Sayfa 128 / 480 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
3,811 ile 3,840 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Cenk Gönen Beşiktaş’ta

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na gönderdiği yazıda Cenk Gönen’in Takımımız’a transfer olduğunu duyurdu.

Cenk Gönen, Kulübümüz’le 5 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17658
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayırlı olsun. Çok istediğim bir kaleciydi, geleceği de olan bir isim. Umarım, Rüştü'nün yanında daha da geliştirir kendisini.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yıllarca sömürdünüz tüm anadolu takımlarının oyuncularını, aldınız en iyi oyuncularnı çürüttünüz. 2 günde yıldız dediğiniz adamlara 2 gün sonra yuh çekmeye başladınız.
    bu laf saçma olmuş bence sonuçta her takım kendinden daha küçük takımların yıldız oyuncularını parayı basıp alır . bu bursaspor için de geçerli . kimse sürekli altyapıdan çıkardığı oyuncularla ilerlemiyor tamamen . barça bile bi dünya adam çürüttü . bursa da kendinden küçük takımların yıldız oyuncularını almıştır o zaman bursa sömürmüş mü oluyor diğer takımları ? bence bu sözünle bursa'yı savunmak adına ya da istanbul takımlarını sevmediğin için objektiflikten çıkmışsın .

Beşiktaş'ta 5 senelik imza!
    Yeni bir kaleci de geldi! Beşiktaş Kulübü, sözleşme yenilediği kalecisi Hakan Arıkan ve Denizlispor'dan yeni transferi kaleci Cenk Gönen ile yarın düzenlenecek törenle sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, iki kalecinin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 12.00'de düzenlenecek törende siyah-beyazlı kulüple medya önünde de sözleşme imzalayacakları bildirildi.

İmza töreninde Beşiktaş Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Akpınar ile pazarlamadan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hakan Aksoy'un hazır bulunacağı ifade edildi.

5 YILLIK İMZA

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

"Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Cenk Gönen'in Takımımız'a transfer olduğunu duyurdu.Cenk Gönen, Kulübümüz'le 5 yıllık sözleşme imzaladı."

Bu arada Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği yazıda da, "Şirketimiz, Denizli Spor Kulübü kalecisi Cenk Gönen'in transferi ile ilgili bonservis fesih bedeli olarak kulübü ile 22.06.2011 tarihinde ve 23.06.2011 tarihinde iki taksit halinde ödenmek üzere toplam 1.000.000 avro ve futbolcumuz Emre Özkan takası karşılığında anlaşmaya varmıştır" denildi.

Kaynak:Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    ŞL de oynama fırsatını kolay kolay kimsenin tepeceğini zannetmem. Hele daha önce hiç oynamayan bir Sercan,Volkan ve Ozan'ın. Zaten gitmekte istemiyorlar. Ayrıca rakibine, oyuncu satmanın nedemek oldugunu bilen bir Bursaspor var. Yıllarca sömürdünüz tüm anadolu takımlarının oyuncularını, aldınız en iyi oyuncularnıı çürüttünüz. 2 günde yıldız dediğiniz adamlara 2 gün sonra yuh çekmeye başladınız. O yüzden öyle allandıra ballandıra anlatmak. Herkes neyin ne oldugunu biliyor. Herkese göre kendi takımı büyüktür.

Ama herkes satılabilir. Parayı veren düdüğü çalar. Tabatalara 8 milyon verdikten sonra gözünüz açıldı. Ama bizde öyle takımımızın yıldızlarını 3-5e satacak bir başkan yok. Sizde bu düşünceden kurtulun. Kabul etsenizde etmesenizde Sütten ağzınız yandı diye bizden oyuncu isterken çerez parasına oyuncu almak çok zordur.
    Satmasaydı Yıllarca o anadolu takımlarıda. Bu üç büyük takım eğer çok isterseler ve çok ihtiyaçları olursa seve seve alırlar Bursadan 3 oyuncuyuda kusura bakma. Tabata'ya 8'de veririz 10'da. Oynatırız da oynatmaıyz da keyif bizim.

Bursasporlular bir şampiyonluk ile büyük rüyalara daldı. Tabi Holosko,Tello, Zapo kesmiyor artık. Dünyaca ünlü yıldızların Bursa'ya geliceğini sanıyorsunuz ve beklentiler büyük , nede olsa kosskoca 6 maç oynayacak CL'de Bursa.

