Yetiştiği ülkede hata yapınca oyuncular böyle kendilerini cezalandırırmış , o da büyük bir hata yaptığını düşünüp bunu yapmış , beşiktaş'ta yine hata yaparsam aynısını yaparım demiş.
Yetiştiği ülkede hata yapınca oyuncular böyle kendilerini cezalandırırmış , o da büyük bir hata yaptığını düşünüp bunu yapmış , beşiktaş'ta yine hata yaparsam aynısını yaparım demiş.
Ersan hayırlı olsun kulübümüze.Hiç seyretmedim ve ismini duymamıştım ama nedense benim de içimde hoş umutlar var Ersan için.İyi performans sergiler inşallah.
So what?
Saike
Ve Tello Eskişehirspor'da
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster'in kadroda düşünmediği Tello'nun Es-Es'e transfer olduğunu, Eskişehir'in hocası Rıza Çalımbay müjdeledi.
Ve günlerdir konuşulan transfer dedikodu olmaktan çıktı ve gerçekleşti. Uzun süredir Beşiktaşlı Rodrigo Tello'yla ilgilenen Eskişehirspor, Şilili yıldızla 3 yıllık anlaşma sağladı.. Şu an Viyana'da yeni sezon hazırlıkları için kampta bulunan Es-Es'te teknik direktör Rıza Çalımbay, "Başkan da az önce buraya geldi ve bize Tello'nun transferini bitirdiklerini söyledi" dedi. Şilili futbolcunun bonservis bedeliyle ilgili bir bilgisinin olmadığını ifade eden Çalımbay, Tello ile 3 yıllık anlaşma sağladıklarını belirtti.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=4376
Yanaklarından öpüyorum Musticim. Tepe tepe kullanın.![]()
Gönderilmesini istemediğim tek adamdı yaa(gönderileceği konuşulan yabancı isimler arasında). Bir de anlamadığım kampa katılmadan nasıl yolladılar, hani önce Schuster görecekti, sonra karar verecekti. Sol kanatta umarım sıkıntı yaşamayız ve o bölgeye en az Tello kadar etkili olabilecek bir isim bulunur. Hayırlı olsun, tüm hizmetlerin için teşekkürler Tello.
NOT: Batuhan'ın geri dönmesi gündeme gelmiş, Tello ve Ali Kuçik karşılığında.
http://www.haber1903.com/Haber-14925-batuhan-geri-mi-donuyor-?
eskişehir için iyi beşiktaş için kötü bi adım oldu bence her ne kadar beşiktaşın nasıl bir taktikle oynayacağını bilmesem de tello gibi bi adam çok yararlı olabilirdi .
Böyle bir şey gerçekleşirse bu kadar transferin yıldızı olduk falan diyen yönetimin itibarı yerlere düşer...NOT: Batuhan'ın geri dönmesi gündeme gelmiş, Tello ve Ali Kuçik karşılığında.![]()
Tello geçen sene sol açıkta çok kötüydü. Oyun kurucu olarak ise iyi ama istikrarsızdı. Oyun kurucu olarak elimizde Delgado ve Tabata olduğu için ve Guti'nin de geleceği için gitmesi bence doğru hamle oldu. Yine de Tello'nun Manchester'a attığı golü hiç unutamayacağım.
Beşiktaş iyi bir transfer sezonu geçiriyor. Tello'yu da göndermek başarıdır bence. Kontenjanı boş yere dolduran diğer isimlerle de (Zapotocny) yollar ayrılıp Guti alındı mı kadro epey iyi olacak.
Tello bize bedavaya geldi, iyi isler cikardi, misyonunu tamamladi, simdi bedavaya gidiyor. Yolu acik olsun, su an yetersiz gozukse de zamaninda iyi katki yapti, aldigi paranin hakkini verdi. Zapo da gidecegine gore Ferrari kalacak demektir, ki bu durumda 3. isim acaba Fink mi Delgado mu Holosko mu olur? Ki birde muhtemel forvet transferi de var. Bence forvet ve Guti gelince Holosko ve Delgado gitsin, Fink'e ihtiyacimiz olacak, ayrica bu takima hem Delgado hem Tabata hem Guti fazla luks bence....
