Sayfa 105 / 480 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arsenal maçındaki hareketleri her maç görsek fena mı olur =) Bu arada kadromuzdaki yabancıları durumu nedir son olark bilen var mı? Gönderilecekler , kalacaklar vs?

Şu Holosko-Volkan olayına değinmek istedim.

Volkan'a lafım yok, çok yetenekli çocuk. Ama akıl var, mantık var, yılların Holosko'sunu verimsiz bir sezon geçirdi diye yabancı kontenjanı uğruna paketlemek yakışmıyor.

07/08 Holosko: 32 maç, 15 gol, 10 asist
    07/08 Volkan: 26 maç, 3 gol, 3 asist

08/09 Holosko: 43 maç, 15 gol, 9 asist
    08/09 Volkan : 31 maç, 1 gol, 4 asist

09/10 Holosko: 24 maç, 6 gol, 1 asist
    09/10 Volkan : 32 maç, 6 gol, 7 asist

*Holosko 84 doğumlu, Volkan 87 doğumlu.
    *Holosko Slovakların bankosu, takımını dünya kupasına taşıyan goller attı (mesela Baros'lu Çekler aynı gruptan çıkamadılar), Volkan daha milli olmadı.
    *Holosko'nun ligde ve kupada oynadığı her 3 maçtan birinde golü var, Volkan'ın 10 maçtan birinde golü var.

Kalkıp bu adamı Zapo'nun üzerine eşantiyon verelim falan diyenleri görüyorum forumlarda, Türk fubolunu herhalde bu sene yeni takip etmeye başladı o arkadaşlar. Bir Youtube açın, adamın ligimizde, kupamızda 50'den fazla golü var, onları bir izleyin, sonra gelin teknik yetersizliğinden, şutlarının kötülüğünden konuşalım. Mesela hem top süremeyip, hem şut atamayan biri olarak geçen sezon Fenerbahçeye ligdeki o golü nasıl attığını açıklayın bana

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by indie View Post

Volkan'a lafım yok, çok yetenekli çocuk. Ama akıl var, mantık var, yılların Holosko'sunu verimsiz bir sezon geçirdi diye yabancı kontenjanı uğruna paketlemek yakışmıyor.

*Holosko Slovakların bankosu, takımını dünya kupasına taşıyan goller attı (mesela Baros'lu Çekler aynı gruptan çıkamadılar), Volkan daha milli olmadı.
    *Holosko'nun ligde ve kupada oynadığı her 3 maçtan birinde golü var, Volkan'ın 10 maçtan birinde golü var.

Kalkıp bu adamı Zapo'nun üzerine eşantiyon verelim falan diyenleri görüyorum forumlarda, Türk fubolunu herhalde bu sene yeni takip etmeye başladı o arkadaşlar. Bir Youtube açın, adamın ligimizde, kupamızda 50'den fazla golü var, onları bir izleyin, sonra gelin teknik yetersizliğinden, şutlarının kötülüğünden konuşalım. Mesela hem top süremeyip, hem şut atamayan biri olarak geçen sezon Fenerbahçeye ligdeki o golü nasıl attığını açıklayın bana
    Holosko'nun Bursa'ya gidebilitesi var ama kesinlikle kalmalı.İstatistiklerin için teşekkürler zaten onlar da en güzel şekilde açıklamış.Ben Volkan Şen'i istemem mi tabii ki isterim ama Holosko gidecekse istemem.Bu arada Ali Ece diye biri sanırım Four Four Two'da da yazıyor twitterdan Quaresma ile ilgili bitti mesajı vermiş formaların hazırlanması bekleniyormuş.Haftasonuna kadar biter bence bu iş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben HoLosko yu Türkiye de Baros`a değişmem. VoLkan için kaLkıpta HoLosko yu verirse yönetim en büyük hatasını yapmış oLur. VoLkan aLınacaksa para basıLır aLınır. Yanında da Zapo,Tabata,DeLgado üçLüsünden birisi veriLir, tabi Bursa isterse. HoLosko gibi adam takasta kuLLanıLmaz. Ona kadar Dünya kadar adam var takımda. VoLkan oLsada oLur. HoLosko oLmasada oLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by indie View Post

