1 ile 30 arası toplam 278 sonuç

Konu: Turksportal TSL Tahmin Yarışması Sonuçları [2009-2010] (Şampiyon Ronnie91 & Zerdüşt.)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Çok istediğim nerden çıktı?Her hafta girdim tahminlerimi yaptım şampiyon oldum.
    Dereceye giren veya giremeyen herkese tebrikler.
    Benim tahminlerimi ç(alıntılamasan) şampiyonun kim olduğunu biliyorsun değil mi ? 3 maçı değiştirmeseydin sonucun ne olduğu hakkında bir fikrin vardır umarım ?

Yoksa söyleyeyim farklı 3 maçta 2si benim 1i senin lehine sonuçlandı Ve aramızda 1 puan fark vardı

Ha sen şampiyonluğu kutla Benim yerime de kutla diyorum . Baya hak ettin çünkü Herkes bu "kurnazlığı" düşünemeyebilirdi Haklısın ..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Benim tahminlerimi ç(alıntılamasan) şampiyonun kim olduğunu biliyorsun değil mi ? 3 maçı değiştirmeseydin sonucun ne olduğu hakkında bir fikrin vardır umarım ?

Yoksa söyleyeyim farklı 3 maçta 2si benim 1i senin lehine sonuçlandı Ve aramızda 1 puan fark vardı

Ha sen şampiyonluğu kutla Benim yerime de kutla diyorum . Baya hak ettin çünkü Herkes bu "kurnazlığı" düşünemeyebilirdi Haklısın ..
    Birini hırsızlıkla suçlamak çok büyük bir olaydır.İki tırnak içinde parantezlerle gönderme yaparak direk hırsızsın diyorsun.Böyle bir şeyi asla kabul etmem.Benim son hafta tahminlerini yaparken kesinlikle kötü bir düşüncem yoktu.Kötü düşünceyi açayım; 10-15 hafta önce başlardım yapmaya açık ara öndeyken.Sende şampiyon ilan edildin ve hala bu olayı uzatıyorsun.Tek şampiyon mu olmak istiyorsun yada benim şampiyonluğu hak etmediğimi mi düşünüyorsun?Bundan önceki 33 haftada başkalarının tahminlerini yazarak mı geldim ben buraya da hak etmiyorum.Bu olay gereksiz yere uzuyor şampiyonluğum geri alınacaksa alınsın artık diyebileceğim bişiy yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Birini hırsızlıkla suçlamak çok büyük bir olaydır.İki tırnak içinde parantezlerle gönderme yaparak direk hırsızsın diyorsun.Böyle bir şeyi asla kabul etmem.Benim son hafta tahminlerini yaparken kesinlikle kötü bir düşüncem yoktu.Kötü düşünceyi açayım; 10-15 hafta önce başlardım yapmaya açık ara öndeyken.Sende şampiyon ilan edildin ve hala bu olayı uzatıyorsun.Tek şampiyon mu olmak istiyorsun yada benim şampiyonluğu hak etmediğimi mi düşünüyorsun?Bundan önceki 33 haftada başkalarının tahminlerini yazarak mı geldim ben buraya da hak etmiyorum.Bu olay gereksiz yere uzuyor şampiyonluğum geri alınacaksa alınsın artık diyebileceğim bişiy yok.
    Bak ne güzel konuşuyorsun . 33 Hafta sen böyle mi geldin Tabiki Hayır . Ancak keşke 33 hafta -dile kolay- oynadığımız şu oyunda son hafta bu çizgini bozmasaydın . Benim tahminlerimi kendi mesajını editleyerek kendine geçirmeni nasıl tarif edicez . Kopya , Alıntılama nedir bunun izahı ?

Benim amacım şampiyonluk filan değil . Yöneticiler böyle bir şeyi uygun görmüşler . Ama ben yapılan bu haksızlığa tahammül edemiyorum . Keşke son hafta beni farkla ama hakkınla geçseydin İnan çok daha rahat olurdum .

Ben sana söylüyorum işte mesajını editlemeseydin Şampiyon bendim bu kadar basit . Mesajı editledin Ben yine şampiyon oldum Yani benim içim çok çok rahat . Ben sadece bu duruma normak görenlere şaşıyorum o kadar .

Mesaj Yetkileri