Sayfa 114 / 480 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214 ... SonSon
3,391 ile 3,420 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Bende biliyorum Beşiktaşta oynayamayıp gönderilmek için takla atıldığını,konu o değil.Konu, Beşiktaş'a geldiğinde Hırvatların hepsi göz problemini biliyormuşta dalga geçmişler demen.Bende diyorum ki madem dalga geçmişlerde şimdi milli takımda ne işi var veya niye o dönem ülkenin en büyük takımının bankosuydu.

Bak kardeşim 2.kez yazıyorum , ben söylemiyorum , mış-miş diyorum ? bilmem farkında mısın ? öyle duymuştum , ben de burda paylaştım anladın ? yani ne benim düşüncelerim , ne de bir kesinliği olduğunu iddia ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bak kardeşim 2.kez yazıyorum , ben söylemiyorum , mış-miş diyorum ? bilmem farkında mısın ? öyle duymuştum , ben de burda paylaştım anladın ? yani ne benim düşüncelerim , ne de bir kesinliği olduğunu iddia ediyorum
    Bende sana sormuyorum dalga geçti dediğin kişilere soruyorum zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende sana sormuyorum dalga geçti dediğin kişilere soruyorum zaten...
    Ne yazık ki burda değiller =) neyse transfer haberlerine devam etsin konu uzatmayalım

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Joaquin'e üçlü kıskaç!

Valencia'nın yıldız futbolcusu Joaquin'in ismi Türk futbolunun dev takımlarıyla anılıyor... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın İspanyol yıldızı transfer etmek için yarışa girdiği iddia edildi. Lig TV'nin ilgiyle izlenen programı Transfer Dosyası'nda gündeme getirilen haberde İspanyol basını Valencia'nın kanat oyuncusunu Üç Büyükler'in transfer etmek istediğini yazdı.

LigTv

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bugün Türkiye saatiyle 17:00 de Juande Ramos ile bir araya gelen Başkan Yıldırım Demirören, Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu İspanyol Hocayla yaptıkları görüşmeden sonuç alamadı.

Yıllık ücreti konusunda, yüksek bir rakam talep eden Ramos`un Siyah Beyazlı yönetimden Yıllık 3 milyon€ yardımcıları için ise 1milyon€ istedi. İspanyol teknik adamın ayrıca kendi getireceği 3 ya da 4 yabancı futbolcu ile de anlaşma yapılması şartı koyduğu da gelen haberler arasında .

Bunun üzerine Başkan Demirören`in "Transfer politikamız belli, şu an Quaresma transferi konusunda girişimlerimiz devam ediyor aksi bir durumda birlikte belirleyeceğimiz farklı bir yıldız oyuncuya yönelip transferi noktalamak istiyoruz. Gelecek hocadan da en önemli beklentimiz alt yapıya önem veren zihniyette olması, tüm Dünya da yaşanan ekonomik kriz ortada, bizimde bir tavan bütçemiz var" dediği öğrenildi.

Ramos konusunu kendi aralarında bir kez daha görüşecek olan Siyah Beyazlı yönetimin, daha sonra rotayı Şili` de bulunan Şilili Teknik adam Pellegrini` ye çevirdiği ve kendisinden teklif istendiği gelen haberler arasında.

Beşiktaş Yönetiminin Teknik Direktör`ler ile görüşmelerini en geç Cuma gününe kadar sonuçlandıracağı ve takımın başına getireceği ismi hafta sonuna kadar açıklayacağı konuşuluyor.

Şu ana kadar yapılan görüşmelerden çıkan sonuç ise konuşulan isimler arasında en kuvvetli adayın Schuster olduğu yönünde...

- HABER1903 -

Haber903'e göre Hilbert ile sözleşme imzalanmış, İstanbul'a geliyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Juande Ramos - Serdar Adalı - Cengiz Zülfikaroğlu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2. Del Bosque ve Aragones faciası gelmek üzere.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu fotoğrafı açıklanan isimler bahane,görüşülmez bile,reklam yapılıyor vs. diyenler için koydum...