Ayni istatistikleri ben zaten vermistim Bursa transfer haberleri konusunda. Ben katilmiyorum sahsen, ben Holosko'yu da pek begenmiyorum. Sonucta bu adam forvet mi kanat mi ona bakmak lazim. Bir forvete gore az gol atiyor bana gore, bir kanat adamina gore de onun isini (adam gecme, asist) yapmiyor. Forvet olarak degerlendireceksen bu sene Kasimpasa ve Inonu'deki Sivas maclarini aklina getir ve kacirdigi golleri dusun. Ki FB macinda attigi gol guzel, ama tek gole bakilarak yorum yapilmaz. Ona bakarsan yaptigi top kayiplari 100'u gecmistir.

Holosko bos alan buldugu zaman etkili olan, topla hizli olan, ama calim yetenegi 0 (adamin icinden gecmeye calisiyor), dar alanda etkisi 0, son vuruslari yeterli degil (abaniyor), ayrica top kontrolu cok cok kotu (kaval kemigi konusunda Tuncay'la yarisir). Turkiye ligi icin yeterli bir oyuncu, bende kalsin derim, ama bizim icin kesinlikle vazgecilmez degildir. Eger iyi bir teklif gelirse gitmelidir de bana gore, onun yerine safkan bir kanat oyuncusu alinabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

BURSA PAZARLIĞI

Bursa`yla takas konuşuluyor, olabilir...

Önce şunu ortaya koyalım, Zapo ve Holosko`yu Ertuğrul Sağlam aldırdı.

Verilen fiyatlar biliniyor.

Holosko çift, Zapo 3 kupa kazandı.

Holosko Dünya Kupası`na gidiyor, üstüne Bursa`yla Şampiyonlar Ligi oynarsa piyasası iyice oturur.

Her ikiside Bursa`da satmak istedikleri an para eder, kalite korunur.

* * * *

Beşiktaş`ın yabancı kontenjanı boşaltıp yerli kalitesini arttırması gerekir.

Zapo artık bizde para etmez, seneye kontratı bitiyor, Holosko`nun ise maaşı 2 milyon`a çıkacak.

İstersen Holosko`yu 5 milyona satarsın ancak bu sefer Zapo elinde patlar.

Yani ikisi 5 milyon eder.

O takdirde bu takas benim için adildir.

Ancak üstüne Beşiktaş`ın para vermesi gerektiğini düşünmüyorum.

Neden Holosko`nun maaşını biz verelim?

Holosko Volkan Şen`den her açıdan iyi bir futbolcudur.

Ben Nihat`a da yer bulmak için gitmesine razı oluyorum ve elbette Q7 için yer açıyorum.

Ayrıca Tello`nun kalması gerektiğini düşünüyorum.

Bu durumda Fink ve Tabata`da gidecek ve son şekil bu olacaktır.

En azından hocanın planladığı bence budur.

Başarabilecekler mi, bakacağız...

ÖZEL NOT: Hadise`nin okuduğu İstiklal Marşı`nı -bir iki yerde detone olması hariç- çok beğendim.

En azından hoş bir ilktir, ilerde daha iyisini yapanlar umarım olacaktır.

Rüzgar Sağnak / Haber1903

Volkan-Holosko gündemine uygun bir yazı olmuş.

Yabancıyı alması bir dert, göndermesi başka bir dert..

Thumbs up

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ayni istatistikleri ben zaten vermistim Bursa transfer haberleri konusunda. Ben katilmiyorum sahsen, ben Holosko'yu da pek begenmiyorum. Sonucta bu adam forvet mi kanat mi ona bakmak lazim. Bir forvete gore az gol atiyor bana gore, bir kanat adamina gore de onun isini (adam gecme, asist) yapmiyor. Forvet olarak degerlendireceksen bu sene Kasimpasa ve Inonu'deki Sivas maclarini aklina getir ve kacirdigi golleri dusun. Ki FB macinda attigi gol guzel, ama tek gole bakilarak yorum yapilmaz. Ona bakarsan yaptigi top kayiplari 100'u gecmistir.

