Sayfa 126 / 480 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226 ... SonSon
3,751 ile 3,780 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

efenberg Misafir

Arkadaşlar sizce Guti gelmeli mi?
    Bence HAYIR!
    Çünkü adamın yaşı belli,kaç yıl oynayacağı belli bu paraları böyle bir oyuncuya dökmektense hiç almayalım bence..
    Zaten klübün finansı bu kadar transferlerle sarsılmışken..
    Bjk lı oyuncular paralarını alamadığı için isyan ediyorlardı Quaresma alındığında..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Arkadaşım bu adam bek değil kanat değil. Alex tarzı bir oyuncu. Alexin koşması mı gerekiyor ? Hayır. İsterse yaşı 36 olsun bu adamlar daha 2-3 sene üst düzey top oynar hele TSL'de ne oynar..

Yaş değil ,teknik ve zeka önemlidir bu mevkideki oyuncular için. Bu adam geçen sene Madrid'de bile oynuyordu ama bizde Diego , Gourcuff falan varya istemiyoruz Madrid'in beynini takıma.

Guti gelsin Bobo en az 25 gol atar.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Guti'nin futbolculuguna veya BJK'ya katacaklarina kimse laf edemez. Hadi kontenjan dolu falan dersin veya takima baska tarz oyuncu gerek, ama bu adam Tabata'yi cok sevdigim Delgado'yla carpar, Tello'ya boler. Daha gecen sene R.Madrid'de oynuyordu bu adam, tribunde falan da oturmuyordu, bildigin oynuyordu ve cok iyi de oynuyordu. Bize inanilmaz guc katar....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Guti'nin Besiktasa neden cok yararli olucagi cok belli aslinda , Besiktas'ida gectim su anda Guti gittigi her takimda direkt ilk 11 oyniyabilicekbir adam ve en guzel yanida klasik bir 10 numara degil Guti , 10 numara nin tum ozelliklerinin yani sira cok guzel forvete aralara kosular yapan , cogu zamanda kendi defans blogunun onune kadar gelip rakip kovalayan her yonuyle mukemmel bir oyuncudur , bu adamin is yapmiycagini yada takima bir seyler katmiycagini dusunmek cilginlik olur

Guti'nin en kötü hali bile en az 2 sene iş yapar TSL'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Erkan Zengin Eskişehirspor'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı..
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bugün Premier Lig'in kalburüstü takımı Blackburn bile işi bitmiş yaşlı ve fiziksel gücü olmayan Yıldıray'dan medet umup alıyor , Biz Guti gibi adamın hemde TSL gibi bir ligde iş yapamayacağını söylüyoruz.

Ben de Kaka ile İniesta istiyorum Beşiktaş'a o zaman Guti'yi beğenmiyorsak.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sanırım Guti'yi seneye Beşiktaş da izlicez.Takımların böyle transfer yapması baya hoş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu takım nasıl oynayacak ? kimler oynar sizce?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Sanırım Fink ve Ernst'i keserler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fink kesin de Ernst'i nasıl kesicekler o zaman orta sahayı hüseyin çimşir,selçık hatta servet zaten özeniyordu maradona gibi geçer , hiç defansif oyuncu olmuyo o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

----------------------------Rüştü-----------------------

Toraman--------Sivok-------Ferrari--------İsmail

---------------------Ernst-----Necip-----------------

Nihat----------------Delgado--------Quaresma

-------------------------Bobo-----------------------

Hilbert kontenjandan dışarıda kalır,alternatif olur.Ya da sağ bek oynar,Toraman stopere geçer Sivok yedek kalır.

Madrid'de zaman zaman oynattığı 4-4-2'yi de kullanabilir.Delgado dışarıda kalır.Nihat'ın ve Hilbert'in en iyi oynayacağı sistemde bu oyunculardan maksimum seviyede verim alınır;

----------------------------Rüştü-----------------------

Toraman--------Sivok-------Ferrari--------İsmail

---------------------Ernst-----Necip-----------------

Hilbert-----------------------------------Quaresma

--------------------Nihat-----Bobo------------------

Şimdilik bunlar makul duruyor.Ama Schuster'in ne oynatacağını,daha transfer isteyip istmeyeceğini bilmiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana Hilbert sağ bek oynayacak , toraman stopere geçicek gibi geliyor , onun dışında İbrahim Üzülmez formayı kaptırmaz =)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Guti , Sercan yıldırım ve Ozan İpek artık Beşiktaş'ta arkadaşlar bir aksilik çıkmazsa.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Rüştü

Toraman Sivok Ferrari İsmail

Ernst Necip

Quaresma Guti Ozan İ.