Ama Bursaspor yönetimi biliyor gelmeyeceğini kalburüstü yabancıların Bursa'ya. Holoskoyada fit olurlar Tello'ya da.

Siz sanıyor musunuz ki Fener,Galatasaray ve Beşiktaş çoook isteyip de alamadılar Sercanı ?

Bu kulüpler sırf bir inat için Mehmet Topuz için 10 milyon euroları gözden çıkardılar. Sırf inat için diyorum bak. Sonuçta biri aldı oyuncuyu ama mehmet Topuz Beşiktaşı istese son anda , o Fenerin verdiği parayı Beşiktaş verecekti Kayseriye.

Yani bu takımlar istediği an istediği kadar parayı verip alabilirler Sercanıda Volkanı da Ozanı da. Bursa dahil tüm Anadolu kulüpleri yıllarca 1-2 milyon euro paraya hemen atladılar. Sonrasında 3 büyükler ister oynatır isterse antrenman bile yaptırtmadan tesislerde oturtur. Kendi keyifleri.

Çok merak ediyorum bu sene Sercan Volkan Ozan üçlüsünden bir veya iki tanesini üç büyüklerden biri alınca bu kadar atıp tutan Bursa'yı üç büyüklere rakip görebilen arkadaşlar ne cevap verecekler o zaman.

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Satmasaydı Yıllarca o anadolu takımlarıda. Bu üç büyük takım eğer çok isterseler ve çok ihtiyaçları olursa seve seve alırlar Bursadan 3 oyuncuyuda kusura bakma. Tabata'ya 8'de veririz 10'da. Oynatırız da oynatmaıyz da keyif bizim.

Bursasporlular bir şampiyonluk ile büyük rüyalara daldı. Tabi Holosko,Tello, Zapo kesmiyor artık. Dünyaca ünlü yıldızların Bursa'ya geliceğini sanıyorsunuz ve beklentiler büyük , nede olsa kosskoca 6 maç oynayacak CL'de Bursa.

Ama Bursaspor yönetimi biliyor gelmeyeceğini kalburüstü yabancıların Bursa'ya. Holoskoyada fit olurlar Tello'ya da.

Siz sanıyor musunuz ki Fener,Galatasaray ve Beşiktaş çoook isteyip de alamadılar Sercanı ?

Bu kulüpler sırf bir inat için Mehmet Topuz için 10 milyon euroları gözden çıkardılar. Sırf inat için diyorum bak. Sonuçta biri aldı oyuncuyu ama mehmet Topuz Beşiktaşı istese son anda , o Fenerin verdiği parayı Beşiktaş verecekti Kayseriye.

Yani bu takımlar istediği an istediği kadar parayı verip alabilirler Sercanıda Volkanı da Ozanı da. Bursa dahil tüm Anadolu kulüpleri yıllarca 1-2 milyon euro paraya hemen atladılar. Sonrasında 3 büyükler ister oynatır isterse antrenman bile yaptırtmadan tesislerde oturtur. Kendi keyifleri.

Çok merak ediyorum bu sene Sercan Volkan Ozan üçlüsünden bir veya iki tanesini üç büyüklerden biri alınca bu kadar atıp tutan Bursa'yı üç büyüklere rakip görebilen arkadaşlar ne cevap verecekler o zaman.

Söylediklerine katılmıyorum.İbrahim Yazıcının şöyle bir sözü vardı,ocak ayındaki transfer dönemi bitmişken,

"Sene başında Sercan ı veya Volkan ı satıp,borçlarımızı hafifletebilirdik;ama şimdi üst sıralarda değil,15 veya 16. olurduk."

Eğer ki Sercana veya Volkana para vereceklerse ve normal değerlerinin 5-6 katına gideceklerse o takımlardan birine buyursunlar gitsinler.Ben büyük kulüpler alamaz demiyorum.Alırlar ama özellikle son paragrafın,alınma ama biraz gülünç geldi bana.Çünkü bu oyuncuları daha temin de söylediğim gibi çok büyük paralar vermeleri lazım.Böylece bizim gibi arkadaşlar o kulüplere gidince o büyük meblağlara çok da cevap vermemize gerek kalmayacak gibime geliyor...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çook büyük fiyatlar dediğim sadece sizlerin hayali. Bugün Arda Turan 15-20 milyonluk teklif gelse gidecek. Arda'nın 15 olduğu yerde Sercanın en fazla 5 , Volkan ve Ozanın değerleri toplam 5'tir.

