Sayfa 112 / 480 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Antrenör aramıyoruz

Her gün yüzlerce menajer‚ avukat kulübü arayıp futbolcu‚ hoca öneriyor. Montes ile görüşmeyi yaparken‚ Aykut Kocaman da yanımdaydı.

Celal Kolot´a göre‚ Schuster´in menajeri olan Vicente Montes İstanbul´a Beşiktaş için gelmiş. Hatta sözleşmeyi onun yanında Milano´ya fakslamış .

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´ı aradım. Gazetelerde Real Madrid´den ayrılan Pellegrini´ye Fenerbahçe´nin antrenörlük teklif ettiğinizi yazıyordu..

Doğru mu diye sordum..
    Şaşırdı..
    ´Ciddi misin?´ dedi..
    Evet‚ İspanya gazeteleri böyle yazmış cevabını verdim..
    O vakit‚ sen doğrusunu yaz diye şöyle anlattı..

DAUM´LA OTURUP KONUŞUCAĞIZ
    ´Her gün kulübe yüzlerce menajer‚ avukat telefon edip‚ faks çekerek antrenör‚ futbolcu öneriyor.. Fenerbahçe o kadar büyük kulüp ki‚ ünlü hocalar‚ futbolcuların hepsi gelmeye can atıyor.. Biz Pelligrini için kimse ile konuşmadık‚ teklif de yapmadık.. Tam tersine Josico´nun menajeri Vicente Montes telefon ederek bu hocayı bize önerdi. Hatta konuşmayı yaparken Aykut Kocaman da yanımdaydı.. Ve kendisine açık açık hoca aramadığımızı‚ bizim böyle bir sorunumuzun olmadığını da söyledim.´
    Bu cevap karşısında insanın aklına iki soru geliyor.
    ´Ya Daum kaldı veya Daum gidecek‚ takımı Aykut Kocaman çalıştıracak..´
    Onu da sordum.
    ´ Şu anda Fenerbahçe´nin sorunu hoca değil‚ eksik yerlerimize alacağımız oyuncular.. Görüştüğümüz‚ konuştuğumuz futbolcular var. İsmini açıkladığımız anda rakamlar yükseliyor. İşi bitirmeden‚ imzayı atmadan kimseye bir şey söylemeyeceğiz.. Daum ile de oturup konuşacağız.. Ortak bir noktayı bulursak da el sıkışıp‚ ayrılacağız..´
    Telefonu kapattım.
    İkinci bir haber ile karşılaştım.
    O da Josico´nun menajerinin Türkiye´ye Fenerbahçe için değil‚ Schuster bağlantılı Beşiktaş içinmiş. Celal Kolat´a göre‚ Vicente Montes aynı zamanda Schuster´in menajerlik şirketinin önemli ismiymiş.. Kolot diyor ki ´Montes ile yemek yedim. Bana Beşiktaş için geldiğini‚ hatta iki yıllık sözleşme bile imzaladıklarını anlattı... Daha sonra ben de yanındayken sözleşmeyi cep telefonundan Milano´ya faksladı...´

Alaattin METİN
    AKŞAM
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

haber doğruysa, schuster hayırlı olsun
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Schuster gelirse Guti'de gelecek.

Yoksa Lucescu gelecek.

Quaresma ve Hilbert transferleri de bitti zaten hayırlı olsun.
    Abi Hilbert tamam da Quaresma gelmek istemediğini söyledi ve o defter kapandı ..
    Ben tabiki Lucescu'dan yanayım ama onun gelmesi için bir dizi yükümlülüklerin yerine getirilmesi lazım ve onlar şu an için kulübü zorlar .. Schuster en mantıklısı ya da Scolari olabilir bence çünkü iki hoca da işlerinde kalitelerini ispatlamışlar ve dahası ikisi de şu an boşta..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Hilbert Stuttgart'ta uzun süre oynadi fakat sürekli istenmeyen adam oldu insallah Besiktas'a yarar saglar..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Schuster gelirse Guti'de gelecek.

Yoksa Lucescu gelecek.

Quaresma ve Hilbert transferleri de bitti zaten hayırlı olsun.
    Abi nasıl bu kadar net ifadeler kullanabiliyorsun merak ettim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Ben de pek anlayamadım Şems =) Ama bir bildiği vardır elbet .. Bu arada ben Quaresma işi olmadı diye biliyorum o yüzden öyle yazdım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben de pek anlayamadım Şems =) Ama bir bildiği vardır elbet .. Bu arada ben Quaresma işi olmadı diye biliyorum o yüzden öyle yazdım..
    Quaresma konusunda haber1903 yeni bir iddia attı ortaya en son.%80 transfer gerçekleşecek diye.Teminat mektubu istemiş İnter ve Quaresma.Demirören onu ayarlamaya çalışıyormuş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Yönetime yakın bazı arkadaşların söyledikleri şeyler.

Sadece duyum ama kesin birşey yok tabii ki.

Büyük ihtimalle de Schuster gelecek takımın başına.