Holosko bos alan buldugu zaman etkili olan, topla hizli olan, ama calim yetenegi 0 (adamin icinden gecmeye calisiyor), dar alanda etkisi 0, son vuruslari yeterli degil (abaniyor), ayrica top kontrolu cok cok kotu (kaval kemigi konusunda Tuncay'la yarisir). Turkiye ligi icin yeterli bir oyuncu, bende kalsin derim, ama bizim icin kesinlikle vazgecilmez degildir. Eger iyi bir teklif gelirse gitmelidir de bana gore, onun yerine safkan bir kanat oyuncusu alinabilir.
    Geçen sene Milan Baros, Skibbe dönemi yanılmıyorsam, sağ kanat oynadı 1-2 maç. Top ve adam peşinde koşmaktan bir hal olmuştu. Holosko'nun durumuna da sempatiyle yaklaşmak lazım. Top kontrolü olmayan, dar alanda etkisiz, boş alanda hızlı adam Erkem Dağ gibi olur (ki onu da severim). Holosko sakatlık-formsuzluk vs. sebebiyle 1 sene Ekrem gibi oynamış olabilir, ama Ekrem bunca yıldır bekte de, kanatlarda da, forvette de oynadı, hiç bir sezonda Holoskonun geçen 2 yılda yaptıklarını yapamamış.

Mesela geçen yılın gol kralı Baros bu sene 11 gol attı, ki bunların çoğu Galatasarayın zaten 3-4 gol attığı maçlara denk geldi. Baktığında 11 golü var ama 17 maça çıkıp 10 tanesini boş geçmiş. Bunların 6 tanesinde takımı puan kaybetmiş. Haklı olarak ben bir tane Galatasaraylının ağzından "Baros artık işimize yaramaz" lafı duymadım. Biliyorlar ki seneye gene yararlanacaklar adamdan. Çünkü form geçici, kalite kalıcıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

SERDAL ADALI HABER1903`E KONUŞTU!

- HABER1903 -

Beşiktaş transfer komitesi Başkanı Serdal Adalı, Haber1903`e konuştu.

Son günlerde medyada çıkan Quaresma transferi ile ilgili tüm ayrıntıları değerlendiren Adalı, son İspanya çıkarmasından transferde ki son duruma kadar herşeyi tüm ayrıntıları ile anlattı.

- TRANSFER İLE İLGİLİ HERKES KAFASINA GÖRE HABER YAPIYOR -

Serdal Adalı, transfer görüşmelerinin başladığı günden bu yana medyada bir çok haber yer aldığını ancak bunların bir çoğunun gerçeği yansıtmadığını belirtti.Son olarak ortaya atılan `` İspanya`da İnter kulubü ve Quaresma ile görüşmediler `` şeklinde çıkan haberlere tepki gösteren Adalı, şu ifadeleri kullandı.

`` İnter kulubü ve oyuncu ile temaslarımız devam ediyor.Ancak son Madrid seferimiz İnter kulübünün daveti ile sadece Şampiyonlar ligi finalini izlemeyi içeriyordu.İtalyan kulübü ile bu transfer süresince iyi ilişkiler kurduk.Onlarda bizi finale davet ettiler.Bizde bu davetlerini kırmayıp Madrid`de yerimizi aldık.Bir kez daha söylüyorum, bu ziyaretimiz de amacımız zaten transfer görüşmesi yapmak değildi.Ancak gazeteler konuyu farklı yansıttı.Lütfen biraz mantıklı düşünelim, farzedin ki biz şampiyonlar ligi finali oynuyoruz.Biri biz ile transfer görüşmesi yapmak istiyor.Bizim umurumuz da olur mu?``

- SABRIN SONU SELAMET -

`` Taraftarımıza sizin aracılığınız ile şunu söylemek istiyorum.Biliyorum çok sabır ettiler.Ama rica ediyorum biraz daha sabır etsinler.Bu süre Beşiktaş`ın menfaati için çok önemli.Biz ne kadar istekli gözükürsek transfer o oranda çıkmaza giriyor.Biz onların şartları ile değil kendi şartlarımıza göre bu transferi bitirmek istiyoruz.``

