Sayfa 110 / 480 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
3,271 ile 3,300 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son günlerde basında Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin görevinden ayrıldığı ve yerine Alman Teknik Direktör Bernd Schuster ile görüşmeler yapıldığına ilişkin haberler yer almaktadır.

Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir. Ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre göreve devam edip edemeyeceği konusunda, yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir.

Bununla birlikte Şirketimiz ile haberlerde adı geçen Bernd Schuster arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Mustafa Hoca'mızın sağlık sorunları umarım en kısa zamanda iyileşir,kendisine yaptığı işlerden dolayı çok teşekkür ediyorum kendi adıma...Schuster gelirse iyi bir seçim olur,başarılı olacaktır...
    Hilbert transferini oldukça doğru,isabetli buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada Quaresma konusunda herşey bitmiş değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kartal'dan Denizli açıklaması

Son 2 gündür teknik direktörlük konusunda hareketli saatler yaşanan Beşiktaş'tan açıklama geldi. Siyah beyazlılar teknik patronları Mustafa Denizli hakkında İMKB'ye bilgi verdi.
    Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin halen görevini sürdürdüğü, ancak sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip edemeyeceği konusunun yeniden görüşüleceği İMKB'ye bildirildi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen açıklamada, son günlerde basında, Mustafa Denizli'nin görevinden ayrıldığı ve yerine Alman Teknik Direktör Bernd Schuster ile görüşmeler yapıldığına ilişkin haberler yer aldığı belirtilerek, şöyle denildi:

''Teknik direktörümüz Mustafa Denizli halen görevindedir, ancak kendisinin sağlık problemlerindeki gelişmelere göre, göreve devam edip edemeyeceği konusunda yönetim kurulumuz ile teknik direktörümüz önümüzdeki günlerde yeniden görüşecektir. Bununla birlikte, şirketimiz ile haberlerde adı geçen Bernd Schuster arasında şu ana kadar herhangi bir görüşme olmamıştır.''
    LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quaresma transferinin 20 milyon €'luk banka teminat mektubu istemesinden dolayı çıkmaza girdiği bilgileri var...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ve son dakika haberi;

QUARESMA GERÇEĞİ..

HABER1903- Quaresma transferinin ardındaki sis perdeleri yavaş yavaş çözülmeye başladı.

Yılan hikayesine dönen Quaresma transferinin ardındaki sis perdeleri yavaş yavaş çözülmeye başladı. Haber1903 ekibinin yapmış olduğu araştırma sonucunda, yıldız oyuncunun ve İnter klübünün, ödeme konusunda garanti istemesi bu transferi çıkmaza soktu.

İnter kulubü ile 8 milyon euroya anlaşan Beşiktaş yönetimi Portekizli oyuncuya yıllık 3,5 milyon euro teklif etti. İnter kulübü bu teklifi kabul ederken, Quaresma`nın yıllık ücretinde 4 milyon euroda ısrar etmesi pazarlık sürecinin uzamasına sebep oldu.

Ancak bundan 2 sene önce Udinesse kulübünden transfer edilen Sivok ve Zapotocny`nin bonservis bedellerinin Beşiktaş kulübü tarafından zamanında ödenmediği bilgisini alan , İnter kulübü ve Portekizli oyuncunun menajeri Beşiktaş yönetiminden talep ettikleri ücretin tamamına Banka teminat mektubu istedi.

Oyuncunun talep ettiği 3 senelik 12 milyon euro ve İnter kulübüne verilecek olan 8 milyon euroluk bedeller karşılığında toplam 20 milyon euro banka teminat mektubu istenmesi, Başkan Yıldırım Demirören`i ve Serdal Adalı`yı çıkmaza soktu.

Başkan Yıldırım Demirören`in bu sorunu çözmek için yoğun çaba sarfettiği gelen haberler arasında.

HABER1903

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Profesyonel klüp böyle çaılşır.Oyuncuların 14 milyon euro alacağı varkan eğer bu teminat verilirse isyan çıkar isyan...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

14 milyon € alacak mı?Oda nereden çıktı?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ayrıca bu teminat mektubu sponsorlar,Mansimov vs. ile halledilecektir...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anilton View Post
    14 milyon € alacak mı?Oda nereden çıktı?
    4 aydır paralar ödenmiyormuş yönetim 15 hazirana kadar tüm paranızı ödeyeceğiz demiş.

