Sayfa 136 / 480 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş Türkiye'yi sallayacak!

(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.

Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Ayrıntılar Az Sonra...

Haber: Hilmi SEVER

09.07.2010
    Kaynak : Sporx.com

Beşiktaş Türkiye'yi sallayacak!

(SPORX ÖZEL HABER) Portekizli yıldız Ricardo Quaresma transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş, iki İspanyol süper starı daha kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar Real Madrid'in iki deneyimli ismi Raul ve Guti'nin transferinde son aşamaya geldi. İki oyuncuyla büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

Teknik direktör Schuster'in takımın başında olması iki oyuncuyu ikna etmekte koz olarak kullanıldı. Beşiktaş uzun süredir kadrosuna katmak istediği Guti transferinin yanı sıra gol sorununu da sürpriz bir atakla deneyimli golcü Raul ile çözmüş olacak.

Siyah-beyazlı yöneticiler iki yıldız ismi pazartesi günü İstanbul'a getirmeyi planlıyor.

Ayrıntılar Az Sonra...

Haber: Hilmi SEVER

09.07.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fink in sözLeşmesi donduruLdu. TeLLo büyük ihtimaL ES-ES te. Zapo ve HoLosko da Bursa nın yoLunu tutacak.

Sercan-Guti ve RauL ya da Robinho transferi iLe de bitireceğiz transfer sezonunu. Robinho için şu anda en iyi tekLifi biz yaptık. City SaLı ya da Çarşamba günü Robinho konusunda kararını veriecek. O zamana kadar bizden iyi tekLif yapan oLmazsa artık oLay Robinho yu ikna etmeye kaLıyor. RauL zor gibi. Eşi Amerika da yaşamak konusunda ısrarcı davranıyormuş. RauL da Schuster i kırmayıp bu Amerika işini 1 ya da 2 yıL daha erteLeyebiLirmiyiz diye düşüncede.

Kısacası yıLdız isimLer geLiyor. İstanbuL u tutuşturmaya hazır oLaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir cisim yaklaşıyor,belki iki..(:
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fink'in sözleşmesi 1 aylığına donduruldu Delgado'nun lisansının çıkarılabilmesi için.Teklifler var,satılacak Fink...

Guti bu hafta içinde açıklanır...

Bursa,Sercan,Holosko,Volkan,Zapo Beşiktaş ilişkiside belli olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado için Fink'i feda edecek olmamız kötü.Hele de Guti gelecekse.Yine Guti'nin geleceğini varsayarak elimde olsa Tabata ve Delgado'yu yollar,Tello'yu da takımda tutardım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ben olsam takımda son göndereceğim yabancılardan biri Fink olurdu ancak Schuster tek önlibero oynatacak ve Ernst,Necip+Uğur,Cumali yeter dedi heralde...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O tek libero olayı da sonumuz olmaz inşallah.Takım savunmasını yapmayı en kısa zaman becermeye başlar umarım takımımız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Zaten en büyük sorun o olacak.Ama tek önliberonun önünde Delgado değilde Guti oynayınca kurtarır orası ama Delgado oynarsa çok gol yeriz...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hilbert ile sözleşme imzalanmadığı için mi UEFA'ya bildirilmedi? Ya da nasılsa Hilbert bu takımda kalacak, bu 2 maçı, hazırlık maçı gibi düşünüp, diğer yabancıları oynatıp son hallerini görmek adına mı Hilbert listeye alınmadı?

Çünkü istediğin kadar yabancı ile sözleşme imzalayabilirsin ama federasyon 10 tanesine lisans verir, bu 10 tanesi avrupada oynayabilir. Son durumlarını görmek ve 2 maçtan sonra gidecekleri belirlemek için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa göndereceği oyuncular belli olsa, Hilbert'i listeye alırlardı en azından.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hilbert ile sözleşme imzalanmadığı için mi UEFA'ya bildirilmedi? Ya da nasılsa Hilbert bu takımda kalacak, bu 2 maçı, hazırlık maçı gibi düşünüp, diğer yabancıları oynatıp son hallerini görmek adına mı Hilbert listeye alınmadı?

Çünkü istediğin kadar yabancı ile sözleşme imzalayabilirsin ama federasyon 10 tanesine lisans verir, bu 10 tanesi avrupada oynayabilir. Son durumlarını görmek ve 2 maçtan sonra gidecekleri belirlemek için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa göndereceği oyuncular belli olsa, Hilbert'i listeye alırlardı en azından.
    Hilbert'in lisansı çıkmadığı için bildirilmemiş denildi.Schuster'in kampta performansından memnun olmadığı,sözleşmesinin feshedilebileceği de söyleniyor.Ne kadar doğru anlarız ileride.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hilbert'te bir sorun yok gibi şuanda.Sadece lisansı çıkarılamadığı için bildirilmedi.Bu maçlar pek zorlu olmadığı içinde üstüne düşülmedi sanırım.Ama gönderilmesi durumunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum...

Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hilbert tam Türkiye Ligi oyuncusu. Hızlı, fiziği de güçlü olduğu için sertliğe dayanabilir. Giderse çok üzülürüm.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne gitmesi yahu. HiLbert Schuster in isteği doğruLtusunda aLındı. AdamLa anLaştık sırf Schuster karar versin diye adamın imzasını bekLettik. UEFA ya aLınmadı diye yoLcu anLamına geLmez. Zaten her turdan sonra yeni Liste veriLiyor UEFA ya. Hemen gözden çıkarıLacağını sanmam.

Daha maça çıkmadan yollamazlar herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Demirören ve Adalı İspanya'ya gidiyorlar.Büyük bir aksilik çıkmaz ise Guti ile dönecekler...

Guti iyi transfer olur. Raul alınırsa efsane olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
    Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.

"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.

Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.

Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.

Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.

"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.

Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.

Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.

Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
    http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/

Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aziz Yıldırım'a, Adnan Polat'a birşey olmadıysa Yıldırım Demirören'e de bir şey olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/

Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
    Bir benim yazdığıma bak,bir senin yazdığına.Sonra videoyu tekrar izle.Hangimizin yazdığını söylemiş Yıldırım Demirören.Gördüğünü,dinlediğini anlayamıyor musun?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Delgado için Fink'i feda edecek olmamız kötü.Hele de Guti gelecekse.Yine Guti'nin geleceğini varsayarak elimde olsa Tabata ve Delgado'yu yollar,Tello'yu da takımda tutardım.
    % 100 katılıyorum. Guti varken Tabata ve Delgado lüks zaten. Hadi biri kalsın, ama diğeri mutlaka gitmeli. Fink kalmalıydı. Tello da kalmalı, gidecekse Holosko gitsin. Raul ya da Robinho da gelirse geçen sezonun aksine gol patlaması yaşayabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Guti gelecekse BJK,Tabata ve Delgado ikilisinden birini yollayacak ve büyük ihtimalle o kişide Tabata olacak..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3885

Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.
    Robinho? O da gelirse ne olur acaba abi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KaymakLı ekmekLi kremkarameL tarzı birşey oLur yanı aşırı derece de tatLı birşey oLur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3885

Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...
    O daha kötü değilmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    O daha kötü değilmi ?
    O daha berbat bencede.Belkide kötü amaç için değildir .

Mesaj Yetkileri