İsterse bütün madrid'i getirsin yaşı 35 oldukdan sonra benim için her yol paris.
Artık taraftarları kandırmakdan vazgeçmeli yönetim Guti'yi neden izliyeyim ki Avrupada kazanma ruhu olmadıkdan sonra ne yapayım ben Guti'yi BJK gitcek italyada 3 ispanyada 5 yiyecek guti hiç birşey yokmuş gibi alacak trilyonları..
varmı böyle bir olay ya, zaten Türkiyede herkes kimin ne olduğunu biliyor millet artık kendilerini yemekden avrupadaki başarılardan yoksun kaldık..
Kim ne derse desin Guti her halukarda her sartta iyi transferdir , diyelimki en kotu ihtimal uyum saglayamadi , beceremedi burda olmadi ama 1 sezon boyuncu sonradan bile girerek en az 5-6 maci ''kurtarabilicek'' kapasitede bir adam ki bence BJK cok basarili olur , hayirli ugurlu olsun
Valla geçen sene Rijkaard'la bu sene Schuster'in gelmesi çok önemliydi Türk futbolumuz açısından..Bu 2 isim sayesinde geçen sene ve bu sene bombalar patladı ve ligimizin kalitesi arttı ve artacakta..Belki Guti'yi bizde istemişizdir ama onun BJK tercihini yapmasındaki en önemli etken Schuster'dir..
Yok yok biz Manchester United oLduk. Robinho ve Guti Leri beğenmiyoruz. Diatta, MaLdonado, gibi adamLar yakışır bizim Ligimize.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu duruma göre güzel bir söz var aslında. Dünya Yıldızı bulduk gencini arıyoruzSöz biraz değişti ama olsun
![]()
Bir forumdan ;
Bu arada Guti'yi anlatmak için yorulmaya gerek yok.guti'ye tezahüratım
bir bilmecem var çocuklar
haydi sor sor
realden beşiktaşa gelir
acaba nedir nedir?
14 numara diyince akla
tamam şimdi buldum
hemen onun adı gelir
GUTİ GUTİ GUTİ!!!
Tek bir video ekliyorum izleyin yeter onu anlatmaya.
http://www.dailymotion.com/video/xc1...=20#from=embed
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu asist değil başka bir şey o..O maçı canlı izlerken inanamadım o pasa ..
Guti oldukça profesyonel bir oyuncu, Beşiktaş'taki gençlere de örnek olur.
guti saglam adam fakat surda oynayacagi en fazla 2 senedir 2 sene sonra zaten oynayamaz fizigi el vermez form düsüklügü yasar sahsen yine guti tarzinda fakat daha genc bir yabanci alinsaydi daha iyi olurdu üstelik gutinin alacagi paranin ceyregini alirdi.
Türkiyede 2 sene tam verimle oynayacak yabancı bence başarılı bir transferdir. Hele de bonservissiz geliyorsa. Guti tarzında daha genç isim alırsanız ancak bonservis vererek alırsınız. Bu durumda 2 problem ortaya çıkar:
1. O bonservis en az 7-8 milyon euro olacaktır ve oyuncuya verilecek maaşla beraber Guti'nin masrafını kat kat geçecektir.
2. Aldığınız oyuncu Guti kalitesinde olmayacaktır. Zira Guti'yi (Mesela Fabregas'ı) 25 yaşında türkiyeye getiremezsiniz.
Yaşı elbette can sıkıcı ama tesellimiz mevkiisi ve oyun tarzı itibariyle koşması, kaçması gerekmeyen bir adam. Yani R. Carlos transferindeki gibi 90 dakika kanatta gidip gelmesini beklemeyeceğiz kendisinden.
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Arsenal`de oynayan forvet oyuncusu Eduardo Da Silva`yı transfer etmek istiyor.
Haberde forvet arayışında olan siyah beyazlı takımın, Aston Villa ve Valencia`nın da peşinde olduğu Brezilya asıllı Hırvat golcü için transfer yarışına girdiğini iddia etti.
2007`den bu yana Arsenal`in formasını giyen Eduardo Da Silva, Hırvat Milli Takımı`nın formasını giyiyor.
-HABER1903-
Quaresma -- Guti -- Hilbert
------------- Eduardo -----------
Haksızlık olur![]()
Bir futbolcu için en büyük talihsizlik eduardo'nun başına gelendir.
Arsenal'de çok fazla forma şansı bulmasada gol sayısı çok fazla eğer gelirse çok harika transfer olur..
Hilbert yedek için alınmış bir oyuncu solda oynatılmaz..Türk oyuncu oynar sol tarafta diye düşünüyorum..
Hücum hattı tamamen yabancıLardan oLuşmaz. Kontenjan var bir kez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu arada Beşiktaş'ın ikinci formasıda çıktı;
Taraftarımızın tutkuyla bağlandığı çubuklu formamız yarın satışa çıkıyor
Anılarımızın en güzel yerinde, hem nostaljik hem bugüne dair, bir Beşiktaş klasiği; çubuklu formamız...