- MAĞAZADAN EŞOFMAN DEĞİL, İNTER`DEN YILDIZ ALIYORUZ -

`` Medyada çıkan haberler doğrultusun da taraftarların büyük bir beklentiye sokulduğunun altını çizen Adalı, bu konuda medyadan da anlayış bekliyoruz.Sonuçta almaya çalıştığımız Quaresma! Mağazadan eşofman değil,İnter`den yıldız alacağız.Bunun için de ince eleyip sık dokumak zorundayız.``

- BİZE PAZARLIK ŞANSI BIRAKMIYORLAR -

Konuyu sürekli olarak medya haberlerine getiren Serdal Adalı, bu oyuncu ile ilgili çarpıcı sözlerine şu ifadeler ile devam etti;

`` Biz göreve geldiğimiz günden beri, Beşiktaş`ın 10 lirasını çöpe atmamak için mücadele veriyoruz.Ancak karşı taraf oluşan bu gündem nedeni ile bizi bu transfere mecburmuş gibi görüyor ve o baskıyı üzerimizde kuruyor.Bu durumda pazarlık konusun da bizim elimizi kolumuzu bağlıyor.Eğer bu şekilde devam ederse karşı taraf nederse kabul etmek zorunda kalacağız.Bu da transferi sağlıklı bir şekilde, Beşiktaş menfaatlerine göre yapmamıza engel olacak...

- SON BEYANATIM YANLIŞ ANLAŞILMIŞ -

`` Konu ile ilgili yayıncı kuruluştan bilgi almak için beni aradıklarında transfer görüşmelerini uzun süredir sürdürdüğümüzü ancak Madrid`e bu sebeple gitmediğimizi belirttim.Az öncede söylediğim gibi son seferimizin sebebi İnter kulübünün final maçı için davetiydi.Anladığım kadarı ile bu açıklamam yanlış aksettirilmiş.Ben İnter kulübü ve oyuncu ile görüşmüyoruz demedim.Sadece bu sefer farklı bir amaç için oradaydık dedim.Buradan olumsuzluk çıkartmak çok anlaşılır değil...

- İNTER YÖNETİCİLERİ MADRİD`DE BİZİ ARADILAR -

`` Madrid`e indiğimiz ilk andan itibaren İnter`li yöneticiler sürekli bizi arayarak bir ihtiyacımız olup olmadığını sordular. Maç günü de stadda bizimle çok yakından ilgilendiler.Dediğim gibi aramızda çok iyi ilişkiler var. Bizde maçın ardından onları arayarak tebrik ettik. Bu süreçte Quaresma`nın menajeri de sık sık bizi ziyaret etti.Transfer ile ilgili olumsuz hiç bir gelişme yok.Sadece bizim belirlediğimiz bir yol haritası var ve ona uymaya çalışıyoruz.

- BEN BU TRANSFER İÇİN FEDAKARLIĞA HAZIRIM -

`` Önümüzde ki günlerde İnter yöneticilerin daveti ile bir kez daha İtalya`ya gideceğiz. Transfer görüşmelerini yaptığımız İnter kulübü bizden bir kaç gün süre istedi.Takdir edersiniz ki , onlar da hocalarını Real Madrid`e kaptıramamak için uğraşıyorlar. Bize en yakın zamanda transfer görüşmesi için gün verecekler.Bizde Beşiktaş menfaatleri çerçevesinde taraftarımızın çok istediği bu oyuncu ile anlaşma sağlamak için uğraş vereceğiz.Gerekirse bu transfer için maddi manevi her türlü fedakarlığada şahsım adına hazırım.Bir kez daha altını çizerek söylemek istiyorum, biz bu transferi takım içi dengeleri sarsmadan yapmak istiyoruz.Pazarlıkta çaresiz kalmamak için kamuoyundan ve taraftarlarımızdan biraz daha sakin olmalarını şahsen rica ediyorum.Umarım bu transfer hepimizin istediği şekilde gerçekleşir.Sizlere de transferde göstermiş olduğunuz sağ duyu için teşekkür ederim.Umarım bu transferin gerçekleştiğini ilk olarak size duyurmanın mutluluğunu yaşarım.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere Quaresma öyle ya da böyle gelecek.Bizimkiler bu transferi nasıl ucuza getiririz onun peşindeler...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adalı'nın duruşunu ve konuşma tarzını çok sevdim. Nerde ne konuşacagını çok iyi biliyor. Bu adama güveniyorum Quaresma'yı da getiricek.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quaresma bu aciklamalardan sonra gelmeszse taraftari büyük bir hayal kirikligina ugratmis olacaklar..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma'nın parası UEFA'dan

