Sayfa 145 / 480 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245 ... SonSon
4,321 ile 4,350 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Büyük ihtimalle başkanımız Ersana karşılık Beşiktaştan birkaç oyuncuyu kiralama yoluna gidecek

Gençlerbirliğinden 22 yaşındaki ofansif ortasaha oyuncusu Kemal Akbaba da alınmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

guti ve Raul'e yaşlı yaşlı diye bağıran QTM 'yi bu transfer karşısında sessiz görüyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ersan arkadaşlarına veda etti;

Last edited by anilton : 19.Temmuz.2010 at 16:16

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fink ile de Lazio görüşüyormuş.

4 milyon euroyu gözden çıkardığı söyleniyor Lazio'nun.

Bonservissiz aldığımız oyuncudan 4 milyon euro kar edebilirsek çok iyi olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ahahaha Finke 1 milyon gelse sevinecem diyordum Lazio 4 teklif ediyor

Ersan Beşiktaş'ta!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un defans oyuncusu Ersan'ın Beşiktaş ile anlaştığı bildirildi. Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Beşiktaş ile anlaşan Ersan Adem Gülüm, kulübünün Kartepe kampından takım arkadaşları ile vedalaştıktan sonra ayrıldı.
    Adanaspor'u asla unutmayacağını belirten Ersan, şöyle devam etti: ''Hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda önümü açarak bana yardımcı oldu. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi de antrenmanlarda benimle yakından ilgilendiler. En zor günlerimde bana tribünden destek veren Adanaspor taraftarına da çok teşekkür ederim. Şimdi hedefim öncelikle siyah beyazlı formayı giymektir. İnşallah Adanaspor da bu sezon Süper Lige yükselir. Herkesin duası benimle olsun.''

Teknik direktör Kemal Kılıç da Ersan'ın çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğunu belirterek, Beşiktaş'da başarılı olacağına inandığını kaydetti.

Ersan'ın topu iyi oyuna soktuğunu, hücuma başarılı çıktığını ve isabetli şut attığını belirten Kılıç, oyuncunun bulduğu şansı iyi değerlendireceğini ifade etti.

19.07.2010
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ahahaha Finke 1 milyon gelse sevinecem diyordum Lazio 4 teklif ediyor
    Ahmet sen Fink'i pek sevmiyorsun galiba , aslinda fena oyuncu degil Fink , gorevini fazlasiyla yerine getiren bir adam , ama schuster'in sisteminde anladigim kadariyla 1 DMC olucak bu tek dmc de gorevini yerine getirmekden ziyade ekstra , iyi pas atmasi ,top cikartmasi , oyun sikistigi zaman dribling bile yapmasi gerekicek o yuzden Fink gonderiliyordur ki bu saydiklarimi Ernst fazlasiyla yapar

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fink'in ben hiç bir zaman kötü oynadığı bir maçı hatırlamıyorum. Görev adamı her zaman verilen görevi üstüne düşeni yapar.

Aslında iyi bir yedek olabilirdi ancak şu anda yabancı kontenjanından dolayı gitmesi gerekiyor.

4 milyon euro kâr etmek de iyi olacaktır.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ferrari olmasın o Murat abi?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fink tam bir görev adamı aslında Ernst'in yedeği olabilirdi ama yabancı olduğu için Uğur İnceman'a kaldı o iş

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Guti'yi alırsa büyük iş başarır Beşiktaş, Guti kendi açıklama yapmıştı sanırım anlaşmanın cezbedici olduğu konusunda ancak hala görüşmeler sürüyor dendi. Keşke Türkiye'ye gelse..

http://www.youtube.com/watch?v=dwsmBdL9jR8 mükemmel bir topukpas

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Ferrari olmasın o Murat abi?
    http://www.haber1903.com/Haber-14899...talyadan-talip

Beşiktaş`ın Adanaspor`dan transfer ettiği genç futbolcu Ersan Adem Gülüm`ü Türkiye`ye getiren TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, genç futbolcuyu Haber1903`e değerlendirdi.

Yanal, yaptığı açıklamada;

`` Ersan, Avustralya`dan buraya geldiği günden çok farklı. Kendisini çok geliştirdi. Avustralya`lı futbolcuları incelerseniz eğer, çok disiplinli ve profesyonel futbolcular oluyorlar. İşlerine son derece önem veriyorlar. Ersan`da öyle bir genç kardeşimiz. Çok profesyonel ve kendini geliştirmeye müsayit. Beşiktaş takımında kurdukları kadroda yer alabilmesi onun için çok önemli. Ersan iyi bir kesicidir. Verilen her görevi yapar. Savunma`da çok sağlam yere basar. Hucüm olarak Ersan`dan birşey beklemek yanlış olur. Toplara çok iyi vurur. Beşiktaş bu sene çok iyi kadro kuruyor fakat önemli olan takım olmak. Umarım takım olurlar. Beşiktaş için Ersan hayırlı olsun. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Avustralya Ümit Milli Takımında oynamış sanırım Ersan.Türkiye A Milli Takımında oynama şansı varmı çağrılması durumunda?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bence Ersan oyuncu , ama Beşiktaşa ayak uydurması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet milli takımda oynayabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Forvet için Raul ve Robinho'dan haber bekleniyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho Türkiye'ye gelmeyeceğini City olmazsa Santos'ta olmak istediğini çok önceden açıkladı.. Raul de büyük ihtimal Amerika'ya gidecek. İhtimal vermiyorum bu transferlere pek..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok beklerler Robinho'yu

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Robinho ve Raul'un gelme ihtimalini daha sifira yakin olarak goruyorum, gelmezlerse de pek farketmez, bu an forvet hattimiz bana gore yeterli zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bizim stadyum'da birazdan Beşiktaşla ilgili önemli gelişmeler olduğu ve Celal Kolot'un açıklayacağı söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Bizim stadyum'da birazdan Beşiktaşla ilgili önemli gelişmeler olduğu ve Celal Kolot'un açıklayacağı söyleniyor.
    Guti'yi açıklar büyük ihtimalle...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet, Guti'yi açıkladı. Kesin olarak anlaşıldı 2-3 yabancının gitmesi bekleniyor falan dedi.

Fink, Zapo, Holosko, Tello ve Delgado dan 3 tanesi gidecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tabata gitsin Delgado kalsın yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Tello TSL'den bir takıma gidecekse bu Eskişehirspor olacak...
    3-4 gün yokum ortalarda. Şu mesajı unutmayın...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fink, Zapo, Holosko, Tello ve Delgado dan 3 tanesi gidecekmiş.
    Zapo,Holosko ve Delgado gitsin bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ersan vakt-i zamanında böyle bir tshirtle çıkmıştı antrenmana :] Geçen seneydi sanırım bu. Bende baya yazmıştım çünkü bununla ilgili :]

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İddiadır o kaybetmiştir.

Aynen benim de aklımdan o geçiyordu şimdi.Kaybedilen bir iddaadan dolayı öyle birşey yapmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Cok yuzeysel bir yorum olucak ama bu Ersan'da futbolcu tipi var sanki buyuk bir topcu olucak BJK de

Mesaj Yetkileri