Büyük ihtimalle başkanımız Ersana karşılık Beşiktaştan birkaç oyuncuyu kiralama yoluna gidecek
Büyük ihtimalle başkanımız Ersana karşılık Beşiktaştan birkaç oyuncuyu kiralama yoluna gidecek
Gençlerbirliğinden 22 yaşındaki ofansif ortasaha oyuncusu Kemal Akbaba da alınmış.
guti ve Raul'e yaşlı yaşlı diye bağıran QTM 'yi bu transfer karşısında sessiz görüyoruz![]()
Ersan arkadaşlarına veda etti;
![]()
Last edited by anilton : 19.Temmuz.2010 at 16:16
Fink ile de Lazio görüşüyormuş.
4 milyon euroyu gözden çıkardığı söyleniyor Lazio'nun.
Bonservissiz aldığımız oyuncudan 4 milyon euro kar edebilirsek çok iyi olur.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ahahaha Finke 1 milyon gelse sevinecem diyordum Lazio 4 teklif ediyor![]()
Ersan Beşiktaş'ta!
Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'un defans oyuncusu Ersan'ın Beşiktaş ile anlaştığı bildirildi. Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Beşiktaş ile anlaşan Ersan Adem Gülüm, kulübünün Kartepe kampından takım arkadaşları ile vedalaştıktan sonra ayrıldı.
Adanaspor'u asla unutmayacağını belirten Ersan, şöyle devam etti: ''Hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı. Başkanımız Bayram Akgül bu konuda önümü açarak bana yardımcı oldu. Teknik direktörümüz Kemal Kılıç ve ekibi de antrenmanlarda benimle yakından ilgilendiler. En zor günlerimde bana tribünden destek veren Adanaspor taraftarına da çok teşekkür ederim. Şimdi hedefim öncelikle siyah beyazlı formayı giymektir. İnşallah Adanaspor da bu sezon Süper Lige yükselir. Herkesin duası benimle olsun.''
Teknik direktör Kemal Kılıç da Ersan'ın çalışmayı çok seven bir oyuncu olduğunu belirterek, Beşiktaş'da başarılı olacağına inandığını kaydetti.
Ersan'ın topu iyi oyuna soktuğunu, hücuma başarılı çıktığını ve isabetli şut attığını belirten Kılıç, oyuncunun bulduğu şansı iyi değerlendireceğini ifade etti.
19.07.2010
Kaynak : AA
Ahmet sen Fink'i pek sevmiyorsun galiba, aslinda fena oyuncu degil Fink , gorevini fazlasiyla yerine getiren bir adam , ama schuster'in sisteminde anladigim kadariyla 1 DMC olucak bu tek dmc de gorevini yerine getirmekden ziyade ekstra , iyi pas atmasi ,top cikartmasi , oyun sikistigi zaman dribling bile yapmasi gerekicek o yuzden Fink gonderiliyordur ki bu saydiklarimi Ernst fazlasiyla yapar
Fink'in ben hiç bir zaman kötü oynadığı bir maçı hatırlamıyorum. Görev adamı her zaman verilen görevi üstüne düşeni yapar.
Aslında iyi bir yedek olabilirdi ancak şu anda yabancı kontenjanından dolayı gitmesi gerekiyor.
4 milyon euro kâr etmek de iyi olacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ferrari olmasın o Murat abi?![]()
So what?
Saike
Fink tam bir görev adamı aslında Ernst'in yedeği olabilirdi ama yabancı olduğu için Uğur İnceman'a kaldı o iş![]()
Guti'yi alırsa büyük iş başarır Beşiktaş, Guti kendi açıklama yapmıştı sanırım anlaşmanın cezbedici olduğu konusunda ancak hala görüşmeler sürüyor dendi. Keşke Türkiye'ye gelse..
http://www.youtube.com/watch?v=dwsmBdL9jR8 mükemmel bir topukpas![]()
http://www.haber1903.com/Haber-14899...talyadan-talip
Beşiktaş`ın Adanaspor`dan transfer ettiği genç futbolcu Ersan Adem Gülüm`ü Türkiye`ye getiren TFF Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal, genç futbolcuyu Haber1903`e değerlendirdi.
Yanal, yaptığı açıklamada;
`` Ersan, Avustralya`dan buraya geldiği günden çok farklı. Kendisini çok geliştirdi. Avustralya`lı futbolcuları incelerseniz eğer, çok disiplinli ve profesyonel futbolcular oluyorlar. İşlerine son derece önem veriyorlar. Ersan`da öyle bir genç kardeşimiz. Çok profesyonel ve kendini geliştirmeye müsayit. Beşiktaş takımında kurdukları kadroda yer alabilmesi onun için çok önemli. Ersan iyi bir kesicidir. Verilen her görevi yapar. Savunma`da çok sağlam yere basar. Hucüm olarak Ersan`dan birşey beklemek yanlış olur. Toplara çok iyi vurur. Beşiktaş bu sene çok iyi kadro kuruyor fakat önemli olan takım olmak. Umarım takım olurlar. Beşiktaş için Ersan hayırlı olsun. `` diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Avustralya Ümit Milli Takımında oynamış sanırım Ersan.Türkiye A Milli Takımında oynama şansı varmı çağrılması durumunda?
Bence Ersan oyuncu , ama Beşiktaşa ayak uydurması lazım.
Evet milli takımda oynayabilir..
Forvet için Raul ve Robinho'dan haber bekleniyormuş.
Robinho Türkiye'ye gelmeyeceğini City olmazsa Santos'ta olmak istediğini çok önceden açıkladı.. Raul de büyük ihtimal Amerika'ya gidecek. İhtimal vermiyorum bu transferlere pek..
Çok beklerler Robinho'yu![]()
Robinho ve Raul'un gelme ihtimalini daha sifira yakin olarak goruyorum, gelmezlerse de pek farketmez, bu an forvet hattimiz bana gore yeterli zaten.
Bizim stadyum'da birazdan Beşiktaşla ilgili önemli gelişmeler olduğu ve Celal Kolot'un açıklayacağı söyleniyor.
Evet, Guti'yi açıkladı. Kesin olarak anlaşıldı 2-3 yabancının gitmesi bekleniyor falan dedi.
Fink, Zapo, Holosko, Tello ve Delgado dan 3 tanesi gidecekmiş.
Tabata gitsin Delgado kalsın yaw
Zapo,Holosko ve Delgado gitsin bence.Fink, Zapo, Holosko, Tello ve Delgado dan 3 tanesi gidecekmiş.
So what?
Saike
İddiadır o kaybetmiştir.![]()
Aynen benim de aklımdan o geçiyordu şimdi.Kaybedilen bir iddaadan dolayı öyle birşey yapmıştır.
Cok yuzeysel bir yorum olucak ama bu Ersan'da futbolcu tipi var sanki buyuk bir topcu olucak BJK de