Bence Delgado kesin gönderilmeli, geçen sene hiç oynamadı zaten, bu sene nasıl bir performans göstereceği muallak. Tabata en başından beri yanlış transferdi, Denizli'nin 10.5 numara adı altında attığı kazık olarak kalacak Beşiktaş'a. Tabata'ya verilen parayla ligin çok üstünde bir futbolcu alınırdı yurtdışından, bence yazık oldu. Tabata ve Delgado gönderilip, Guti ile forvet transferi olursa iyi olur.
BJK Futbol A.Ş.’den Açıklama
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela’nın sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
“Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme, karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak feshedilmiştir”
Akaretler’deki kulüp binamızda Asbaşkanlarımız Serdal Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu ile bir araya gelen Tello, Beşiktaş’ta çok güzel zamanlar geçirdiğini ve çok önemli başarılar kazandığı Beşiktaş’ı hiç unutmayacağını belirterek kendisine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.
Şilili futbolcuya bugüne kadar Beşiktaş'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Asbaşkanlarımız Serdal Adalı ve Ertunç Soğancıoğlu, Tello'ya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diledi.
![]()
Tabata ve Delgado'dan biri kesinlikle kalmali Guti'ye alternatif olarak ve kalir da bence, ki bu durumda kalbim Delgado, mantigim Tabata kalir diyor. Bir forvet daha alinirsa Holosko tamamen iskarta olacak, vatandas olma ihtimali olmadigina gore kiralansin bence. 3 senelik sozlesmesi var, seneye kontenjan acilirsa geri donebilir......
Açıkcası Tello'nun Eskişehirspor ile anlaşacağını pek düşünmüyordum.İyi para verdi herhalde Eskişehirspor.Hayırlı olsun.Güzel transfer onlar adına.
Tello'nun Bedelsiz gittiğini öğrenince Batuhan'ın geri dönme olasılığı aklıma geldi direk aklıma.Tamam yabancı kontenjanını boşaltmamız lazım ama Tello gibi bir adamı da bedelsiz göndermek çok akıl karı değil.Hoş Batuhan'ın geri dönmesi de çok akıl karı bir iş değil ama.Dönsün isterim yine de.
Son olarak Bjk4ever'ın gitmesi kalması gereken oyuncular hakkındaki düşüncelerine katılıyorum.
So what?
Saike
Ersan Adem Gülüm Beşiktaş’ta
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB’ye gönderdiği yazıda Ersan Adem Gülüm ile bir sezonluk sözleşme imzalandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
“Şirketimiz, Adanaspor Kulubü futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ün bir sezon için (31.05.2011 sonuna kadar) geçici transferi ile ilgili anlaşmaya varmıştır. Futbolcunun kendisine sözleşme bedeli olarak, 350.000,- TL garanti ücret ve 10.000 TL maçbaşı ücreti ödenecektir.”
Bugün Akaretler’deki kulüp binamıza gelerek Asbaşkanlarımız Ertunç Soğancıoğlu ve Serdal Adalı’yla bir araya gelen ve sözleşme imzalayan genç futbolcumuz, internet sitemize yaptığı açıklamada çok büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Gülüm, “Beşiktaş’a geldiğim için büyük gurur duyuyorum. İnönü Stadı’nda taraftarlarımızla buluşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. Takım arkadaşlarımla tanışma konusunda da aynı oranda heyecanlıyım. İyi bir kadromuz var ve bu sene şampiyon olacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
Ersan Adem Gülüm Kimdir?
17 Mayıs 1987’de Avustralya Carlton’da doğdu. 1.85 cm boyundaki Gülüm, defans bölgesinde görev yapıyor. 2 kez Avustralya U-23 takımında görev yapan genç futbolcu, 2004-2005 sezonunda Hume City’de 22 maçta oynadı. Ersan, 2006-2008 yılları arasında Manisaspor’da, 2008 yılında Elazığspor’da, 2008-2010 yılları arasında ise Adanaspor’da forma giydi. Adanaspor’da toplam 59 kere forma giyen oyuncu, toplam 2 gol attı.
![]()
Kartal istedi, Shakhtar kaptı
Arsenal'in Hırvat forveti Ukrayna'ya gidiyor...