Taraftarın psikolojisi bozulmuş iyice. Hilbert gelirse muhakkak faydalı olacaktır, çünkü takımda Ekrem'den başka kanat oyuncusu kalmadı. Ancak taraftarın geneli sahada icraattan ziyade şov yapacak oyuncu istiyor. Medyanın ve yönetimin güdümüyle bu noktaya gelenlere de kızamıyorum. Ancak aynı kitle mesela Delgado'yu falan da beğenmiyor, onu anlayamıyorum. "Quaresma gelsin, çalım atsın, trivela yapsın, rabona çeksin" diyenler inşallah olur da gelirse daha 5. farklı şekilde auta giden trivelasında yuhalamaya başlamazlar. Çünkü o şekilde o adam sezonda 30-40 defa vurur, 5 tanesi girerse çok şanslısındır.

Ha bana kalsa inşallah ikisi de gellir. Tekrarlıyorum kaç mesajdır, Beşiktaş'a 1 değil, 2 değil, tam 4 kanat oyuncusu lazım. 2 yabancı 2 yerli. Quaresma ya da o stilde bir oyuncu (Albin de iyidir), Hilbert tipi bütün kanadı kullanabilcek jokerimsi bir oyuncu üzerine hiç el yakan Volkan'la Ozan'la uğraşmadan Yekta, Yiğit gibi daha uygun fiyatlı 2 yerli harika olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

14 milyon € olur mu yahu?

Bırakın futbolcuları daha geçenlerde kulüp personelinin toplam 4 milyon €'luk maaşları yatırıldı.

Beşiktaşlı futbolcuların ödemeleri devre arası bir bölümü nakit bir bölümü senet olmak üzere ödendi.O senetlerde nakitlerde döndürüldü ya da döndürülecek.Tam emin değilim geçenlerde bu sorununda halledildiği haberleri vardı.Abartılacak bir durum yok ortada,her kulüpte olan durumlar bunlar.Basının gazına gelmeye gerek yok...

Şampiyonlar ligi gelirlerinin 6 milyon €'luk kısmı önümüzdeki günlerde kulübün kasasına girecek.Bu miktar baya rahatlatacak kulübü...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benitez geLsin hoca oLarak
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ayrıca bu teminat mektubu sponsorlar,Mansimov vs. ile halledilecektir...
    Mansimov ne olarak çalışıyo Beşiktaş'ta ? Kulup her sıkıştığında Mansimov ismi ön plana çıkıyo..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Mansimov ne olarak çalışıyo Beşiktaş'ta ? Kulup her sıkıştığında Mansimov ismi ön plana çıkıyo..
    Beşiktaş Kongre Üyesi...

Ayrıca yardımcısı Alaattin Aykaç yeni yönetimde Futbol Komitesi Üyesi,Asbaşkan olarak yer alıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Schuster, Guti'yle geliyor!

Beşiktaş transferde bombayı patlamaya hazırlanıyor! .. Her ne kadar yönetim Schuster iddialarını yalanlasa da siyah beyazlıların büyük ölçüde Alman çalıştırıcıyla anlaştığı belirtilirken, Schuster'in bir dönem Galatasaray'ın da gündemine gelen Guti'yi de Beşiktaş'a getireceği iddia edildi.
    Lig TV muhabiri Atakan Kurt'un verdiği bilgiye göre siyah beyazlı yöneticiler, "Schuster ile yüzde 99 anlaştık" ifadesini kullandılar. Alman çalıştırıcının da yöneticilere "Real Madrid'den öğrencim olan Guti'yi de Beşiktaş'a getirim" iddiasında bulunduğu öne sürüldü.

LigTv

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Guti Haberlerine açıkçası ben pek inanmıyorum.

Bu konuda bize gelecek haberi çıksa bile inanmam açıkçası.

