Originally Posted by
bjk4ever
Yapma abicim, bu kadar tarafli bakma olaya. Zapo'yu neye gore istiyor? Adam gecen sene full yedekti. Ki bildigim kadariyla (???) Bursa ilk 11 icin iyi bir stoper ariyor, bu adam gelirse Zapo'ya ihtiyac bile yok. E.Saglam Zapo'nun kalmasini istiyor cunku adam Bursayi ve E.Saglami taniyor ve adam gibi adam, profesyonel ve tecrubeli oyuncu. Ama Bursa Zapo'yu cok cok istese coktan alirdi, ki BJK Zapo icin buyuk paralar istemiyor zaten.
Holosko'yu istedigini ben de zannediyorum, ama bu konuda Bursa bize degil, biz Bursa'ya muhtaciz. Holosko olmazsa ellerinde Volkan var zaten, olmadi yabanci piyasasindan birini alir. Holosko bizde buyuk ihtimalle yolcu, su an satmaya kalksak anca bir Rus kulubu veya Ingiltere'nin vasat takimlarindan biri talip olur, ki onlarin verecegi para maksimum 3-4 milyon euro'dur, biz peki Volkan veya Sercan'i 4 milyon euro vererek alabilir miyiz? Biraz zor....
Ayrica sunu da belirteyim, burada oyuncu kiyasina girmedim, ki bana gore Holosko hem Volkan hem Sercan'dan iyi oyuncu, ama yabanci kontenjani nedeniyle BJK boyle bir transfer dusunmeli. Bu takas olursa tamamen o kuluplerin o anki kadrolari ve sartlar nedeniyle olur, oyuncu kalitesi yuzunden olmaz, onu da belirteyim. BJK Holosko'yu Bursa'dan baskasina gonderemez, Bursa da anca Holosko'yu takasla alabilir, parasini verip alamaz....