Skysports.com'un haberine göre Beşiktaş'ın da transfer listesinde bulunan Eduardo, 7 milyon avro karşılığında Arsenal'den Shakhtar Donetsk'e transfer oldu.
Oha 7 milyon euro mu sadece??
Arsene Wenger bundan bahsetmisti, Ingiltere'deki yeni home-grown kuralindan dolayi bazi oyuncularla yollarin ayrilacagi belliydi, biri de Eduardo oldu. Acikcasi uzulmedim, bence zaten forvet gelmesin bu saatten sonra, kulup zaten butcesini yeterince zorladi ve bana gore Bobo-Nihat-Nobre-Holosko yeterli su anda. Zapo ve Tello disinda Tabata/Delgado'dan biri gider, Holosko 4. forvet/kontra forvet olarak kalir, olur biter. Iyi beslenen bir forvet hattinda Bobo cok daha fazla is yapar, Nihat zaten iyi bir kamp gecirdi, kaliteli forvet, gecen seneki Nihat olmayacak, Nobre de ofansif oynayan ve kanatlari isleyen bir takimda is yapar, ondan herkesin aksine iyi bir performans bekliyorum seneye, ki Vikingur macindaki attigi gol tam dedigimin ozeti zaten.
2 kere ayagı kırılmıstı zannedersem , Arsene Wenger dogru olanı yaptı.
Zaten böyle bi tip oyuncuyu getirmek risklidir.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Vittek ismini ortaya atmış Hürriyet ama haberin zerre kadar inandırıcılığı yok bence.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şu quresma çok gereksizdi adam 2 senedir top oynamıyor.
Guti gelirse yaşından dolayı sıkıntı çeker Beşiktaş.
Ersan gülüm pehh Bank Asya'dan transfer mi yapılır !
Tello gibi adam gönderilirmi yahu ohaa (!)
Ne güzel(miş) böyle antilik yapmak..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
![]()
Ne kadan güzel ya böyle yorumlar görmek sağol Turgut bir tek bizim konuda eksikti![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Quaresma'nin 2 senedir top oynamadigi takim Inter. Mourinho'nun forvetleri bile orta cizgiye cektigi ve efektif futbolun sahadaki can bulmus hali olan Inter, ki o takimda ayni tarzda olan Mancini de forma bulamadi. Quaresma riskli transferdir, ama BJK'nin mac kazandiracak, ust duzey kalitede bir yabanciya mutlaka ihtiyaci vardi, cunku bu bolgedeki 5 adami toplasan 1 adam anca ediyordu. Kaldi ki kanatlardan adam gecebilecek oyuncumuz yoktu, bu konudaki en maharetli oyuncumuz Holosko rakibinin icinden gecebilecegini sanan bir oyuncu.
Guti ise su an 33 yasinda, Alex'ten 1 yas genc. Hagi Turkiye'ye geldiginde 31 yasindaydi, UEFA Kupasini kaldirdiginda 35 yasindaydi. 10 numaralar icin yas onemli degildir fizik cok dusmedigi surece, ki bu adam gecen sene Inter'in gundeminde olan ve gecen sene R.Madrid gibi bir takimda 20 kusur mac yapmis bir adam, yani fiziksel olarak ciddi bir dusus soz konusu degildir herhalde.
Ersan Gulum transferi belki ust duzey transfer degil, fakat 1 yabanci stoper gidecegini dusunursek takimda sadece 3 stoper var (Ferrari, Sivok, Toraman), Erhan'i sagbek olarak sayiyorum, Atinc ve diger gencleri de saymiyorum, yani burada rotasyon sikintisi dogabilirdi. Piyasadaki vasat bir yerliye 3-4 milyon euro vermektense Bank Asya'da kendini kanitlamis bir oyuncuyu almak daha akillica, ki kotu ciksa bile rotasyon oyuncusu olacagindan takima pek zarari olmaz. Ben izlemedim oyuncuyu, yorum yapamam, ama izleyen arkadaslar gayet olumlu konusuyor, ki kotu ciksa bile transferin maliyeti 500.000 euro bile degil.