Zaten Ramos ile anlaşılamamış.Şu ana kadar görüşülenler arasında şartları en uygun Schuster.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Q7 nerde. Hani geLiyordu ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tamamen teknik adam transferine yönelinmiş durumd.Quaresma'ya da son teklif yapıldı.Quaresma'nın Türkiye'ye gelme konusunda çekinceleri devam ediyor.İnter Quaresma'ya "Beşiktaş'a git" diye baskı yapıyor.Çünkü bizim verdiğimiz parayı kimse vermiyor şuanda...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Schuster zaten kesin gelecek, niye böyle garip açıklamalar ve işler yapıyorlar ki? Schuster'dan başka bir hocanın gelme ihtimaline %1 bile vermiyorum, getirin adamı, başlayn transfer çalışmalarına.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Schuster zaten kesin gelecek, niye böyle garip açıklamalar ve işler yapıyorlar ki? Schuster'dan başka bir hocanın gelme ihtimaline %1 bile vermiyorum, getirin adamı, başlayn transfer çalışmalarına.
    Eğer durum buysa -ki büyük ihtimalle öyle-, ben bu durumun oluşmasında bizim yönetimin acayipliği kadar spor kamuoyunun gereksiz yaygarasını da kabahatli buluyorum. Denizli'nin rahatsızlığı yeni bir olay değil, muhtemelen yönetim bizden çok önce de biliyordu, ne olmuş alternatif bir plan olarak Schuster ile temas kurmuşlarsa? Bu ülkede sanki ilk defa teknik adamla problem yaşanıyor. Luce'yi, Del Bosque'yi, Faih Terim'în geliş gidişlerini, Skibbe'ye, Tigana'ya yapılanları (adamlar gitsin diye yardımcılarını kovdular), Aragones'i falan geçtim, bizzat Mustafa Denizli'nin geliş sürecini ve E. Sağlam'ın nasıl gittiğini hatırlayalım. Sonuçta bu işleri Mustafa Hoca bilir ve öyle bir durum olsa dahi olay yaratmaz. Ama Rijkaardın düğününe kadar sorgulayan malum medyamız elbette bu fırsatı da kaçırmayıp olmadık yerden kriz yarattı. Bizimkiler de balıklama atladılar her zamanki gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben o gün çıkan ve büyütülen haberlere de şaşırmıştım, adam rahatsızım bırakıyorum diyor ne var ki bunda? Medya dediğin gibi, hocanın arkasından iş çevirdiler demesin diye, yönetim görüştükleri isimleri açıkladı, bakın biz 6 kişiyle görüştük, bize uyan Schuster oldu, anlaştık diyecek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İşte Yusuf'un yeni takımı!

Beşiktaş'ın veteran yıldızı Yusuf Şimşek'in yeni adresi belli oldu! Siyah beyazlıların çifte şampiyonluğunda büyük katkısı olan tecrübeli oyuncu, bu sezon Süper Lig'den düşen Denizlispor'la her konuda anlaştı. Transfer Dosyası programına telefonla katılan Denizlispor Yöneticisi Hasan Kıbrıslıoğlu, Yusuf'un menajer-oyuncu olarak takıma geleceğini belirtti. İşte Yusuf transferinin perde arkası...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73565
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SCHUSTER İMZAYA KALDI

Mustafa Denizli`den sonra boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bernhard Schuster getiriliyor.

Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören teknik direktör Bernhard Schuster ile her konuda anlaşıp fikir birliğine vardı.Yıldırım Demirören yarın (bugün) durumu yönetim kuruluna bildirerek onayı aldıktan sonra Bernhard Schuster ile kontrat imzalayacak.