Ama öyle bir abarttıki basınımız , malesef Bursalı arkadaşlarda Sercanı 15e , Volkanı 10'a falan satacaklarını sanıyorlar o yüzden hep çoook büyük rakamları hayal ediyorlar. Ama gerçekçi olalım Avrupada kimse Sercana 5'ten fazla vermez.

Ve bu yüzden bu üç oyuncu da büyük ihtimal bu sene en kötü ihtimal devre arası 3 büyük kulübün kadrolarında bulunuyor olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan ve Guti transferleri %99 bitti.

İkisi de önümüzdeki günlerde Kartal olacak.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Sercan ve Guti transferleri %99 bitti.

İkisi de önümüzdeki günlerde Kartal olacak.
    haberi yayınlayan kaynak var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Forza'dır kesin : )

%99 bitti diyen çok transfer gördük. Bursa'nın Sercan'ı ucuza bırakacağını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ucuza olduğunu nerden biliyon isot Holosko+Zapo karşığında

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Guti'ye ihtiyacı yok bence ona verecekleri maaş ile iyi bir santrafor alsalar daha iyi olur. Fakat Guti gelirse ligimiz için kötü olmaz .

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ucuza olduğunu nerden biliyon isot Holosko+Zapo karşığında
    Çok pahalıymış. Geçen sene 10 milyon € istiyolardı Sercan için. Zapo'yu oynatmıyolar bile Bursa'da. Holosko içinde Sercan'dan vazgeçmezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kaynak, yönetimin içinde bulunan bazı basın mensupları.

Sercan transferi için Zapo + Holosko + bir miktarda para verilecek. Yabancı sayısının fazla olması ve 2 yabancıdan kurtulup yerli bir santrafor transfer etmiş oluruz. Tamam Holosko gibi bir oyuncuyu ben Sercan'a tercih ederim ancak. Değişiklikte fayda var. Belki de Sercan bizim için uzun yıllar ilaç olur.

Bursa yönetimi de zaten Holosko + Zapo + para istiyor. Beşiktaşta bunu vermeye razı olacak en sonunda.

Guti ile her konuda anlaşıldı zaten, sadece sponsor aranıyor şu anda. Quaresma için yönetim kesenin ağzını hayli fazla açtı ve o transferi sponsorsuz olarak gerçekleştirdi. Ancak Guti transferinde sponsorların devreye girip transferin son bulması an meselesi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Çok pahalıymış. Geçen sene 10 milyon € istiyolardı Sercan için. Zapo'yu oynatmıyolar bile Bursa'da. Holosko içinde Sercan'dan vazgeçmezler.

Sercan bitti sayılır artık demekki anlaşmışlar Holosko ve zapo karışığında belki bide Tello.

Sercan'a 10 milyon isteyebilirler ama 7.5'a satarlar. Sercan 10 ise zaten Arda 35 milyon olur yani o kadar olmaz kesinlikle

Neyse 1-2 güne açıklanır o zaman anlıcaz kim gitmiş kim kalmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Beşiktaş eğer Sercan transferini gerçekleştirirse elindeki fason yabancılardan kurtulmuş olacak ki buda Beşiktaş için büyük bir artı olacak
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan 10 değil 12 milyon euro.

Holosko + Zapo yaklaşık 12 milyon euro ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Evet zaten bu transferde Sercan'ın gelmesinden çok eldeki vasat yabancıları da elden çıkararak Sercanı almış olmamız.

Hem kontejyan açıldı hem Sercan geldi hemde takımın kalite ortalaması arttı böylece.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Alınış fiyatlarına göre hesaplıyorsun sanırım. Bence şuanda Holosko'yu 3 ten yukarı , Zapo'yu da 2'den yukarı satamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holosko ve Zapo taş çatlasa 6 milyon € yu geçmez.

