1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Yeteneklerini geliştirme

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Yanlış çeviri var, İngilizcesi 6 ay içinde geliştirdi diyor, sadece bilgilendirme yani.
    aynen gelişme görüldü demesi lazımdı..

Bitiriciliği geliştirmen için de o oyuncuya özel antreman programı yap. Şut atma ve top kontrolü, taktik yüksek olsun..En çok şut atma olucak.. Defansa gerek yok bir tık yapabilirsin.. Falan filan

mesela bende bitiriciğili 19 olan bir adam çıktı. Ama fiziksel özellikleri düşütük.. Ona şu anda şut atma bile çok az veriyorum... Ona sürekli strenght ve aerobic veriyorum ki biraz fizikselleri gelişsin...
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    aynen gelişme görüldü demesi lazımdı..

Bitiriciliği geliştirmen için de o oyuncuya özel antreman programı yap. Şut atma ve top kontrolü, taktik yüksek olsun..En çok şut atma olucak.. Defansa gerek yok bir tık yapabilirsin.. Falan filan

mesela bende bitiriciğili 19 olan bir adam çıktı. Ama fiziksel özellikleri düşütük.. Ona şu anda şut atma bile çok az veriyorum... Ona sürekli strenght ve aerobic veriyorum ki biraz fizikselleri gelişsin...

Yani bir nevi tek idman programı hazırlarsam, özel çalışma gibi olacak ve gelişim sağlayacak demi?

Mesaj Yetkileri