Mustafa Denizlide Sportif Direktörlüğe mi dönecek acaba ? Schuster Schuster habaerleri çıkıyor durmadan.
Mustafa Denizlide Sportif Direktörlüğe mi dönecek acaba ? Schuster Schuster habaerleri çıkıyor durmadan.
Ben de Quaresma alınsa dahi bonservissiz bir Govou'nun kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Skandallara karışmıştır falan ama o tarzda bir kanat-forvet oyuncusunun ligimizde iş yapmaması (kronik sakat olmadıktan sonra) mümkün değil. Önümüzde koskoca bir Keita örneği var. Hatta Arda'nın gitme ihtimaline karşı, yahut Baros'a partner olarak Galatasaray'a da çok güzel gidebilecek bir oyuncu. Evet, onun da kariyeri düşüşte, ama öyle olmasa zaten ciddi ciddi ilgilenemezdi kulüplerimiz. Tello ile sözleşme yenilenmedi, dünya kupasında da oynayacak anladığım kadarıyla, yani canının istediği yere gidecek gibi görünüyor. Bu durumda yerine Govou alınıp, Zapo yerine 2. bir kanat oyuncusu (artık gelirse Quaresma, gelmezse başkası) daha alınıp şu takımın en ve tek bariz eksikliği fazlasıyla yamanabilir.
Ama tutturdular bir kere ya o, ya bu diye. En az 4 oyuncu gereken yere (iki kanada) 1 kişi alabilirlerse başarı sayacaklar.
Querasma teklifi reddetmiş.Konu tamamen kapanmış geçmiş olsun .....
SON DAKIKA !
"Schuster Beşiktaş ile anlaştı"
Beşiktaş'ta büyük hareketlilik. Siyah-beyazlı takımın Alman teknik direktör Bernd Schuster ile anlaştığı iddia edildi. Deneyimli teknik adamın Türkiye'deki menajerlik haklarını elinde bulunduran Aytekin Eray Abakan, siyah-beyazlı yöneticilerin Milano'da Alman teknik adamla bir araya gelerek 2 yıllık anlaştığını iddia etti.
Beşiktaş yönetiminden bu konuyla ilgili gelen ilk açıklama ise bu haberlerin doğru olmadığı yönünde.
Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot...on-dakika.html
Schuster'den sonra Robinho haberlerini de bekliyoruz![]()
Resmi bir açıklama yok bu yönde, son teklif yapılmış kendisine. Muhtemelen kulüpteki maaş tavanı (Geçen sene en yüksek rakam 3,5 milyon euro ile Nihattaydı, bu sene 2,5 veya 3'e inecek) delinerek bir teklif yapıldı. Herhalde daha da üzerine çıkılmayacak. Artık onu da kabul etmezse konu kapanacaktır doğal olarak.
Bjk transfer komitesinde Querasma ile görüşen yöneticiniz demiş Lig tv 17.00 haberlerinde en son teklifi geri çevirmiş işte son model araba boğaza karşı ev ve para,ancak parasında değilmiş queresma milli takıma seçilmediği için avrupada önemli takımlara gidip tekrar kanıtlamak istiyormuş.Transfer kapandı
Şimdiki hedef Cardozoymuş.
Yönetim Mustafa Denizli ile yollarını ayırdı.
Ntv Spor
Mete Düren'in o yönde bir açıklaması var, ancak daha yetkili bir isim olan Demirören ondan 2 saat sonra benim dediklerimi söyledi. Şu durumda ikisinden birine inanılacaksa hem daha üst kademede olan, hem de daha sonra açıklama yapan Demirören'in dediklerine inanmak daha mantıklı.
Ha bana kalsa ikisine de inanmam ama birbirleriyle çelişince birine inanmak gerekiyor
Bu arada kişiliğine saygım sonsuz, kendisini de severim ama Denizli'nin 1 senedir gitmesini istiyorum. Yerine gelecek isim Schuster olabilir, Doll da olabilirdi. Oyuncuların yerlerinde oynadığı, ilk 11'in ya da en azından 15 kişilik rotasyonun belli olduğu bir takım istiyorum uzun zamandır. Sayın Denizli ego çatışması yaşamayacaksa kulüp içinde farklı bir göreve getirilebilir.
