Sayfa 121 / 480 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
3,601 ile 3,630 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quaresmayı Hagi ve ALex iLe kıyasLamak futboL için çok mantıksız bir düşünce ve hareket oLur. Hagi ve ALex orta saha Quaresma ise kanat oyuncusu. Quaresma teknik ve hızı ALex ve Hagi ise oyun zekaLarı iLe kendiLerini kabuL ettirmiş oyuncuLar. Yakından uzaktan aLakaLarı oLmayan oyuncuLarı kıyasLayarak boşuna poLemik yaratmayın bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi zaten kıyaslamayı ortaya atanlar bizler değiliz ki eğer lafın bizeyse..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok ben geneL konuştum.

ALex iLe Hagi seneLerdir kıyasLanıyor. Onu anLarım, kıyasLanmaLıLarda zaten. Ama bu adamı bu iki adam iLe kıyasLamak Hagi ve ALex`e saygısızLık oLacağı gibi Quaresma ya da oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hilbert hafta içi İstanbul'a geliyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence asıl iş oyuncu getirmekte değil, ondan verim almakta.. Mesela Arjantin milli takımında 97 kez oynamış, Quaresma gibi teknik Ortega geldi ama uyum sorunu yaşadı. 15 maçta 5 gol atsada yeterince doyamadık.. Anelka gibi Fransa milli takımıyla 60 tan fazla maça çıkan, Chelsea'da gol kralı olan klas bir forvet oyuncusu, 50 küsür maçta 16 gol attı. Bunun gibi örnekler çok.. Bence asıl mesele En Ünlü, En Teknik oyuncuyu hangi takımın getirdiği değil.. Mesela Alex Tr'ye gelmiş en kariyerli en ünlü oyuncu olmasın.. Beni alakadar etmez ama Fenerbahçe'ye gelmiş en yararlı (istatistik olarak) oyuncu...Benide orası ilgilendirir..

Geçen Spor Servisi'nde Mehmet Demirkol sanırsam "Quaresma oynamaz" gibi bir yoruma "Oynamasın nasıl olsa Quaresma" gibi bir anlama gelen bir yorum yapmıştı.. Bu mantık paraları ve ülkemizdeki futbolu bitirir. Neden oynamasın?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Abi zaten kıyaslamayı ortaya atanlar bizler değiliz ki eğer lafın bizeyse..
    Ben mi kıyasladım yani ? Ben Türkiyeye gelmiş en yetenekli futbolcu dedim sen ortaya attın Alex daha iyi diye kıyaslamayı. Herneyse demek istediğimi anlayan arkadaşlar anlamış zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ben mi kıyasladım yani ? Ben Türkiyeye gelmiş en yetenekli futbolcu dedim sen ortaya attın Alex daha iyi diye kıyaslamayı. Herneyse demek istediğimi anlayan arkadaşlar anlamış zaten.
    Alex'in adını 1 kez kullanmadım ayrıca gelmiş en yetenekli oyuncu deyince zaten gelen bütün futbolcularla kıyaslamış oluyorsun Neyse tartışmanın bir anlamı yok..

Hilbert gelirse Beşiktaş aradığı sağ kanada çok iyi bir oyuncu almış olur taraftarın gönlünde taht kurar..

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yahu Besiktas'in yaptigi en iyi transferdir bu bu kadar basit , biz nasil elano keita geldiginde hakli sevindiysek gururlandiysak , FB arkadaslar nasil anelkada , stoch da sevindiyse , Besiktasli arkadaslarda su anda gururlu mutlu ve bu sevincle en yetenekli oyuncu demis , kisiye gore degisir yetenek meselesi uzatmaya gerek yok bence tartismayi birakalim da sevinsin arkadaslar transfere

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Güzel bir imza töreni oldu.Tribünleri ağzı kulaklarında izledi Quaresma.Rıdvan ile 7 numaraları formayı devir teslimide ilginç bir enstantaneydi...