Gece hayatı olan bir futbolcu Dünyanın en iyi yerlerinde gece hayatı yaşayan bir oyuncu Türkiyeye gelmez heralde.En azından ben öyle düşünüyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado ile brbirlerini bütün bir sezon idare edebilirler aslında ki Guti çok çok kaliteli bir topçu yani ligimizde çok iş yapar Avrupa'da bile bir yerleye getirebilir bizi ancak kendine hiç mi hiç dikkat etmeyen bir isim yani kantarın topuzunu kaçırırsa fena şeyler olur o yüzden gelmese de olur gözüyle bakıyorum ben ..
    Robinho zamanında tanımadğım hocayla tanışmam Schuster varsa gelirim diyordu , buyrun size fırsat bir taşla iki kuş , Schuster ve Robinho..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte gerçekler

BİR menajer kuyuya taş attı.. 24 saattir herkes o taşı kuyudan çıkarmak için uğraşıyor.. İddia şöyle: “Beşiktaş, Schuster ile anlaştı.. Bunu duyan Mustafa Denizli sağlık sebeplerini öne sürerek istifa etti..” Peki gerçek ne? Gelin kısa kısa soru-cevaplarla gerçeğe ulaşmaya çalışalım..

1- Mustafa Denizli hasta mı?

Yataklara düşecek kadar değil.. Ama çarşamba sabahı ciddi bir tansiyon yükselmesi yaşadı.. Çeşme’de tatil yapan 61 yaşındaki hoca, sabaha karşı 03.30’da hiç yaşamadığı kadar şiddetli bir başağrısı ile uyandı.. Kendi ifadesi ile anlatırsak, “Başım çatlayacak gibiydi.. İnsan böyle bir ağrıda intihar bile eder.” Ağrı geçmeyince 04.30’da doktorunu aradı ama uyandıramadı.. Sabaha kadar ağrılarla boğuştu, ilk uçakla İstanbul’a gelip Mete Düren ile birlikte Maslak Acıbadem Hastanesi’nde saat 11.00’den itibaren 3 saatlik bir tetkikten geçti..

2- Beşiktaş, Denizli hastalandı diye mi Schuster’le anlaştı?

Hoca henüz hastanedeyken TV’ler “Denizli gitti, Schuster geldi” diye altyazı geçmeye başladı.. Oysa henüz durumun ne olduğu bile anlaşılmamıştı.. Denizli, Düren’e “Ben 1 ayda 5 defa hastaneye gidecek adam değilim.. Demek ki bir sağlık sorunum var.. Beni başkanla konuştur” ricasında bulundu.. Düren telefonu çevirdi, Demirören ile Denizli arasında şu diyalog geçti:

Demirören: Hayırdır hocam, geçmiş olsun..

Denizli: Sorma başkanım, yine hastanedeyim.. Doktorlar stres ve yorgunluğa bağlı yüksek tansiyon diyorlar.. Ben düşündüm ve bir karar verdim.. Teknik direktörlüğü bırakmak istiyorum..

Demirören: Aman hocam, sen en iyisi 1 hafta dinlen, tatil yap.. Sonra tekrar değerlendirelim durumu..

Denizli: Yok başkanım, belki daha pasif bir görev yapabilirim.. Ama bünyem şu anda stres kaldırmıyor.. Benim en az 3 ay dinlenmem lazım..

Demirören: Yok hocam, biraz bekleyelim sonra ben İstanbul’a gelince konuşalım..

3- Denizli görevdeyken Schuster ile görüşüldü mü?

Denizli meselesini aslında kimse tam manasıyla bilmiyor.. Esası şu: Denizli, Beşiktaş ile mukavelesini nisan ayında uzattığında hukuken geçerliliği bulunan, ancak TFF’ye gönderilemeyecek bir sözleşmeye imza attı.. O gün imza töreninde 2 yönetici Serdar Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu da vardı.. Ama diğer yöneticiler yanlış anlar diye imza fotoğrafına girmediler.. Yani Adalı-Zülfikaroğlu ikilisinin Denizli ile herhangi bir derdi yok..

Daha sonra Demirören son 15 günde 2 ayrı defa Denizli’ye “Hadi hocam.. Şu matbu sözleşmeyi de imzalayalım ve federasyona gönderelim, herşey resmi olsun” diye rica etti.. Ama Denizli, “Sağlık durumumu gözden geçiriyorum.. Bırakma ihtimalim olabilir.. Sizi zor durumda bırakmayalım” dedi.. Ve her seferinde Beşiktaş B planı yapsın diye kapıyı açık bıraktı.. Dolayısıyla Schuster veya başka bir teknik direktör adayı ile görüşülmesinin Denizli açısından sakıncası yoktu.. Çünkü Denizli bırakmayacakmış gibi çalışmak, bırakacakmış gibi yönetimi hazırlamak taraftarıydı..