Beşiktaş'ın son iki aydır gündemini meşgul eden Ricardo Quaresma transferinde geçtiğimiz hafta sonu olumlu gelişmeler yaşanmış ve Siyah Beyazlı yönetim Portekizli oyuncu ile büyük oranda anlaşmaya varmıştı. İnter Kulübü ve Quaresma ile bu hafta içi yapılacak son görüşmeler sonrası transferin sonuçlanması beklenirken, İtalyan Kulübü'ne ödenecek bonservis bedeli konusunda sıkıntı yaşanmayacağı öğrenildi.

Beşiktaş'ın Quaresma için İnter'e 8 milyon Euro'ya yakın bir bedel ödemesi beklenirken, Siyah-Beyazlı kulübün bu ücreti sıkıntıya düşmeden verebileceği kaydedildi.

Beşiktaş'ın Quaresma için vereceği bonservis bedelinin büyük bir çoğunluğunun UEFA'dan gelecek Şampiyonlar Ligi parası ile ödeneceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde sahne alan Siyah Beyazlı kulüp, mücadele ettiği grubu 4 puanla sonuncu tamamlamış ve son 16 takım arasına kalamamıştı.

Ancak Beşiktaş geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden tek Türk takımı olduğu için yayın gelirlerinin tamamına sahip olmaya hak kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nden geçtiğimiz sezon yaklaşık 20 milyon Euro para kazanan Siyah Beyazlı kulübün, bu miktarın son 6 milyon Euro'luk kısmını bu hafta alacağı öğrenildi.
    UEFA'dan gelecek bu 6 milyon Euro'yu Quaresma transferinde kullanacağı öğrenilen Beşiktaş Kulübü'nün Inter'e verilecek bonservis bedelinin kalan kısmını da zorlanmadan ödeyebileceği kaydedildi.

Kaynak: DHA

6 milyonu clden, 2 milyonu da Batuhan'ın satışından gelecek olan para. =))

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

6 milyona quaresma gibi adami alabilirlerse helal olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default AS'tan ilginç iddia

Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte takımlarımızın isimleri Avrupa basınının gündemine ilginç iddialarla taşınmaya başladı.

İspanyol spor gazetesi AS, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile Beşiktaş arasında ön sözleşme olduğunu iddia edip, Getafe'nin Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin'in de siyah beyazlılara gideceğini ileri sürdü.

"Alman teknik direktörün, Türk kulübüne gidişini garantilediğini" yazan AS gazetesi, Schuster'in geçmişte çalıştırdığı Getafe'deki Albin'i de siyah beyazlı kulübe götüreceğini kaydetti. Albin için Espanyol kulübünün de teklifte bulunduğu, ancak Beşiktaş'ın önce hareket etmesinden dolayı Uruguaylı futbolcunun İstanbul'a gitmesinin büyük olasılık olarak görüldüğü ifade edildi. 23 yaşındaki Getafe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Albin'in, menajeri Daniel Fonseca aracılığıyla Beşiktaş ile görüşmelerini ilerlettiği bildirildi.

Öte yandan, Beşiktaş kulübünün görüştüğü İnterli Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın, Real Madrid'e önerildiği öne sürüldü. AS gazetesi, İnter'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesi için toplam 35 milyon Avro istediği, bu paraya Mourinho, Maicon ve Quaresma'nın bonservis ücretlerinin dahil olduğunu yazdı. Ancak Quaresma'yı "sorunlu bir futbolcu" olarak gösteren İspanyol gazetesi, Real Madrid'in kesinlikle bu futbolcuyu istemediğini belirtti.

İnter'in, sezon başına 3,5 milyon Avro alan Quaresma'dan kurtulmak istediği de savunuldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default 11 yabancıdan giden yok!