Bobo (Sercan-Nihat)

Kadro böyle olacaktır büyük ihtimalle.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

robinho'ya ne oldu
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Demirören, Manchester'da hala görüşmede.

efenberg Misafir

Tamam Görelim Bakalım Guti'nizi

Ayrıca Sercan ve Ozan İpek haberleri Doğruysa uçarız..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dino Drpic diye bir oyuncu vardı hatırlarsınız. Beşiktaş forması dahi giymişti ama sonra ortaya çıkan resimleri ve görüntüleri nedeniyle Beşitaş vazgeçmişti transferden.

Eee şimdi Guti'yi transfer edince adama o zaman neden vazgeçtiniz demezler mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Biraz arastirma yaparsan o fotograftakinin erkek degil kiz oldugunu bulacaksin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O fotoğraflardaki kadınmış evet de , ben guti'nin biseksüel olduğunu saklamadığını biliyorum , ki adam topunu oynadıktan sonra ne olursa olsun ne farkeder

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İmkansız...
    Coşkun sen ne kadar yırtınırsan yırtın, eğer bizden HoLosko veya Zapo dan birisini ya da ikisini de birden aLacaksanız VoLkan,Sercan ve Ozan dan birisini bize vericeksiniz.

İmkansızı feLan yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Bursaspor'un Ozan İpek ve Sercan'ı vereceğini düşünmüyorum bu sene.. Guti gelirse inanılmaz olur... Beşiktaş bu sene çok sağlam adımlar atıyor, bu sene uyum sürecini iyi atlatıp 1. veya 2.likle bitirirlerse ligi eğer sonraki sene Avrupa'da başarı hayal değil...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Forza'daki sakaci arkadasa (Recai Kocaman) inanan cok saf arkadas var maalesef.

Adam eglenmeye calisiyor.

Ozan ve Sercan karsiliginda dendigine gore Zapo, Tello, Holosko verilmis, buradan belli oluyor zaten. Piyasa degerlerine bakarsak, Sercan icin FB gecen sene 8-9 milyon euro gibi rakamlar vermisti satmadi herifler, Ozan da inanilmaz bir cikis yakaladi. Bursa bunlari gondermek istese satis listesine koyar ve 12-13 milyon euro cash para alir, kaldi ki herifler gecen sene sikintida iken tuttu Sercan'i, sampiyon olduktan ve CL'ye girecekken mi gondersinler, orada parlatip daha fazlaya satmak varken? Ayrica Tello'nun gelecek sene sozlesmesi bitiyor, kac yasinda adam. Yine Zapo oyle Bursa icin onemli oyuncu falan degildi, yedek oturdu tum sene, ki Eskisehir Bursa disinda isteyen bile yok, Riza zaten max. 750 000 euro verebiliriz dedi, Bursa da bundan fazla vermez. Hadi Holosko'yu anladim, E.Saglam cok tutuyordu bizim zamanimizda, CL'de cok faydali olacak tarzda bir oyuncu, ama adami goruyoruz (daha dogrusu goremiyoruz) Dunya Kupasinda iste. Boyle 3 adam icin, ustelik yabanci, Bursa ciddi para karsiliginda satabilecegi genc ve yerli oyunculari vermez arkadaslar. Ki E.Saglam bas bas bagriyor gittigi her yerde, anca bu 3 genc oyuncudan birini kulubun menfaatleri dogrultusunda gondeririz, niyetimiz yok diye, ki kulubun menfaati BJKnin tirt iskartadaki yabancilari olmasa gerek. Ki sagir sultan duydu ve biliyor BJKden 2-3 yabancinin gidecegini, bu kesinken Bursa niye bu kadar comert davransin bu oyunculari istese bile?