4- Beşiktaş şimdi ne yapacak?

Cenevre’de bulunan Yıldırım Demirören ile dün görüştüm.. Çok üzgündü sesi.. Şunları söyledi: “Benim hocayla bir derdim olamaz, onun arkasından iş çeviriyormuş gibi gösterilmemizden rahatsızım.. Yarın (bugün) İstanbul’a dönüp hocayla görüşeceğim.. İlk hedefim, eğer önemli bir sağlık sorunu yoksa hocayla yola devam etmek.. Hoca çok diretirse onu daha pasif bir göreve çekebiliriz.. Altyapıyla, alttan gelecek oyuncuların yetişmesiyle ilgilenebilir, ki kendisi bunu istiyor.. Ve kimi teknik direktör yapacağımıza bakarız.. Şu an için hiçbir girişimimiz yok.. Menajerlerin teklifleri var, o kadar.. Hocayı görmeden benim için bu süreç başlamadı..”

5- Beşiktaş, Schuster ile görüştü mü?

Yine Demirören’in ağzından aktarıyorum: “Hocanın önceki gün sağlık sorunu çıkana kadar bizim teknik direktör sorunumuz filan yoktu.. Schuster ile görüşmedim.. Arkadaşlarımız görüştüyse de haberim yok.. Benim haberim olmadan da görüşemezler.. Biz hocanın sağlık tetkiklerine bakacağız.. Herşey temiz çıkarsa yola devam için ikna etmeye çalışacağız.. Teknik adamlığı bırakırsa da pazartesiye kadar bazı adaylar belirleyip yönetim kuruluna getirir, yönetici arkadaşlara danışırım.. Schuster bize sunulan adaylardan biri olabilir.. Ama başka adaylar da var.. Benim tek derdim Mustafa Hoca’nın sağlığı.. Bu yüzden medyaya da rica ediyorum, spekülasyon yapmasınlar..”

İbrahim SETEN

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

GOVOU İÇİN TEKLİF YAPILDI MI?

- HABER1903 -

Beşiktaş Ricardo Quaresma`yı ikna etmeye çalışırken, Olympique Lyon ve Fransa Milli Takımı`nın yıldızı Sidney Govou`nun gündeme gelmesi üzerine, Govou`nun Türkiye`deki haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç Haber1903`e bu transfer hakında noktayı koydu.

Örenç, Haber1903`e yaptığı açıklamada;

`` Biz Beşiktaş`a Sidney Govou`yu önerdik. Yönetim kurulu bize önceliğin Quaresma`da olduğunu dile getirdi. 3-4 hafta önce önerdiğimiz Sidney Govou için Beşiktaş yönetiminden henüz bir teklif gelmedi. Şuan da bonservisi elinde bulunuyor ve Beşiktaş`ta oynamaya sıcak bakıyor. Beşiktaş yönetimi Dünya kupasından önce hareket etmez ise Govou`yu alması daha zorlaşacaktır.`` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tamamen kişisel tahminim, sadece izlediğim kadarıyla yorumluyorum. Mustafa Denizli'nin oyuncuların alacaklarıyla ilgili çıkışı yönetimi kızdırdı. Yönetim Denizli'nin bilgisi dışında Schuster ile görüştü, Denizli de bunu öğrenince istifa etmek istedi. Beşiktaş yönetimi de Denizli görevdeyken Schuster ile anlaşmış durumuna düşmemek için çelişkili açıklamalarla yalanlıyor bu durumu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

5 milyon + Koray Avcı + Burak Yılmaz = 4 milyon yani bu mudur ?

Yeni sözleşme uzatıldı Holosko ile, 4 milyon doğru değildir muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de o yüzden sordum işte yani o kadar az olamaz , olmamalı ..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben de o yüzden sordum işte yani o kadar az olamaz , olmamalı ..
    olursa ayıp olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mevcut transfer piyasasına göre bence de az o para.Bursasporlular Volkan Şen için 10 milyon istemesini biliyor.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Haziran.2010 at 18:03
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer öyleyse Holosko 25 milyon euro cash

Mustafa Denizli ile yollar resmen ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

6 tane aday varmış.Hayırlısı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayırlı olsun.Sağlık herşeyden önemli.