Kadrosunda tam 11 yabancı futbolcu bulunduran Beşiktaş, henüz hiç kimseyi gönderememenin sıkıntısını yaşıyor. Yabancılardan sadece Zapotocny, Gordon Schindenfeld ve Matteo Ferrari için talep geldiği, ancak önerilen bonservis parasının düşüklüğü nedeniyle bunun kabul edilmediği belirtildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Ernst ve Delgado dışında diğer yabancıların değerini bulması halinde gönderilebileceği raporunu vermişti.

Bu sezon başında Zenit St. Petersburg ile anlaşan İtalyan teknik adam Luciano Spaletti'nin daha önce Roma'da beraber çalıştığı Ferrari'yi istediği ve Rus ekibinin yöneticilerinin de Beşiktaş ile temasa geçerek siyah beyazlılar'a 2,5 milyon Euro bonservis bedeli önerdikleri belirtildi. Beşiktaş'ın ise sezon başında 4,5 milyon Euro'ya Genoa'dan aldığı oyuncuyu daha az bir fiyata satmayı düşünmediğini Rus ekibine ilettiği ve başka bir teklif beklediği ifade edildi.

Zapotocny'i ise Bursaspor ve Eskişehirspor'un istediği, ancak önerilen fiyatları yönetim kurulunun kabul etmediği belirtildi. Gordon Schildenfelt için ise kiralık oynadığı Sturm Graz'in 450 bin Euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirildi. Schildenfeld, 2007'de Beşiktaş'a 2 milyon Euro'ya Dinamo Zagrep'ten transfer edilmiş, ancak sadece 7 maç oynadıktan sonra kiraya verilmişti.

Queresma ile de görüşmelerini de sürdüren siyah beyazlılar, Portekizli yıldızdan cevap beklemeye başladı. Queresma'ya yıllık 3 milyon Euro öneren Beşiktaş'ın, 4 milyon Euro'da direten Portekizli yıldıza hafta sonuna kadar süre verdiği belirtildi. Beşiktaş'ın bu futbolcunun bonservisi için de İnter'le iki gün sonra görüşeceği ifade edildi.

Türkiye'den de oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Kasımpaşa'nın orta alan oyuncusu Yekta'ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Sezon boyunca antrenör Tayfur Havutçu'nun 4 maçını izlediği Yekta için yönetime olumlu rapor sunduğu belirtildi.

Bu arada siyah beyazlı takımın gelecek sezon giyeceği formaların 10 haziran'da tanıtılacağı açıklandı.

Hasta Beşiktaş taraftarı Ahmet Elhüseyni biraz önce Kartal Yuvası'nı aramış: ''Beşiktaş'ın karizması Quaresma''nın taslakları gelmiş

İnönü'deki Kartal Yuvası'nı aramışlar hem de... "Kartal'ın karizması Quaresma" yazan mamüllerin taslakları şu anda oradaymış...

Ali Ece, Twitter

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte takımlarımızın isimleri Avrupa basınının gündemine ilginç iddialarla taşınmaya başladı.

İspanyol spor gazetesi AS, Alman teknik direktör Bernd Schuster ile Beşiktaş arasında ön sözleşme olduğunu iddia edip, Getafe'nin Uruguaylı orta saha oyuncusu Juan Angel Albin'in de siyah beyazlılara gideceğini ileri sürdü.

"Alman teknik direktörün, Türk kulübüne gidişini garantilediğini" yazan AS gazetesi, Schuster'in geçmişte çalıştırdığı Getafe'deki Albin'i de siyah beyazlı kulübe götüreceğini kaydetti. Albin için Espanyol kulübünün de teklifte bulunduğu, ancak Beşiktaş'ın önce hareket etmesinden dolayı Uruguaylı futbolcunun İstanbul'a gitmesinin büyük olasılık olarak görüldüğü ifade edildi. 23 yaşındaki Getafe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Albin'in, menajeri Daniel Fonseca aracılığıyla Beşiktaş ile görüşmelerini ilerlettiği bildirildi.

Öte yandan, Beşiktaş kulübünün görüştüğü İnterli Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın, Real Madrid'e önerildiği öne sürüldü. AS gazetesi, İnter'in, teknik direktör Jose Mourinho'nun Real Madrid'e gitmesi için toplam 35 milyon Avro istediği, bu paraya Mourinho, Maicon ve Quaresma'nın bonservis ücretlerinin dahil olduğunu yazdı. Ancak Quaresma'yı "sorunlu bir futbolcu" olarak gösteren İspanyol gazetesi, Real Madrid'in kesinlikle bu futbolcuyu istemediğini belirtti.