İmza töreninin tamamı;

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=74034

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quaresma sonunda formamı tribüne atabileceğim bir takıma geldim demiş..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Quaresma sonunda formamı tribüne atabileceğim bir takıma geldim demiş..
    Porto maçına atıfta bulundu.Formamı tribününe attığım takıma geldim dedi.Beşiktaş'ı sampiyonluklara taşımak için herşeyimi vereceğim,gerekirse kanımıda akıtacağım dedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atabileceğim değil attığım bir kulübe geldim dedi.. Orda bulunan şanslı insanlardan biriydim , Q7'nıin söylediklerinde sonuna kadar samimi oldugunu düşünüyorum. İllaki birileri söyletti ona orası gerçek ama şehitlerle konuşmaya başlaması daha bir etkileyici oldu.. Bu taraftara layık olmak için kanımı bile akıtırım dedi , çok büyük işler yapacak bu adam bu tribüne layık olmak için..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şimdi izledim gerçekten muhteşem bir organizasyon olmuş.. Bence Avrupa'da Tribün organizasyonlarını en iyi yapan Grup Çarşı..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Birileri söyletti demiyelimde birileri tavsiyede bulunmuş olabilir ki adamın kendi iradesi onu söyleyip söylememek. Ben kendi düşüncelerininde farklı olduğunu sanmıyorum.

İmza töreni kusursuzdu tek kelime ile fantastik bir tören oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Muhteşem bir tören oldu... Başka da söylenecek bir söz yok bence.
    Muhteşemdi..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şapka olayını görünce baya güldüm

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben bu organizasyonda ki bazı noktaları Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakıştıramadım. Büyük futbolcular gelir gider ama hiç kimse camialardan büyük değildir. Sanki Beşiktaş ömründe oyuncu görmemiş gibi sanki gelen isim bu camiadan büyükmüş gibi vermişler mikrofonu birilerinin eline transferin önemini anormal cümlelerle ifade ediyorlar. İlginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şapka olayıda bomba he

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho ile anlaşılmış durumda.

Man. City ile de görüşmeler devam ediyor. Bonservisini vermek istemediklerini ancak 6 milyon euroya kiralanabileceği söyleniliyor.

Bunlar da duyumdan ibaret.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

robinhonun türkiyeye gelmesi fernando torres kaka robbenin gelmesi kadar imaknasıza yakın bana göre kiralık dahi olsa bile. 3 büyük lig artı bir ihtimal santos dışına hayatta çıkmaz bana göre.

abimin arkadaşnın akrabası bjkli yöneticiymiş bilmiyodum önceden kenan öner mi neymiş o da robinho falan diyormuş(emin değilim) ama yok olmaz robinho türkiyede bence hiç umutlanmayalım bir futbolsever olarak.quaresma yeter türkiyeye bir kaç yıl

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho'da gelirse zaten tutmam ben Beşiktaş'ı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

robinho beşiktaşa gelse PESteki yasaklı takımlar arasına girer heralde o derece dünya çapnda bir yetenek o.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bugün Quaresma'nın imza töreni için ben de stadımızdaydım.Güzel bir organizasyon oldu bence.

Hilbert transferi acaba Robinho'nun duruma göre mi kesinleşir diye düşünüyordum ama haftaya gelecekmiş Hilbert.Robinho ile ilgili teklif olduğu kesin.Gelir mi bilmiyorum ama sanırım forvet olarak düşünülüyor Robinho gelirse.Robinho'yu da getirmeyi başarırsa yönetim gerçekten müthiş bir iş başarmış olurlar.

Hilbert'i seyretmediğim için fazla fikrim yok ama takım oyununa yatkın bir oyuncu olduğu söyleniyor.Quaresma alınırsa daha anlamlı bir transfer olur demiştim.Stuttgart'ta yükseldiği noktaya tekrar bizde de yükselir umarım.

Bir de Quaresma umarım bugün törende söz verdiği gibi sahada elinden geleni yapar.Eğer Porto'daki performansına ulaşabilirse ligi sallar valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yeni formanın yazı fontu ve numaralar falan muhteşem olmuş. Çok beğendim.