Quaresma transferi ise 10'unda açıklanacakmış diye duydum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Yönetime yakın bazı arkadaşların söyledikleri şeyler.

Sadece duyum ama kesin birşey yok tabii ki.

Büyük ihtimalle de Schuster gelecek takımın başına.

Quaresma transferi ise 10'unda açıklanacakmış diye duydum.
    quaresma transferi kesin olsa aninda aciklarlar bekletmezler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında dediklerin doğru kesin olmamakla beraber abi haklısın.. 10 haziran resmi transferin başlangıç tarihi ilk gün bomba patlatmak falan istiyor olabilirmiiş yönetim bir de yeni formaların çıkışı mıymış neymiş tam anlamadım aynı zamana denk getirmek istiyorlar yani öyle olabilir ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

10 Haziran'da yeni sezon formaları tanıtılacak ve transfer dönemi de başlayacak. İlk defa böyle bir tarihe denk getirdiler. Oldukça geç tanıtılıyordu formalar.

O gün farklı şeyler olabilir. Hatta yeni transferlerin formaları tanıtırken sahnede olabileceğini bile düşünüyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ben de onu demek istedim abi yeni formaların tanıtımı vs vs .. Eğer öyle birşey olursa gerçekten çok güzel olur yani hem yeni formaların hevesi hem de transferlerin çoşkusuyla Kartal Yuvası gelir patlaması yaşar valla yurt genelinde =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

10 Haziran'da yeni sezon formaları tanıtılacak ve transfer dönemi de başlayacak. İlk defa böyle bir tarihe denk getirdiler. Oldukça geç tanıtılıyordu formalar.

O gün farklı şeyler olabilir. Hatta yeni transferlerin formaları tanıtırken sahnede olabileceğini bile düşünüyorum.
    Hatta ilk defa formalar üstündeyken, forma tanıtımında duyruluyomuş transferler. (= Daha bi şok olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Hatta ilk defa formalar üstündeyken, forma tanıtımında duyruluyomuş transferler. (= Daha bi şok olur.
    Çok mu fantezi oldu ne ? =D

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Neden olmasın. Olabilir...

Quaresma -muhtemelen 100. kez- bitti deniliyor

Hadi hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aynen.O bittiler kaç kere söylendi.Bu yüzden Quaresma ile anlaştık diye resmi ağızlardan bir açıklama gelmediği sürece inanmak istemiyorum bu tür duyumlara,haberlere vs.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

10 Haziran'da sadece tek bir formanın tanıtılacak olmasından da kuşkulanmıyor değil insan.Diğer formalar ileri bir tarihte tanıtılacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni sezonun tüm formaları tanıtılmıyor mu 10 haziranda adaş ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayır sadece Quaresma için özel olarak tasarlanıldığı düşünülen beyaz forma tanıtılacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi inşallah diyelim o zaman ..=)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Schuster ile anlaşmaya varılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Valla demirören formaların cıktıgı gün quaresmaı getirecekmişş.. öyle yazıyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Holosko + Zapo = Sercan

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Holosko + Zapo = Sercan
    Geçenlerde "Beşiktaş asla olmaz,kesinlikle." demiş Sercan.Ben de pek sıcak bakmıyorum zaten Sercan'a.Baskıyı kaldıramıyor.Bizde hiç yapamaz.Bizim için kötü bir anlaşma olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan Bursaspor'da oynamaya devam etsin canım kardeşim , ya da bize gelecekse çok çalışsın sınırları zorlayan yeteneklerini heba etmesin ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan Beyaz Show'da Beşiktaş''lımısın gibilerinden bir söze asla falan dedi tam hatırlamıyorum.

Ben de Sercan'ı istemiyorum ancak Volkan olabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bursaspor'dan istemediğim tek adamdır Sercan. Volkan ya da Ozan İpek gelsin gelecekse. Ayrıca Holosko o kadar değersiz mi abi, adam Dünya Kupası'nda oynayacak. Nedir yani Sercanla takas falan, üstüne 4.5 milyon euroluk Zapo da verilerek. Sercan 15 falan ediyor, öyle mi yani? Geçiniz...

İyi de BJK bu takas teklifinde neden ödediği parayı baz alıyor. Satsın o zaman 5M€ ya Holosko'yu 4.5M€ ya Zapo'yu. Geçiniz. . .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bir kere Holosko'nun değeri 5 milyon euro değil, çünkü alındığında yanında Burak ve Koray da verildi. Ayrıca şimdi Dünya Kupası'nda da oynayacağı için kapı bence 10 milyondan açılır, ha 7'ye 8'e iner ama o kadar, daha fazla inilmez. Yıllık ücretler vs. de eklenince Sercan'ın ederi 15 milyon euro ediyor ki, Robinho bile almaya kalksak anca o kadar eder. Sen Sercan'ın 15 milyon euro edecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorsan da o senin görüşündür derim. Bu arada, Beşiktaş transferde ödediği parayı baz almıyor, ben ödediği bonservisleri baz alarak konuşuyorum.

Mesaj Yetkileri