Tello Besiktas'a zamaninda katki yapmis, ama su an yetersiz gozuken bir oyuncu, ki gecen seneki performansi ortada. Onun oynayacagi mevkiye Quaresma ve Guti alindigina gore ve ustelik Tabata ve Delgado da kadroda olduguna gore iskarta, ki yabancilardan illa biri gidecek. Bu sene gitmese bile seneye bitecek sozlesmesi yenilenmeyecekti ve takimdan gidecekti.
Baska???
Bjk4ever (k.bakma isim bilmiyorum) , CenterTr hafif bir kinaye yapmış sadece , uzun uzun teknik detay yazmışın sende hocamOkuyamadım üşendim k.bakma
![]()
Doğrudur kendisinin fikridir Center'ın , istediğini yazabilir illaki bir fikri kabul ettirmek zorunda değiliz.
Ayrıca şu konulara bizim konular sizin konular diyerek bu hale geldi tartışmalar zaten.
Tekrar konuya dönecek olursak , ne kadar güvenilir bilmiyorum ama Forza'da çok büyük bir yıldızla ve muhtemelen bu kişi Robinho , anlaşıldığı yazıyor.
Ben yine de inanmak istemiyorum Robinho vs. olaylarına ki hayal kırıklığı yaşamayalım sonra , Robinho falan diyerek Cardozo gelse forvete yönetime saldıracağız kim bu adam diye o kadar beklentiye giriyoruz yani.
Umarım gelir ama gelmezse de ne sıkırtı var ne tıkırtı![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kinaye oldugunu biliyorum, zaten onun icin cevap yazdim.
Bu arada aranizda Forza accountu olan ve okumak icin kullanabilecegim bir accountu olan veya bilen var mi? Yurt disinda kaliyorum ve Turk pasaportum yok, Forza'yi da misafirlere kapadilar maalesef. Veya surayi surekli update edin.![]()
http://www.vikingur.fo/index.php?opt...ltok&Itemid=60
Translate ama olsun
![]()
Beşiktaş`ın transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarfettiği Guti Hernandez`de sona yaklaştığı ve resmi imzanın bir hafta içinde atılacağı öğrenildi.
Şu an İbiza`da tatilini sürdüren yıldız futbolcu için Zenit`in devreye girdiği ve Rus Kulübünün Real Madrid`e bonservis için 2 milyon Euro teklif etmesine rağmen, yıldız oyuncunun Rusya`ya gitmek istemediğini, Beşiktaş ile prensip anlaşması yaptığını ve anlayış beklediğini Madrid kulübüne ilettiği gelen haberler arasında.
Öte yandan Dünyaca ünlü yıldız`ın Beşiktaş`ta oynama ısrarı bununla da sınırlı kalmıyor.
Menajeri`ni tatil yaptığı İbiza`ya çağıran Guti`nin Beşiktaş`a kendi adına sunduğu şartları yumuşatmasını ve tüm engelleri kaldırmasını istediği de Haber1903`ün edindiği özel bilgiler arasında...
ÖN PROTOKOLÜ İMZALADI
Öte yandan bu transferde Real Madrid engelini ortadan kaldırmaya çalışan Beşiktaş`ın,Guti ile özel bir ön protokol imzaladığı,Real`in kendisini başka bir kulübe satmasını da bu şekilde engellediği öğrenildi...
GUTİ`NİN İSTANBUL`DA Kİ EVİ HAZIR
Transfer ile ilgili farklı iddiaların atıldığı şu günlerde Haber1903 çok önemli bir bilgiye daha ulaştı.
Beşiktaş yönetimi`nin bugün Schuster için İstanbul Çamlıca Konaklarında tuttuğu evin yanı sıra, Guti Hernandez`e de aynı sitede bir daire kiraladığı ve ödemelerini dahi yaptığı bilgisi alındı.
SCHUSTER`DEN ÖZEL İDMAN PROGRAMI
Alman teknik direktör Bernd Schuster`in eski oyuncusuna tatilde uygulaması ve geldiğinde sıkıntı yaşamaması için özel antrenman programı gönderdiği ve Guti`nin Schuster`e durumu hakkında sürekli bilgi verdiği gelen haberler arasında.
HAFTAYA İSTANBUL`DA
Bir yandan bu gelişmeler yaşanırken Guti`nin önümüzdeki hafta İstanbul`a gelip, tıpkı Quaresma`da olduğu gibi görkemli bir tören ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
-HABER1903-