnşallah)

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bobo 5.yılını doldurmuyor mu bu sezon? bildiğim kadarıyla milli takımda da hiç oynamadı, Türk vatandaşlığı hakkı kazanma gibi bir durum olabilir mi acaba? hem böylelikle bir yabancı kontenjanı daha açma fırsatı bulabilr Beşiktaş. Schildenfeld'in sözleşmesi bitiyor(en azından oyunda öyle ), Zapotocny'i de tekrar Bursa'ma kiralayabilirler. Kontenjanı bir şekilde boşaltır Beşiktaş, yapacakları transferlerle gidenleri aratmasalar en azından.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLecek sezonda oynadıktan sonra başvurma hakkı kazanacak. 2006 yıLında Beşiktaş kariyeri başLadı Bobo nun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Adamlar Querasma'yı alıp , Serdar'ı bize salıyorlar bence müthiş bir transfer harekatı.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Q7'yi yıllık 3.5 m €'ya ikna ederlerse iyi iş başarmış olurlar.. Bende merakla bekliyorum... TR'de iş yapacak kim var? Her gelen adama bu iş yapmaz denmiyor mu? Bence iyi iş yapar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bobo 5.yılını doldurmuyor mu bu sezon? bildiğim kadarıyla milli takımda da hiç oynamadı, Türk vatandaşlığı hakkı kazanma gibi bir durum olabilir mi acaba? hem böylelikle bir yabancı kontenjanı daha açma fırsatı bulabilr Beşiktaş. Schildenfeld'in sözleşmesi bitiyor(en azından oyunda öyle ), Zapotocny'i de tekrar Bursa'ma kiralayabilirler. Kontenjanı bir şekilde boşaltır Beşiktaş, yapacakları transferlerle gidenleri aratmasalar en azından.

Bobo 1 kez Brezilya milli takım forması giydi. Türk vatandaşı olamaz

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Serdar ve Kaş yolcu

Manisaspor maçına 17 kişi çıkan Beşiktaş'ta basın sözcüsü Mete Düren, Serdar Özkan ve İbrahim Kaş'ın durumları hakkında konuştu. Düren, son hafta oynanacak Bursaspor maçını da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 13:01 TSİ 08 Mayıs. 2010 Cumartesi

SERDAR VE İBRAHİM KAŞ KONUSU
    Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Manisaspor ile yapılan lig maçında sahaya 17 kişiyle çıkılmasına ve sakatlıkları bulunmamasına rağmen İbrahim Kaş ile Serdar Özkan'ın kadroya alınmamasıyla ilgili bir soruya, ''İbrahim Kaş zaten kiralık oyuncu. Onunla ilgili teknik heyetten gelecek sezona dair bir istek gelmedi. Bu saatten sonra da zaten Serdar'ın kulüpte kalması zor görünüyor'' yanıtını verdi.
    BURSASPOR MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ
    Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, Turkcell Süper Lig'in son haftasında oynayacakları Bursaspor maçına galibiyet için çıkacaklarını söyledi.
    Mete Düren, yaptığı açıklamada, son haftalarda Beşiktaş'ın ligdeki sıralama ile ilgili kaygısı olmamasına rağmen, gösterdiği mücadele ve kazanma arzusunu Bursaspor karşılaşmasında da sürdüreceğini ifade etti.

Şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor kadar Beşiktaş'ın da bu maça asılacağını anlatan Düren, ''Beşiktaş, rakibinin ligdeki durumunu göz önüne almadan yine 3 puan için oynayacaktır'' dedi.
    GERGİNLİK ARTIK SONA ERMELİ
    İki takım taraftarları arasında yıllardır süren gereksiz gerginliğin de bu maçla son bulmasını dilediğini kaydeden Düren, ''Bu gerginlik artık sona ermeli. Ben bu maçla birlikte gereksiz yere süren gerginliğin sona ereceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Türk vatandaşlığı hakkı kazanma gibi bir durum olabilir mi acaba?
    Yıllardır Türkiyedeki yabancı sınırı arttırılmalı muhabbetine bir örnek işte.Neden yabancı oyuncular Türk oLsunki bizim genç oyuncularımızın önünü kapasın diyen birçok kişi çıkmalıydı karşına
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Mayıs.2010 at 10:31
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Çok yakından takip etmiyorum Beşiktaş'ı, oyunda dikkatimi çekmişti o yüzden olabilir düşüncesiyle yazmıştım. Bilgilendirdiğin için sağol.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yıllardır Türkiyedeki yabancı sınırı arttırılmalı muhabbetine bir örnek işte.Neden yabancı oyuncular Türk oLsunki bizim genç oyuncularımızın önünü kapasın diyen birçok kişi çıkmalıydı karşına
    Konu Beşiktaş ve yabancıları olunca kendi fikrimi dile getirdim Dediğinde haklısın ama bunun için bizim değil kulüpleri yönetenlerin mentalitesinin değişmesi lazım. Yabancı sevdası hem takımlarımızda hem taraftarlarda had safhada yanlışsam söyle. Bobo Beşiktaş için önemli bir oyuncu. Kontenjanı açmak için elden çıkarmayı göze alacakları bir oyuncu değil, hatırı sayılır bir bonservis bedeli olmadanda bırakmazlar. Kontenjanın açılabilmesi için kolay bir alternatif olarak gördüm ve paylaştım burada Türk vatandaşlığına geçmesini, kaldı ki zaten milli takımda görev almış 1 kez, bu durumda pek mümkün görünmüyor böyle birşeyin olması.
    Ayrıca daha önce örnekleri de var, Vederson olsun, Nobre olsun aktif futbola devam eden Türk vatandaşlığı almış yabancı oyuncular. Nihat'ta mesela AB statüsünde oynama hakkı almıştı İspanya'da Villarreal'de oynadığı dönemde.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Mayıs.2010 at 10:31

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo seçildi ama forma giymedi Brezilya milli takımında.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

brezilya'nin genc takimlarinda forma giydi..

Kuralı tam bilmiyorum ama bence Türk vatandaşı olabilir ama milli takımda forma giyemez

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

5 sene oynadıktan sonra başvuru yapabilir, başvurudan 5 sene sonra da hak kazanır, o jet vatandaşlık yasasını değiştirdiler.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milli takımda oynamadığı için 10 sene beklemesi gerekmiyor Bobo'nun. Hem Türk vatandaşlığına seçilirse bence Milli Takım'da da oynayabilecek bir oyuncu Bobo.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

YÖNETİM QUARESMA TRANSFERİNİ DONDURDU

Beşiktaş Yönetim Kurulu`nun haftalık olağan toplantısı sona erdi. Mustafa Denizli`nin Quaresma transferini veto ettiği iddialarının gölgesinde girilen toplantının ana maddesi transferdi. Edinilen bilgiye göre Beşiktaş yönetimi mevcut durum gereğince Portekizli oyuncunun transferi için ileri adım atmama kararı aldı. Teknik direktör Mustafa Denizli`nin raporu uyarınca önceliği yabancı kontenjanını boşaltmaya verme kararı alan yönetim kurulu Quaresma transferini dondurdu.

TRANSFER İÇİN MAYIS SONU BEKLENECEK
    Beşiktaş yönetimi mevcut yabancıları takımdan göndermeden ve yeni oyuncu almak için gerekli kontenjan açılmadan transfer gerçekleştirmeme kararı aldı. Buna göre her ne kadar transfer çalışmaları devam edecek ise de Mayıs ayı sonuna ve transfer mevsimi açılana dek herhangi bir oyuncu ile anlaşma yapılmayacak.

Yönetimin kadroda bulunan yabancıları en iyi biçimde pazarlamak adına bu kararı aldığı, ayrıca dünya kupasında mücadele edecek Holosko ve Tello`nun performanslarına göre bu isimlerin satışından önemli gelir beklediği öğrenildi.

Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre toplantıda üyelere, Futbol Komitesi ile Mustafa Denizli arasında herhangi bir problem ve ya görüş ayrılığı olmadığı belirtildi. Futbol komitesinin Quaresma için Inter kulübü ile anlaştığı, oyuncuya da teklifini verdiği ve Portekizli yıldızdan cevap beklediği ancak, son gelişmeler üzerine transferin dondurulmasına karar verildiği açıklandı.

-HABER1903-

Ne diyim sana yönetim bilmiyorumki...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yalan oldu yani.Böyle bir şey olabileceğini düşünüyordum zaten.Hayırlısı artık...
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayır yalan oldusu yok Şemsi.Medya çok girdi işin içine,bir aldatma politikası olabilir ancak bu işin çoktan bitmesi gerekirdi.Çok az bir fiyat farkından dolayı ellerindeki adamı zora soktular ben ona uyuz oluyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Hayır yalan oldusu yok Şemsi.Medya çok girdi işin içine,bir aldatma politikası olabilir ancak bu işin çoktan bitmesi gerekirdi.Çok az bir fiyat farkından dolayı ellerindeki adamı zora soktular ben ona uyuz oluyorum...
    Açıkcası Demirören yönetimin böyle bir transfer gerçekleştirebileceğine en baştan beri şüpheyle yaklaşıyordum.Bugüne kadar bitirememeleri bu şüphemi devam ettirdi hep.Bir kere bu transfer en baştan beri yanlış yönetiliyor.Senin elinde bir sürü yabancı varken senin bu transferi tüm camianın haberdar olmasını engelleyememen büyük bir beceriksizlikdir.(Belki değildir) Bu,senin yabancılarını elinden çıkarmaya çalışırken ekstra taviz vermene neden olur.Ayrıca camiayı umutlandırman,transferin olumsuz sonuçlanması durumda sana çok kötü bir şekilde geri döner.Az önce parantezle yazdığım kısıma geleyim şimdi.Belki de bunu bilerek yaptı yönetim.Başarısızlıktan sonra tribünden tepki gelmemesi için,tribünleri oyalamak için yaptı.Öyle değilse başladığın işi bitireceksin.Quaresma'nın sanki bizden başka isteyeni çıkmayacak.Bu adam sezon sonuna kadar bizi bekleyecek mi sanki.He belki transfer bitti ama böyle yaparak yaptıkları hatayı düzeltmeye çalıştılar.Umarım böyledir.Ancak pek sanmıyorum maalesef.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Querasma için belli bir para ödenecek, ona kontenjan açmak için bir yabancının sözleşmesi feshedilecek ona para ödenecek. Çok pahalıya patlayacak olursa bu transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aldatmaca demek için de yönetime laf söylemek için de henüz erken bence .. Ortada kesinleşen bir durum yok ama daha önce de yazmıştım yüzüp yüzüp kuyruguna geldikten sonra bu transferin böyle bir hal alması moral bozuyor ister istemez .. Umarım bir blöf falandır bu yani dediğiniz gibi medyanın işe fazlasıyla el atmasndan rahatsızlık duymuş olabilir yönetim , ve bu yüzden böyle bir hamle yapılmıs olabilir.. İnşallah öyledir ve sevgili yönetimimiz kedi olalı bir fare tutar ..

Batuhan Karadeniz 2 milyon euro karşılığı Eskişehirspora verildi. 7 sene içinde başka bir kulübe satıldığında bonservis bedelinin %25i Beşiktaşa verilecek.

Türk futboluna hayırlı olsun ama bence ucuza verildi. Geçtiğimiz sene başı Psvye falan 4'e satardık sanki. Şimdi yerine gidip Necatiyi alırlar millet delirir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Komik rakama satmışlar bence kiralasalar çok daha iyi olurdu. Hiç şans'ta vermemişlerdiki Eskişehirspor çok güzel bir transfer yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eskişehirspor ve Batuhan için çok iyi, Beşiktaş için çok değil, ama kötü bir transfer oldu. Hayırlısı olsun.

Mesaj Yetkileri