Ayrica bu duyumlari veren sahis gecen gun Robinho 99% Besiktasta demisti. Su an Robinho 99% diyen kimseyi ciddiye almam ben. Birazcik mantik kullanan biri zaten dusunur, bir defa Robinho City'de kalacak mi o bile belli degil. Ikincisi, hadi City'den gidecek diyelim, City ilk olarak bonservisiyle satmak ister, ki bu durumda onlarca kulup talip olur, ki Barcelona ve Manchester United ilgileniyor zaten. Kiralanacak olsa yine bircok talibi cikar, adam ustelik duygusal adam, niye gidip Santos'a donmesin buyuk kulupleri istemiyorsa? Kaldi ki hadi kulubuyle anlastin, bu adam su an dunya kupasinda, yani donmeden isi bitirmen mumkun degil, hadi Guti olsa anlarim, cunku bonservisi elinde ve su an gorusup bir iki gunde anlasabilirsin, ama Robinho transferi agustos ayindan evvel olmaz, ki Globoesporte'de dun cikan habere gore Robinho'nun menajeri Evandro ve babasi hafta sonu City ile gorusecek gelecek hakkinda. Quaresma gibi satilacagi belli olan ve baska ciddi talibi olmayan bir oyuncu bile haftalarca ugrastiriyorsa adami Robinho gibi cok ciddi talipleri olan ve ciddi maliyeti olan bir oyuncunun 1 gunde transfer olacagina inanmak sacmalik. Ki zaten Robinho'nun ayrilacagi kesinlestigi an kulupler siraya girer ve bize sira gelmesi bile kac hafta surer kim bilir....

Ayrica daha evvelden Q7 transferini bilmesi benim icin birsey ifade etmez, Q7'yi zaten sagir sultan biliyordu, ki gelir ya da gelmez dersin, 50% ihtimal var, ki gelir diyen de birtek kendisi degil. Bana gore insanlarla dalga gecen, belki de kendini eglendirmek amacli bunu yapan, belki de arkadaslara moral vermek isteyen bir BJK'li, ama ben Robinho 99% lafindan sonra hicbirseyine inanmam.

Buradaki genc Besiktas'li arkadaslar da kendini kaptirmasin, cunku sonra hayal kirikligi oluyor. Ben bundan sonra transfer beklemiyorum acikcasi, belki yabanci kontenjani acilirsa elinde bonservisi olan Guti gelir, belki de takas ve para odeyerek Bursa'nin genclerinden birini alabiliriz, ama gerisi olmaz arkadaslar. Forumda eglenen sarlatanlara kaniyorsunuz, sonra husrana ugrayinca yonetime kiziyorsunuz, bagirip cagriyorsunuz. Ihtiyacimiz olan sey ust duzey yaratici bir ofansif oyuncu ve bir kanat oyuncusu idi, ikisi de geldi, ekstradan gelecke vaad eden bir kaleci geldi. Bundan sonrasi luks olur bana gore (yerli stoper/sagbek disinda).....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kampa katıLdı diye gitmeyeceği anLamına geLmez. KiraLık sözLeşmesi bitti ve doğaL oLarak kampa katıLdı.

Beşiktaş Zapo,Tabata,TeLLo ve HoLosko yu eLinden çıkaracak. Guti düşünüLüyor büyük ihtimaL. Bu oyuncuLara Bursaspor dan tekLif geLirse de dediğim oyuncuLardan en az 1 tanesi istenicektir. ErtuğruL sağLam ın Zapo ve HoLosko yu ne kadar istediğini hepimiz biLiyoruz. Sercan, Ozan ve VoLkan üçLüsünden birtanesini gözden çıkarabiLir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Yapma abicim, bu kadar tarafli bakma olaya. Zapo'yu neye gore istiyor? Adam gecen sene full yedekti. Ki bildigim kadariyla (???) Bursa ilk 11 icin iyi bir stoper ariyor, bu adam gelirse Zapo'ya ihtiyac bile yok. E.Saglam Zapo'nun kalmasini istiyor cunku adam Bursayi ve E.Saglami taniyor ve adam gibi adam, profesyonel ve tecrubeli oyuncu. Ama Bursa Zapo'yu cok cok istese coktan alirdi, ki BJK Zapo icin buyuk paralar istemiyor zaten.

Holosko'yu istedigini ben de zannediyorum, ama bu konuda Bursa bize degil, biz Bursa'ya muhtaciz. Holosko olmazsa ellerinde Volkan var zaten, olmadi yabanci piyasasindan birini alir. Holosko bizde buyuk ihtimalle yolcu, su an satmaya kalksak anca bir Rus kulubu veya Ingiltere'nin vasat takimlarindan biri talip olur, ki onlarin verecegi para maksimum 3-4 milyon euro'dur, biz peki Volkan veya Sercan'i 4 milyon euro vererek alabilir miyiz? Biraz zor....

