Bernd Schuster hayırlı olsun kulübümüze.Getafe ve Real Madrid'de yaptıklarıyla kalitesini kanıtlamış bir hoca.Ligimize uyum sağlaması,oyuncularımızın sistemine uyum sağlaması çok sıkıntılı olmazsa başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
Bernd Schuster hayırlı olsun kulübümüze.Getafe ve Real Madrid'de yaptıklarıyla kalitesini kanıtlamış bir hoca.Ligimize uyum sağlaması,oyuncularımızın sistemine uyum sağlaması çok sıkıntılı olmazsa başarılı olacaktır diye düşünüyorum.
So what?
Saike
Artık Quaresma ikna oLur herhaLde.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bernd Schuster hayırlı olsunDevre arasına kadar yönetimle birbirine girmeseler bari.Adama fena sivri dilliymiş
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Schuster hayırlı olsun. Transfer çalışmalarını bekliyoruz artık...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yeni Pascal Nouma he!![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bugün yapılacak olan forma tanıtımı formada kullanılan yazı fontlarının beğenilmemesinden dolayı bir kaç gün ileri tarihe ertelendi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Dün gece 1903radyo 'ya bağlanan yönetici fontu beğenmediklerini ve 1-2 gün daha ertelendiğini söyledi.
Beşiktaş’ın iki senelik resmi sözleşme imzalattığı Bernd Schuster’in siyah-beyazlı yöneticilere istemeleri halinde Guti ile Robinho’yu getirebileceğini söylediği öğrenildi. Özellikle Robinho’nun Beşiktaş’a gelmeye sıcak baktığı bildirildi. Beraberinde bir kaleci antrenörü, bir de kondisyoner getirecek olan Schuster’in önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceği kaydedildi.
Milliyet
11.06.2010 06:10
Schuster'e güvenoyu...
Fanatik'in internet sitesinde yapılan ankette ''Schuster BJK'ta başarılı olabilecek mi?'' sorusuna %75 oranında ''Evet'' cevabı geldi.
Besiktasli taraftarlar durumdan oldukça memnun görünüyorlar.
Rijkaard'ın belalısı : Schuster !
2007-2008 Sezonunda Rijkaard'lı Barcelona ile karşılaşan Schuster, iki maçta da rakiplerine puan vermemişti!
F.Ernst'in açıklaması : Transferine çok sevindim, çok başarılı bir hoca. Kendisiyle konuştum. İnanıyorum ki önümüzdeki yıl hem Avrupa'da hem de lig de çok daha iddialı olacagız.
Kaynak : TFM - Turkish Football Media
Kulübümüz’den Açıklama
11.06.2010 14:14
Bugün bazı medya organlarında Kulübümüz ve Yönetim Kurulumuz ile ilgili yazılan haberler, yapılan yorumlar, atılan başlıklar Türk spor basını açısından utanç sayfalarıdır...
2 Haziran Çarşamba günü Sayın Mustafa Denizli’nin ciddi sağlık sorunlarıyla başlayan ve dün Kulübümüz’ün Sayın Schuster ile anlaşmasıyla sona eren süreçte, bazı medya organları gerçeklerin değil, ısrarla kendi yazdıkları senaryoların takipçisi olmuşlardır.
Bugün, Kulübümüz’ü yalancılıkla, komedi filmi çevirmekle suçlayan, “biz demiştik” diyen bu gazeteler Sayın Mustafa Denizli’nin ciddi bir sağlık problemiyle tedavi altına alındığı tarihte, konuyu kamuoyuna;
“... Mustafa Denizli, Schuster ile görüşüldüğünü öğrenince patladı ve isyan etti... Yönetim olayı sağlık sorunu olarak lanse etti... Kalbiyle ilgili sağlık sorunları yaşayan Denizli’yi devre dışı bırakan Yönetim, Schuster ile anlaştı... Schuster ile bir kez daha görüşülmesini kaldıramayan Denizli, bu takımı kaç tane hoca çalıştıracak çıkışını yaptıktan sonra istifa etti....” senaryolarıyla duyurmuşlardır...
3 Haziran Perşembe günü bu iddialarla kamuoyunu yanıltan bu gazeteleri, bilindiği gibi 4 Haziran Cuma günü Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Sayın Mustafa Denizli, Sayın Yönetim Kurulumuz ve Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yalçın Karadeniz’in de yer aldığı basın toplantısıyla yalanlamış ve gerçekleri kamuoyuna açıklamışlardır.
Basın toplantısında Sayın Denizli’nin de açıkladığı gibi; değerli hocamız sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmak zorunda kalmış, bu durum Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz başta olmak üzere Kulübümüz’de büyük bir üzüntüyle karşılanmış, pinokyo gazetecilerin iddia ettiği gibi Denizli sağlık sorunları bahane edilerek gönderilmemiştir...
Kamuoyunun da bildiği gibi Kulübümüz’ü son derece üzen bu gelişmenin ardından Futbol Komitemiz, isimleri açıklanan teknik direktörlerle tek tek görüşmüş ve Yönetim Kurulumuz Beşiktaş’ın yapısına ve şartlarına en uygun ismin Bernhard Schuster olduğuna karar vererek, Alman hoca ile anlaşma sağlamıştır. Öte yandan basın toplantısında da açıklandığı gibi Sayın Denizli’ye Beşiktaş’ın kapıları her zaman açıktır. Değerli hocamızın sağlığına kavuştuktan sonra Beşiktaş’taki mesaisine devam etmesi her iki tarafın da isteğidir...
Durum böyleyken, kendi yalanlarına inanan bu gazeteler, gerçeklerin değil, ürettikleri senaryoların takipçisi olmuşlar ve artık tahammül sınırlarını aşmışlardır.
Dünyaca ünlü bir teknik direktörü kısa sürede Takımımız’ın başına getiren Yönetim Kurulumuz’u tebrik etmek yerine, yaşanan her şeyi çarpıtan, sürekli olumsuz haber üreten bu kişilerin amacı gazetecilik yapmak değil, kamuoyunu kendi senaryolarına inandırmaya çalışarak Kulübümüz’ü yıpratmaktır.
Kulübümüz, Sayın Mustafa Denizli’nin sağlık sorunlarıyla başlayan bu süreci insani, vicdani, ahlaki ve profesyonel kurallara uygun olarak, Beşiktaş’a yakıştığı gibi yürütmüş ve sonuçlandırmıştır.
Bunun aksini iddia edenlerin sadece kendi çıkarlarını gözeten bir takım hesapları olduğu Camiamız tarafından çok iyi fark edilmekte ve görülmektedir.
Kamuoyuna saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
Salı günü Quaresma transferinin açıklanacağı söyleniyor. Hayırlısı olsun.
Valla ya artık açıklansın da rahat edelim olsun veya olmasın.
Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlıktır, cuma mübarek gündür, cumartesi pazar borsa kapalı diye diye yerli transferini unuttuk. Altyapıdakiler hala profesyonel sözleşme bekliyor. Takımın en az 3 kanat oyuncusuna ihtiyacı var, yabancı kontenjanı dolu. Schuster ne bilsin Türkiyede Yekta'yı, Hurşut'u, Yiğit'i, sen şimdiden al da takımda bulunsun işte.
Robinho: “Beşiktaş’a giderim”
Manchester City’den ayrılmak istediğini her fırsatta dile getiren Robinho, Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.
İngiltere’de futbol oynamak istemediğini belirten Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Robinho, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Bernd Schuster ile beraber çalışma fikrine sıcak bakıyor.
Mustafa Denizli’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Alman teknik adam, 2008 yılında Real Madrid’de görev yaparken Robinho ile şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Santos ile sözleşmesi Dünya Kupası sonrası biten ve İngiltere’ye dönmek istemeyen Robinho, “Eğer Schuster Beşiktaş’a giderse, ben de gelmeyi düşünebilirim” dedi.
Manchester City yönetimi Brezilyalı yıldızı, kadrolarında katmak istedikleri Zlatan Ibrahimovic ile takas etmeyi düşünüyor. Beşiktaş’ın transferdeki bir diğer sıkıntısı da Robinho’nun yüksek maliyeti.
Goal.com
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Tr'ye gelmesi çok zor ama yinede belli olmaz.. Dünya Kupası'nda patlama yapabilirse yeniden dev kulüplerde oynayabilir..
Goal.com internetin Fotomaçı oldu çıktı zaten son günlerde.
Robinho Brezilya milli takımının en büyük kozu,menajerleri Brezilya ile görüşüyor ne Beşiktaş'ı...
Olmaz denemez. Gelmez denen birçok oyuncu geliyor artık ligimize. Robinho da gelebilir.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
O da gelsin kimler gelmedi ki.
Söylemiştim ama Schuster'den sonra Robinho haberlerini de bekliyorum diyegelmeye başladı bile. Olur mu olur, bonservisiyle imkansıza yakın ama belki kiralık olarak kadroya katma fırsatı doğabilir Beşiktaş için.