Aşkların en büyüğünün, Siyah’la Beyaz’ın tutkuyla birleşmesi... Deli gibi yağmurun altında, uğruna haykırırcasına şarkılar söylediğimiz... Canımız, aşkımız, sevgilimiz...
Dile kolay, tam 107 yıldır bir çınar yükseliyor güzel ülkemizde...
1903'te kurulduğunda nice kulüplere vesile oluyor, asil renkler Siyah ve Beyaz...
Beşiktaş taraftarı en güzel anılarını, en sevinçli zaferleri çubuklu formayla yaşamıştır, uğuruna inanmıştır bir kere...
Siyah ve Beyaz renkler bir aşkın ifadesi olmuş bedenleri sımsıkı sarmış.
Bu bir aşk, hem de ne büyük bir aşk...
Çubuklu forma aşkı bir başkadır taraftarımızın...
Beşiktaş klasiğidir. Tutkunun ifadesidir...
İşte taraftarımızın tutkuyla bağlı olduğu, bedenini sardığı vakit sevgili misali üzerine titrediği çubuklu formamız, 2010-2011 sezonunda da bizlere uğur getirecek.
Taraftarımızın büyük bir merakla beklediği yeni sezon için hazırlanan çubuklu formalarımız, yarın (14 Temmuz) sabah saatlerinden itibaren mağazalarımızda yerini alıyor..
Haydi, siz de Kartal Yuvası'na gelin ve tutkuyla bağlı olduğunuz çubuklu formanıza kavuşun...
Biliyoruz ki, çubuklu formalarımız 2010-2011 sezonunda yaşayacağımız zaferlerle üzerinizden hiç çıkmayacak...
![]()
Guti Raul Robinho Q7 Eduardo noluyo lan![]()
Guti & Raul birlikte gelirler Demirörenin özel uçağıyla kasmaya gerek yok.
Yarın öbürgünde Sercan transferi veya Volkan transferi açıklanır artık...
Çok sağlam kadro bu sene çookk...
Tabata Tello Zapo Delgado Fink Artık hepsi gidebilir![]()
schuster pivot santrafor istiyorsa Raul'un gelicegini pek sanmiyorum cunku artik onda tek forveti kaldirabilicek fiziksel guc yok heleki Turkiye gibi bu kadar siki adam markaji ve fizige dayali futbol oynanan bir ligde , Guti ile saglam bir Pivot forvet Grafite , Altidore tarzi cok iyi is yapar BJK bu sene Schuster onderliginde
Santa Cruz yada Raul'den biri olacakmış abi , eğer tek forvet düşünüyorsa Schuster bence Cruz olacaktır umarım öyle olur.
Ama Raul gelirse de üzülmem tabiki yaşayan efsaneyi türkiyede izleyecez![]()
Serhat 138. sayfaya bakmamıştım valla 1 oyuncuyla değil genel anlamda şu an en iyi transferleri BJK yaptı..Biraz fanatikliliği kenara bırakmak lazım Serhat..![]()
Bu kadar emin konuşmamak gerek. Bunu bu hafta sonu öğrendim. Transfer işleri çok hassas işler. Birde bir takım bir oyuncunun aklını karıştırıp diğer takıma gitmesini engelleyebiliyor. Daha sonra o oyuncuyu o takım istemiyor. Oyuncu ortada kalıyor. Konuşulan isimler Avrupa'da belki dünyada tanınan isimler. Her mesajda yazılacak kadar kolay transfer değiller. Aralarından Beşiktaş'ın yapacağı en muhtemel transfer Roque Santa Cruz...Raul'un geleceğini sanmıyorum...
I'm back...
Robinho balon, guti yaşlı, hilbert sıradan, queresma sorunlu, schuster hoca değil ....
tutmuş birde beşiktaş transfer şampiyonu olur diyorsunuz. hadi canım ordan.![]()
Beşiktaş uzun zamandır iyi transfer yapamıyordu. Özellikle geçen sezon "berbat" transferlere imza attılar, Tabata'ya verilen 8 m Euro gibi. Ne yerli ne yabancı transferinde iyi işler yapamayan Beşiktaş bu sezon kıskandıracak transferlere imza attı.
Quaresma ve Cenk iyi transferler. Hem de çok iyi. Hilbert'i oynadıkça göreceğiz. Ernst gibi katkı verebilir. Guti gelirse çok iyi transfer olur. Raul gelirse efsane olur. Quaresma 7 numarayı giyiyor ama Raul'un de forma numarası 7. Yani 7 - RAUL giyemeyecek Beşiktaş'a gelirse. Bu da zaten transfer başarısını özetleyen, tatlı bir anektod olur.
Beşiktaş'ın transferlerine laf söyleyenler taş olsun.
Bu transferlerin üzerine artık yeter diyoruz, daha kimi alacaksınız.
'' yeteeer yıldırım demirören yeteer ''
Beşiktaş harika transferler yapıyor.