Siz Beşiktaşlıların da söylediği gibi '' vasat yabancılar ''

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben asla vasat demiyorum. Önceki mesajımda da dediğim gibi ben olsam Sercan'ı Holoskoya tercih etmem ancak ortada yabancı kalabaliği var ve eldeki yabancılardan teklif alan yabancı sayısı az. Bunlardan birtanesi de Holosko ve Zapo. Ayrıca Zapo bu sene Bursaspor'da çok işe yaracayacaktır. Şampiyonlar Liginde tecrübeli oyuncu ihtiyacını böyle karşılamaya çalışıyor Ertuğrul hoca da.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Holosko + Zapo = 12 milyon €

Nasıl oluyo bu matematik : )

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aldığımız ücretlerden bahsediyorum ben.

"Şimdi niye satayım?"
    Bursaspor`un genç oyuncuları Sercan, Volkan ve Ozan İpek ile ilgili transfer söylentilerini yanıtlayan Yazıcı, "O dedikodular bugüne kadar hiç bitmedi. Bunlar hep konuşulan isimler. Çok daha zor şartlarda bu arkadaşları muhafaza ettik. Herkes satacağımızı sanıyordu, satmadık. Şimdi niye satayım? Satmam için daha iyi birşey yapmam lazım. Ancak Bursa, `Helal olsun, iyisini yaptı` der, o zaman düşünürüm" dedi.
    Zapo + Holosko 12 M € ediyorsa daha konuşmaya gerek yok. Başkan söylemesi gerekenleri söylemiş zante. . .

Demekki Sercan %99 bitmemiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Zamanında Kayseri'nin yaptığı gibi bilboardlara ilan verilir mi acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sercan eğer bu sene satılacaksa alışveriş için en mantıklı takım Beşiktaş gibi duruyor. Elindeki yabancılardan kurtulmak isteyen, yerli oyuncularla kadrosunu güçlendirmek isteyen bir Beşiktaş var. Alışveriş yapılacak muhtemel diğer takımlara bakıldığında; Fenerbahçe hücuma 1 yabancı forvet düşünüyor, Galatasaray bu sene fazla para harcamayı düşünmüyor. Ben, Sercan'ın Bursa tarafından çok iyi reklamının yapıldığını düşünüyorum. Her ne kadar potansiyeli olsa da ortada bu sezon 4 gol atmış bir Sercan var. Hızıyla önplana çıksa da diğer konularda sıkıntıları var. Şuan ismi futbolundan önde.

Beşiktaş'ta Ferrari, Sivok, Toraman gibi oyuncular varken Zapo'ya pek ihtiyaçları yok, elden çıkarmaya kalktığında da ciddi bir bonservis bedeli alınamayacağından gözden çıkarılabilir. Holosko'nun burda küçümsendiği kadar basit bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. En azından kendi takımımda Holosko olsa Sercan karşılığında düşünmeden verilsin demem. Ama şuan şartlar Holosko + Zapo = Sercan takası için uygun gibi gözüküyor. Her iki taraf için de karlı olabilir.

Guti belki 1-2 sene oynar ama oynadığı dönemde çok faydalı olur. Ortasahadan oyunu çok iyi yönlendiren, sıkışan oyunu açabilecek kaliteli bir oyuncu. Bonservisinin de olmadığı hesaba katılırsa mantıklı transfer olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Zamanında Kayseri'nin yaptığı gibi bilboardlara ilan verilir mi acaba?
    Versinler sonrada Fener'e gelir

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yabancı sınırlaması kalksa ne Sercanın adı duyulur artık ne Volkan. Giderler en fazla Kayseriye. Yada 2-3 milyona Avrupaya.Sanmayınki senede 5-6 gol ortalaması ile oynayan Sercan 3 büyükler için bulunmaz oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancı sınırlaması kalksa ne Sercanın adı duyulur artık ne Volkan. Giderler en fazla Kayseriye. Yada 2-3 milyona Avrupaya.Sanmayınki senede 5-6 gol ortalaması ile oynayan Sercan 3 büyükler için bulunmaz oyuncu.
    Abartma, birileri yüceltiyor diye çok küçümsüyorsun.

Şu an 3 büyükler içinde bulunmayan hint kumaşı. Eğer ondan bir tane daha olsa havada kapılırdı, hepsi harıl harıl onu transfer etmenin yollarını arıyor.

Mesaj Yetkileri