Şimdi NtvSpor kanalının yayınını keserek verdiği flash haber: "Mustafa Denizli ile yollar ayrıldı... Beşiktaş yönetimi bu kararı Denizli'ye tebliğ edecek..." Tafsilatını bilmiyorum.
SON DAKİKA... BEŞİKTAŞ, TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA DENİZLİ İLE YOLLARINI AYIRDI
Kaynak Ntvmsnbc.com
Mustafa Denizli'nin sağlık sorunları nedeniyleymiş.
Dediğimiz gibi sağlık sorunlarından ayrılmış. O zaman yeni hoca Schusterdir.
TariboWest
Bernd Schuster geldi Denizli'nin yerine hayırlı olsun..
Mustafa Denizli zaten zoraki olarak görev yapıyor gibiydi, en azından izlenim öyleydi. Şampiyonluktan sonra bile ayrılmak istiyordu. Anladığım kadarıyla Denizli'nin artık bir heyecanı kalmadı. Heyecanının kalmaması da çok normal, kariyeri başarılarla dolu bir teknik adam, başarıya aç biri değil.
Bernd Schuster ismi daha önce de önplana çıkmış, yalanlanmıştı. Denizli'nin ayrılmasından sonra Schuster ile anlaşılır, hele ki menajerinin de açıklamasından sonra.
Hayırlı olsun Schusterinşallah Türk futbolunada deneyimiyle birşeyler katar...
Beşiktaş'ta şok, Denizli gitti Schuster yolda
Beşiktaş Yönetim Kurulu, teknik direktör Mustafa Denizli ile yolları ayırma kararı aldı.
NTV Spor
Güncelleme: 17:51 TSİ 02 Haziran. 2010 Çarşamba
Beşiktaş'ta şok bir gelişme yaşandı ve teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayırdı.
Beşiktaş'ın Mustafa Denizli ile sağlık sorunları nedeniyle yollarını ayırdığı öğrenilirken, siyah-beyazlı ekibin önümüzdeki günlerde yeni teknik direktörü açıklaması bekleniyor.
Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Haziran.2010 at 19:22 Reason: düzenli hale getirildi
Mustafa Denizli kişisel kariyerinde büyük başarılar yakaladı.Beşiktaş ile son senesinde birçok maçta gördük ki o eski heyecanını yitirmiş,vizyonu kalmamıştı.
Last edited by Varonil : 02.Haziran.2010 at 19:21
Schuster hayırLı oLsun. Beşiktaş`ta çok başarıLı oLacaktır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Vay hayırlı olsun ligimiz gün geçtikçe kalitesi artar hale geldi.Daha güzel günler olacak.
Abi anlaşma falan yok şuan Beşktaş sözcüsü yalanlıyor şuan![]()
İŞTE DENİZLİ GERÇEĞİ!
Beşiktaş'ta Mustafa Denizli ile ilgili iddialara son nokta kondu! Lig TV 18 Haber Bülteni'ne telefonla katılan Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Denizli'yle yolların ayrıldığı iddialarını kesin bir dille yalanladı!
Şuan ısrarla NTVSpor hala denizli ayrıldı diyor.Lig tv bjk basın sözcüsü bağladı hatta o adam yaalanladı nasıl bir olay bubakalım lig tv mi doğru haber yapıyor NTVSpor mu
![]()
Ntvspor hala yardırıyor. Eğer bu haber patlarsa Ntvspor'un karizması çizilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet ayrılcaktır büyük ihtimal hastalığından dolayı ancak ayrılık yok şuan NTVSpor aceleci davrandı sanırım.NTVSpora bağlanan spor yazarları pirzola kokuları falan diyor konuyu değiştiriyorlar![]()
Başka bir yönetici NTVSpora bağlandı ayrılmak istiyor ama şuan daha ayrılmadı görevinin başında dedi.Spiker haberin doğruluğu için inat ediyor heyecanlandıkoptum burda
![]()
Sabah gazeteside Schuster ile anlaştığını duyurdu.:
http://www.sabah.com.tr/Spor/2010/06...am_imzayi_atti
Mete Düren spikerin kalbine indirecek.![]()
TariboWest