Yıldırım Demirören`in Alman teknik direktör ile bir senesi opsiyonlu 2012 yılına kadar anlaştığı ve Bernhard Schuster yıllık maaşının 2.5 milyon Euro olduğu öğrenildi.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

NTV Spor'a göre Bernd Schuster ile anlaşmaya varıldığı açıklanmış .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006

Schuster, Beşiktaş'a geldi. Hayırlı uğurlu olsun. R.Madrid'i şampiyon yapan bir teknik adam, umarım Beşiktaş için hayırlı olur.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Zaten 1 haftadır geleceği apaçık ortadaydı, ilk Ntvspor geçen çarşamba kesin anlaşıldığını duyurmuştu..Beğendiğim bir teknik adam inşallah Beşiktaş'a hayırlı olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten belliydi, başka hocanın geleceğine ihtimal veren yoktu ki zaten, en azından diğer adaylarla tanışıp, konuşma fırsatı yakalamış oldular.

Şimdi transferleri görmek gerek, mutlaka istediği 2-3 özel yabancı oyuncu vardır, takıma katacağı. Ülkemize gelen kariyerli hocalar, bazı büyük oyuncuları da ikna edebilir gelmeleri için, bu nedenle getireceği isimleri merak ediyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şimdi transferleri görmek gerek, mutlaka istediği 2-3 özel yabancı oyuncu vardır, takıma katacağı. Ülkemize gelen kariyerli hocalar, bazı büyük oyuncuları da ikna edebilir gelmeleri için, bu nedenle getireceği isimleri merak ediyorum.
    Hilbert'in onun doğrultusunda alındığını duydum..Ayrıca Guti'yi de istiyormuş..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayırlı olsun.

Beşiktaş'tan transfer bütçesi istiyor haberleri vardı. 20 milyon avro...Yalan mı doğru mu bilinmez ama Beşiktaş iyi transferler yapabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hayırlısı olsun..Bence çok iyi isimler getirebilir BJK'ye..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Teknik direktör konusuna gelince benim en büyük kıstasım sezonuda açmamıza az bir süre kaldığı için takıma uyum ve adaptasyon süreci.Bu açıdan Türk teknik adam isterdim.Maalesef adaylar arasında bile yok.

Dolayısıyla ülkeyi,ligi ve camiayı yakından bildiği için Lucescu ilk tercihim ancak devam eden sözleşmesi ve tazminatı yüzünden çok zor.

İkinci tercihim takımda Alman ve Almanca bilenlerin çokluğu(Tafyur Havutçu,Ernst,Fink,Ekrem,Uğur İnceman + Hilbert) nedeniyle Alman teknik adamlar Magath ve Schuster.Lucescu'da olduğu gibi Magath'ın da Schalke ile sözleşmesi var...

Şu aşamda Schuster en uygun ve oluru en yüksek isim gibi duruyor...
    Benim daha önce belirttiğim düşüncelerim bunlardı teknik adam konusunda.İstediğim olduğu için sevindim açıkçası...

Schuster'in "kazanmak yetmez,taraftarlarımıza zevk vermeliyiz" felsefesi Beşiktaş taraftarının yıllardır istediği bir felsefe.Klasik Alman futbolunun(disiplin ve yardımlaşma) yanına göze hoş gelen,topa hakim bir futbolda eklenince tadından yenmez.

Ancak Schuster kadroyu Mustafa Denizli'nin tam tersine hücum yönü ağır basan oyunculardan kuran bir teknik adam.Rijkaard Süper Ligi bilmediği için bunun sıkıntısını yaşadı.Çok hücumcuyla başarılı olmanın kolay olmadığı örneğini,sadece bir kaç maçta farklı skorlarla tat vermekten başka bir işe yaramadığını bu seneki Rijkaard'ın G.Saray'ı ile gördük.Keza Daum'da ilk yarı itibariyle öyle bir futbol oynuyordu,ikinci yarı kontrollü ve ilk hedef savunma taktiğini benimsedikten sonra aldı yürüdü.

Schuster konusunda tek çekincem bu.Hücum,göze hoş gelen futbol deyip takım savunmasına gereken önemi göstermemesi.Ki Türkiye liginde şampiyonluğun yolu takım savunmasından geçiyor.Bunu Tayfur hocanında katkılarıyla öğrenecektir umarım...

Hayırlı,uğurlu olsun...

Hoşgeldin Bernd Schuster

Benim daha önce belirttiğim düşüncelerim bunlardı teknik adam konusunda.İstediğim olduğu için sevindim açıkçası...

Schuster'in "kazanmak yetmez,taraftarlarımıza zevk vermeliyiz" felsefesi Beşiktaş taraftarının yıllardır istediği bir felsefe.Klasik Alman futbolunun(disiplin ve yardımlaşma) yanına göze hoş gelen,topa hakim bir futbolda eklenince tadından yenmez.

Ancak Schuster kadroyu Mustafa Denizli'nin tam tersine hücum yönü ağır basan oyunculardan kuran bir teknik adam.Rijkaard Süper Ligi bilmediği için bunun sıkıntısını yaşadı.Çok hücumcuyla başarılı olmanın kolay olmadığı örneğini,sadece bir kaç maçta farklı skorlarla tat vermekten başka bir işe yaramadığını bu seneki Rijkaard'ın G.Saray'ı ile gördük.Keza Daum'da ilk yarı itibariyle öyle bir futbol oynuyordu,ikinci yarı kontrollü ve ilk hedef savunma taktiğini benimsedikten sonra aldı yürüdü.

Schuster konusunda tek çekincem bu.Hücum,göze hoş gelen futbol deyip takım savunmasına gereken önemi göstermemesi.Ki Türkiye liginde şampiyonluğun yolu takım savunmasından geçiyor.Bunu Tayfur hocanında katkılarıyla öğrenecektir umarım...

Hayırlı,uğurlu olsun...

Hoşgeldin Bernd Schuster
    Kontrolsüz hücum futbolu elbette her zaman risklidir. Ancak Beşiktaş'ın İtalyan ve Alman patentli, altyapıları sağlam savunma oyuncuları bulunduran kadro yapısı rakiplerine nazaran hücum futbolunu daha çok tolere edebilir gibi duruyor. Ancak hücum oyuncularının formları sıkıntı yaratabilir. Bu sene asıl Bobo-Holosko-Nihat-Delgado'nun ne yapacağı önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yeni hoca hayırlı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hayırlı Olsun Bernd Schuster...

Beşiktaş zaten savunma anlamında ligin en iyi takımlarından.Ligde geçen sezon en az gol yiyen takımlardan biriydi Beşiktaş.Savunmada Ferrari-Sivok önlerinde de Ernst-Fink bloğuyla çok iyiydi geçen sene.Bunun bozmadan üstüne hücumda Schuster etkisi Beşiktaş'ı daha ön plana çıkartacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Beşiktaş zaten savunma anlamında ligin en iyi takımlarından.Ligde geçen sezon en az gol yiyen takımlardan biriydi Beşiktaş.Savunmada Ferrari-Sivok önlerinde de Ernst-Fink bloğuyla çok iyiydi geçen sene.Bunun bozmadan üstüne hücumda Schuster etkisi Beşiktaş'ı daha ön plana çıkartacaktır.
    Sorunda orada zaten,savunma yaparak şampiyon olmuş,savunma yaparak maç kazanmış bir takımdan aniden hücuma dönüş yaparsa sıkıntı doğurabilir bu durum...

Örneğin;Ferrari-Sivok ikilisi geride bekledikleri için çok iyiydiler.Özellikleri buna müsait çünkü.Bu isimlerle önde basmsaya kalkarsanız Aragones'in F.Bahçe'si gibi olur...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Schuster cok kaliteli bir hoca hayirli olsun.

Mesaj Yetkileri