Ayrica sunu da belirteyim, burada oyuncu kiyasina girmedim, ki bana gore Holosko hem Volkan hem Sercan'dan iyi oyuncu, ama yabanci kontenjani nedeniyle BJK boyle bir transfer dusunmeli. Bu takas olursa tamamen o kuluplerin o anki kadrolari ve sartlar nedeniyle olur, oyuncu kalitesi yuzunden olmaz, onu da belirteyim. BJK Holosko'yu Bursa'dan baskasina gonderemez, Bursa da anca Holosko'yu takasla alabilir, parasini verip alamaz....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ozan İpek sol kanada iyi bir alternatif olur ama bu seneki performansından sonra her ne kadr Beşiktaş'ta olursa olsun yedekliği kabul edeceğini pek sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bjk4ever , Slovakya 2. tura yükseldi hiç yoktan bunun bile etkisi olacak Holosko'nun fiyatında. 3-4 milyon euro yalan yani abicim ..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Yapma abicim, bu kadar tarafli bakma olaya. Zapo'yu neye gore istiyor? Adam gecen sene full yedekti. Ki bildigim kadariyla (???) Bursa ilk 11 icin iyi bir stoper ariyor, bu adam gelirse Zapo'ya ihtiyac bile yok. E.Saglam Zapo'nun kalmasini istiyor cunku adam Bursayi ve E.Saglami taniyor ve adam gibi adam, profesyonel ve tecrubeli oyuncu. Ama Bursa Zapo'yu cok cok istese coktan alirdi, ki BJK Zapo icin buyuk paralar istemiyor zaten.

Holosko'yu istedigini ben de zannediyorum, ama bu konuda Bursa bize degil, biz Bursa'ya muhtaciz. Holosko olmazsa ellerinde Volkan var zaten, olmadi yabanci piyasasindan birini alir. Holosko bizde buyuk ihtimalle yolcu, su an satmaya kalksak anca bir Rus kulubu veya Ingiltere'nin vasat takimlarindan biri talip olur, ki onlarin verecegi para maksimum 3-4 milyon euro'dur, biz peki Volkan veya Sercan'i 4 milyon euro vererek alabilir miyiz? Biraz zor....

Ayrica sunu da belirteyim, burada oyuncu kiyasina girmedim, ki bana gore Holosko hem Volkan hem Sercan'dan iyi oyuncu, ama yabanci kontenjani nedeniyle BJK boyle bir transfer dusunmeli. Bu takas olursa tamamen o kuluplerin o anki kadrolari ve sartlar nedeniyle olur, oyuncu kalitesi yuzunden olmaz, onu da belirteyim. BJK Holosko'yu Bursa'dan baskasina gonderemez, Bursa da anca Holosko'yu takasla alabilir, parasini verip alamaz....
    DedikLerin doğrudur. Bu transfer oLayında biz Zapo,HoLosko ve TeLLo yu verip, üstüne para verip Sercan ve VoLkanı da aLabiLiriz, Ya da bu transferLerin hiçbirisi de oLmayabiLir. Dediğin gibi biz Bursaspor a muhtaç gibi duruyoruz ama Bursaspor a adam vericeksekte bu adamLardan bir tanesini de mutLaka aLırız her ne oLursa oLsun. Zaten bizimkiLerin istedikLeri de o. Bursa bu adamLara taLip oLsada bizde onLardan bu üçLüden hangisi koparırsak dört ayak üstüne düşeriz hesabındaLar. Yoksa zapo yu 750.00 euro ya ES-ES e, Tabata ve TeLLo yu da yok pahasına bir fiyata ya da kiraLık oLarak başka takıma yoLLarLar HoLosko da takımda kaLır. Oyna dediğinde oynar, koş dediğinde koşar, otur dediğinde oturur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    bjk4ever , Slovakya 2. tura yükseldi hiç yoktan bunun bile etkisi olacak Holosko'nun fiyatında. 3-4 milyon euro yalan yani abicim ..

iyi de holoska oynamadı slovakya yükselse ne olur ?

Mesaj Yetkileri