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Hilbert transferi acaba Robinho'nun duruma göre mi kesinleşir diye düşünüyordum ama haftaya gelecekmiş Hilbert.Robinho ile ilgili teklif olduğu kesin.Gelir mi bilmiyorum ama sanırım forvet olarak düşünülüyor Robinho gelirse.Robinho'yu da getirmeyi başarırsa yönetim gerçekten müthiş bir iş başarmış olurlar.

Hilbert'i seyretmediğim için fazla fikrim yok ama takım oyununa yatkın bir oyuncu olduğu söyleniyor.Quaresma alınırsa daha anlamlı bir transfer olur demiştim.Stuttgart'ta yükseldiği noktaya tekrar bizde de yükselir umarım.

Paketten "Rob"lu bir şey çıkacak ama bakalım bu isim Roberto Hilbert mi olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by indie View Post
    Paketten "Rob"lu bir şey çıkacak ama bakalım bu isim Roberto Hilbert mi olacak
    İkisi de gelsin.Hatta Guti de gelsin.Yabancı sınırı da 10 artı 2 olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Biraz önce izledım Töreni. İnanılmazmış. Tebrik ederim BJK yönetimini çok sağlam bir yıldızı getirdiler. Ama Demirören için biraz üzüldüm. Buruk gibi geldi bana. Geçmişte ki oldu önümüze bakacaz dedi.Artık taraftar ilede düzltmiştir arasını. Adamda art niyet yok gibi geldi bu görüntülerden sonra..
    Abi adamda art niyet olduğunu kimse iddia etmiyor zaten.Beşiktaş'ı çok sevdiğinden kimsenin şüphesi yok.Ancak geçmişte yaptıkları Beşiktaş gibi bir kulübün başkanına yakışacak şeyler değildi.Onun hataları yüzünden şu an büyük bir borcumuz var.Bunun bir bölümü de ona olan borçlar.Şimdi Demirören'nden sonra Serdal Adalı'ya da borçlanmışız.Beşiktaş gibi bir kulüte olmaması gereken bir durum.Quaresma'yı aldık,Robinho konuşuluyor.Bu adamları alıp Galatasaray gibi başarısız olursak o zaman durum daha kötü olacak.Bunu burada kimse söylemiyor ama durum bu.Ocak'taki kongre Beşiktaş kulübü açısından bir fırsattı ancak kongre üyeleri bunu elleriyle geri ittiler.Kongre üyeleri böyle yapınca da açıkcası ben kulübün borç durumuymuş felan konuşmayı gereksiz buluyorum.Her şey ortada olmasına rağmen ezici bir üstünlükle geliyorsa Yıldırım Demirören başkanlığıa artık gelecekte olabilecek kötü senaryoları düşünmektense anın keyfini çıkarmaya bakmak daha mantıklı.Elden gelen bir şey yok çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Üstüne basa basa tercih etmemde ki en büyük etken taraftardı dedi. Burası çok önemLi. BöyLe muhteşem bir taraftarı oLmasa Beşiktaş ın bu gün Quaresma yı izLemek nasip oLmayacaktı. Bu da tekrardan taraftarın ne kadar özeL ve ayrı oLduğunu gösteriyor. BöyLe oyuncuLarın böyLe taraftara ihtiyacı vardır. Porto da ki iLk sezonunda iyi performans gösterememesine rağmen taraftarın desteği iLe ondan sonra ki sezonLarda eski formunu yakaLadı.

Porto da ki performansını göstermek için önünde herşey var Quaresmanın. AteşLi taraftar, yıLdızLarın diLinden anLayan bir hoca, her fedakarLığı yapmış bir yönetim. İyi takım arkadaşLarı. Daha ne oLsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beşiktaş taraftarının inletmesi lazım artık stadyumu Yeter Yıldırım Demirören Yeter diye

Samsunspor Ligde olsaydıda izleseydik (: artık bi ihtimal İstanbuLdaki Fenerbahçe maçında (: Gerçi derbi 2.yarı olursa ben orda olacağına ihtimal vermiyorum (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Robinho işinden ses yok sanırım.

Mesaj Yetkileri