İnter'in, sezon başına 3,5 milyon Avro alan Quaresma'dan kurtulmak istediği de savunuldu.

Bu haberi Mete Düren yalanladı. Schusteri kim istemez ki, ama yok öyle bir şey. Quaresma transferinde de okuduğum son haber kararını yarın açıklayacağı yönde. Umarım olumlu bir karar verir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

TURKEY/BESIKTAS, Quaresma Transfer Almost Done

`Turkish outfit Besiktas are expected to announce the transfer of Inter`s Portuguese wingman Ricardo Quaresma (26) this week. Sources state that both sides have agreed to an 8 million euro transfer fee with Quaresma agreeing to a 3 year 7.5 million euro deal.`...

footballpress

http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=61179

Acaba mı, yoksa? Hadi artık be, fıtık olduk. Olacaksa olsun.

footballpress sitesi fotomaç gibi bir şey galiba. her türlü haber çıkıyor orada
    ama inşallah doğrudur bu. 2 güzel hareket yapsın Q7 gelsin de.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho 35 milyon euro'ya Quaresma ve Maicon'u istiyormuş galiba öyle haberler var o zaman BJK'nin transferi zorlaştı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu haberin yalan oldugunu anlıyamadınmı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

portekizli oyuncunun, inter’in kazandığı 3 kupadan elde edilen 3 milyon euro’luk primini almadan beşiktaş’a, “evet” demeyeceği bildirildi...

kaynak: burcu esmersoy'un twitter'ı..
    ekşi sözlük
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bizimkiler o 3 milyon euro'yu da odemesin de, onu bile beklerim. Cok uzadi bu Quaresma meselesi, olmuyorsa olmasin zaten, dunyada sadece Quaresma yok zaten, bir dolu kanat oyuncusu var. Sirf Fransa'ya baksan dolu zaten, bu kadar 1 adamin ustune gitmeye gerek yok bence. Insallah gelir tabii bu kadar ugrastan sonra, o ayri konu....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Madrid li yöneticiler Mourinho'yu takımın basına getirdiler ancak Quaresma'yı istemiyoruz demişler , sadece biz kaldık büyük ihtimalle gerçekleşir bu transfer. .

Quaresmanın peşinde yerli transfer unutuldu. Gerçi bu sene gençleri daha aktif şekilde görebiliriz Beşiktaşta, Mustafa Denizli Ali Kuçiki de kampa götürüp sağ forvette şans verecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hoca'nın gençlerimize önem vermesi gerçekten çok güzel , Necip'ten sonra Ali de şans bulmalı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Q7 bitti bittiyor!

İtalyan basını, Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'nın transferi konusunda İnter ile anlaştığı ileri sürüldü.

İtalyan basınında yer alan haberlerde, Beşiktaş ile İnter yetkililerinin, Quaresma için ödenecek bonservis bedeli konusunda uzlaşmaya vardıkları, transferin gerçekleşmesi halinde siyah beyazlı ekibin İtalyan kulübe 8 milyon avro ödeyeceği iddia edildi.

Haberlerde, İnter'de 2 mutsuz sezon geçiren 26 yaşındaki oyuncunun geçen yaz Genoa'ya gitmeyi reddettiği, ancak Beşiktaş'ın teklif edebileceği yıllık 3 milyon avronun cazibesine kapılabileceği de belirtildi.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bitiyorsa bitsin artık temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı haberler veriliyor yahu sıkıldık..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anıl arkadaş haklı 1 ay oldu neredeyse yahu artık biticekse bitsin olmadı gitsin başka takıma yani İnter'de durmasın öyle bu haberler başa bela..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bordo'nun başına geçen Tigana Bobo'yu istiyormuş ve 7 milyon euro'yu gözden çıkarmışlar. Eğer böyle bir teklif gelirse bence Bobo satılabilir.

Öte yandan Tabata + Zapo 3 milyon euro'ya karşılık Bursa'dan Volkan Şen ve Ozan İpeK'in geleceği yönünde haberler var.

Kaynak : Goal.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri