Sayfa 119 / 480 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Atak varyasyonuna bak;

Ernst Sağdan bindiren HiLbert`ı gördü, HiLbert yerden içeri ortaLadı Nihat topun üstünden atLadı ve top Bobo da, Bobo soLdan bindiren Quaresmanın önüne açtı topu, Quaresma soL çizgide topLa dans ediyor, neLer yapıyorsun Quaresma
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Sadece bir hata değil ki, Gordon, Zapo, Tabata vs...
    1 veya 2 farketmez hepimiz , hepimizin takımı birsürü hata yapıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ALbin haberLeri de var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Albin %10000 yalan.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şov başlıyor!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Alman Bernd Schuster'in bugün İstanbul'a geleceği açıklandı.
    Akşam saatlerinde İstanbul'da olması beklenen Alman teknik adamın, yarın da basın önünde imza atıp, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni gezmesi ve yönetim kurulu üyeleriyle tanışması bekleniyor.

Bu arada, siyah-beyazlıların Portekizli yeni transferi Ricardo Quaresma için de BJK İnönü Stadı'nda taraftarlara açık bir imza töreni planlanıyor. Bu törenin ise bu Cuma veya Cumartesi günü yapılacağı ifade edildi.

LigTv

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Q7 ne kadar alacak?

Inter'li yıldızı renklerine bağlayarak transfer borsasını sallayan Beşiktaş'ın Quaresma'ya ödeyeceği ücret de belli oldu!
    Siyah beyazlı kulüp, borsaya yaptığı açıklamada transferini gerçekleştirdiği Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'ya 3 yılda toplam 11 milyon euro ödeyeceğini duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi A.Ş'den İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, Quaresma ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilerek, ''Sözleşme karşılığında oyuncuya 2010-2011 sezonu için 3.500.000, 2011-2012 sezonu için 3.750.000 ve 2012-2013 sezonu için 3.750.000 Avro ödenecektir. Inter kulübüne ise futbolcunun sözleşme fesih bedeli olarak 7.300.000 Avro ödenecektir'' denildi.

LigTv

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Albin'de sona doğru!
    14 Haziran 2010 12:32

İspanyol basını Beşiktaş'ın Getafe'den Juan Angel Albin'in transferini sonlandırmaya az kaldığını iddia etti

İspanyol spor gazetesi AS, Getafe'de oynayan Uruguaylı ortasaha oyuncusu Juan Angel Albin'in Beşiktaş'a transferinin çok yakın olduğunu söyledi..

''Albin'in Beşiktaş'a transferine bir adım kaldı'' diye yazan AS, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda başlayan Beşiktaş ile Albin arasındaki görüşmelerin şu anda çok ileri düzeyde olduğunu belirtti.

Teknik direktör Bernd Schuster'in Beşiktaş'a gitmesinin Albin'in transferini de kolaylaştıracağı, Getafe'nin de bonservis bedelinde indirim yapabileceği ileri sürüldü.

23 yaşında ve 4 yıldır Getafe formasını giyen Albin'in sözleşmesi gelecek yıl sona erecek.

Kaynak : NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quaresma büyük transfer bjk kulübüne teşekkür ederim seneye süper ligde böyle bir oyuncu izleyeceğimiz için

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Schuster omuzlarda geldi...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, İstanbul'a geldi.

Yaklaşık 1.5 saat gecikmeyle İstanbul'a gelen Schuster'i, Atatürk Havalimanı'nda Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Transfer Komitesi üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve siyah-beyazlı taraftarlar çiçeklerle karşıladı. Taraftarlar, Alman teknik adama Beşiktaş şapkası ve kaşkolu taktı, daha sonra da omuzlara alarak aracına kadar götürdü. Yaklaşık 30 kadar taraftar, sürekli ''Bernd Schuster'' diye tezahüratlar yaptı, Alman teknik adam da el sallayarak taraftarları selamladı.

Schuster, havalimanında yaptığı açıklamada, taraftarların kendisini karşılamasıyla ilgili olarak ''Fantastik bir ortam var'' dedi, sözlerini ''Buraya ilk kez geliyorum ama şu an sanki hep buradaymışım gibi hissediyorum. Böyle atmosfere gelmekten dolayı mutluyum. Böyle bir ilgiyi beklemiyordum. Çok güzel günler yaşayacağız. Beşiktaş'ı defalarca televizyondan izledim. Şimdi takımın başında olacağım'' diye sürdürdü.

Taraftarların ilgisi nedeniyle şaşıran Alman çalıştırıcı, omuzlara alınıp arabaya taşınması sırasında zor anlar yaşadı. Schuster'in gelişini çok sayıda basın mensubu da izledi.

Bernd Schuster, yarın sağlık kontrolünden geçip, BJK İnönü Stadı'nı gezdikten sonra saat 14.00'e BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde sözleşme imzalayacak.

Cuma günü için Quaresma'nın ciddi anlamda hayati tehlikesi var...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Q7 İnönü'ye geliyor!

Beşiktaş'ın yeni transferi Portekizli Ricardo Quaresma, 19 Haziran Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda imza atacak.
    Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, imza töreninin saat 18.30'da gerçekleştirileceği belirtilerek, şöyle denildi:

''Hem Avrupa hem de Türkiye'de büyük yankı yaratan transfer başarımızı BJK İnönü Stadı'nda taçlandırıyoruz. İtalya'nın Inter takımından transfer ettiğimiz dünyaca ünlü Portekizli yıldız futbolcumuz Ricardo Quaresma, cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda taraftarlarımız ile buluşuyor. Quaresma, binlerce Beşiktaşlı ile buluşacağı bu özel günde tezahüratlar eşliğinde sözleşme imzalayacak. Tüm Beşiktaşlılar'ı bu özel anlara şahit olmaya çağırıyoruz.''

LigTv

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Q7'nin karşılaması muhteşem olur kesinlikle..Öyle taraftarı anca rüyasında bulur bir daha..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Albin resmi sitede yalanlandı, Halille birlikte. Sercan için de İbrahim Yazıcı'nın söyledikleri doğruysa yanında bir de Bobo ve Quaresmayı da ister misiniz diye sormak lazım! O kadar da değildir diye düşünüyorum. Ama o kadar haberin üstüne, Holosko+Zapo=Sercan birebir takas olursa ona pek bir şey demem her ne kadar Sercan'ı istemesem de. Benim gönlümden geçen ise Zapo+Tabata(kiralık)=Volkan Şen.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Albin gelsin daha da bişey istemem

Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Cool

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Albin gelsin daha da bişey istemem

Sağda Quaresma solda Albin. Ortayada Guti olsun ooh
    Fenerbahçe olma yolunda ilerliyoruz. Yıldız aşığıymışız haberimiz yok. Umarım bu paraları altyapı için de harcarlar diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Fenerbahçe olma yolunda ilerliyoruz. Yıldız aşığıymışız haberimiz yok. Umarım bu paraları altyapı için de harcarlar diyorum, başka da bir şey demiyorum.
    Tabi yıLLardır yıLdız isimLeri kadromuzda görmediğimiz için bir yıLdız aşıkLığı var tabi.

Biri bana şu altyapıyla para ilişkisini açıklasın. Ne oluyor yani bilgisayar oyunundaki gibi altyapı hesabına 5 milyon yatırınca 2 sene sonra çıkan oyuncuların güçleri mi artıyor? Mesela Beşiktaş Ayhan Akman'a, Fazlı'ya, Ailton'a falan para vermeseydi bugün Serdar Özkan 5 kişi çalımlayan, şutları zımba gibi bir çocuk mu olacaktı? İbrahim Kaş adam kaçırmayacak mıydı? Yoksa Pedro'yu, Hazard'u, Giovinco'yu, Dzeko'yu biz mi çıkaracaktık? Sırf Tabata'ya 8 milyon verdik diye Muhammed Demirci şimdi fos mu çıkacak?

Juan albin yalanlandı ama bence takıma cuk oturacak, genç , yetenekli ve herşeyden önemlisi gerçek bir sol açık oyuncusuydu. Bunun yıldız aşığı olmakla ne ilgisi var? Guti'yi ise ben şahsen yaşından dolayı istemem. Mükemmel oyuncudur ama hem ona hem bize yazık olur maddi ve manevi anlamda ikna etseler bile.

Ha oldu da aldılar, hoca istedi (isteyebilir, Real'de favorilerindendi), ne yapalım yönetim binasını mı taşlayalım Guti'yi Beşiktaş'a getirdiler diye?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bende yıldız oyunculara antipatisi olanları anlamıyorum. Yahu yıldız oyuncun , üst düzey oyuncun olmadan derbi kazanamazsın işte. Bunun örneğini Fenerin dünya yıldızlarını aldıgı dönemde her maç içerde dışarda bizi yenmesiyle gördük.

neden Galatasaray son 2 senedir Samiyende bize 3-4 ten aşağı atmıyor. Bu yüzden. Çünkü ne kadar kötü formda bir Galatasaray olursa olsun Ekremin Holoskonun attıgı pas ile Kewell'ın Elanonun attıgı paslar aynı olmuyor.

Altyapıdan çıkardıgın adamları Holoskonun , Ekremin , Uğur İncemanın , İbrahim Kaşın yanına koyarsan o da çürür gider.

Bu görüş yüzünden 2005den bu yana yıldız oyuncuya hasret kaldık. İyi olan çıkıyor , FM değil bu , ne kadar para o kadar oyuncu değil işte , en azından Türkiyede.

Necip , Arda , Batuhan , Muhammed, İsmail , Özer vs. gençler nasıl kulüplerinin altyapılarından çıktıysa iyi olan hakeden her oyuncuda A takıma çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftarın çoğu hücum hattında Ekrem,Holosko,Serdar Özkan,Nobre gibi adamları seyretmekten bıktığı için yıldız oyuncu hevesinde.Bu saydığım adamlar koşarlar,mücadele ederler-günümüz futbolun gerektirdiği gibi-ama her maçta ıkına tıkına bir gol atarsak maçı alabiliriz.Schuster umarım bu dengeyi iyi sağlayarak şampiyon olmamızı sağlar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşın altyapısına yapılan yatırım yıllık 1 Milyon Dolar,bunu bir anda 20 milyon dolara çıkarmazlar.

Açıklama Batuhan'ın satılmasından sonra yanlış hatırlamıyorsam Altyapı Sorumlusu tarafından yapıldı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Schuster in İmza töreninde Quaresma iLe iLgiLi soruya verdiği yanıt süperdi. ''BöyLe yetenekLi yıLdız oyuncuLarın istikrar sağLaması için küçük numaraLar yok değiLdir''

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Robinho veya Guti'den birisi ile bir tane yerli transferle transfer kapanacak demiş Demirören.Robinho'nun transferi daha zor.İkisi de gelsin isterim ben açıkcası ancak birisi gelecekse o Robinho olsun isterim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Demirören'in uçağı ile geliyor!

Beşiktaş, cumartesi günü İnönü Stadı’nda Ricardo Quaresma için imza şov hazırlığı yaparken, başkan Yıldırım Demirören de bir sorun çıkmaması için elinden geleni yapıyor.
    Karayipler’de tatil yapan Portekizli yıldız, bu akşam İspanya’ya geçecek. Başkan Demirören de yılın bombasını İstanbul’a getirmek için özel uçağını buraya gönderecek.

Yıldız oyuncu yarın akşam ya da cumartesi sabahı İstanbul’a gelecek. Kulüpten yapılan açıklamada ise taraftarların sabırsızlıkla beklediği imza töreninin saat 18.30’da yapılacağı açıklandı.
    Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İzdihamda adam daha oynamadan sakatLamasak bari

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Robinho'nun gelmesi Q7 kadar zaman almaz, ama bonservisiyle de alınmaz. Kiralık gelmesine bile razıyım. Yerli olarak da bir kaleci(Cenk) ve bir stoper şart. Bir de Hilbert olayı var daha. Hâlâ bilmiyorum ben gelip gelmeyeceğini. İyice unutuldu Q7-Robinho-Guti falan derken.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Q7'nin yanı sıra Hilbert'in de gelmesi biraz karıştırdı kanat olaylarını.

Robinho ismi de var piyasada ben pek ihtimal tanımıyorum ancak oldu diyelim, Solda Robinho sağda Quaresma ee Hilbert ne olacak.

Robinho solda ortada Quaresma sağda Hilbert olursa da Quaresma'dan fazla verim alamayız.

Zamana bırakalım en iyisi herşeyi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BJK Robinho'yuda alabilirse bomba gibi bir takım olurlar.. Hele Hilbert'te gelirse

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Robinho ile ilgili bir girişim olduğu kesin mi? Robinho haberleri dolaşıyor...
    I'm back...

Girişim olduğu kesin gibi, ancak kulüpler bazında. Sanırım opsiyonlu kiralama için zemin arıyorlar, olumlu sonuç gelirse işin Robinho kanadını Schuster'e bırakacaklar.

Ancak imzalar atılmadan bunun borsaya bildirilmesini beklememek lazım, çünkü böylesi bir isim borsaya bildirilirse ve sonradan işler bozulursa etkisi felaket olur. O bakımdan bu yönde bir çaba varsa dahi kesinleşmeden yetkili ağızlardan doğrulatmak mümkün olmayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quaresma istanbulda. Beşiktaşlılar hepiniz bilmemne çocuğusunuz diye bağırıyor. Polise diyorlar sanırım.
    Last edited by Nedvedmania : 18.Haziran.2010 at 17:52
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri