Hem gol bulamıyorsun hemde rakip penaltı atar gibi serbest vuruştan gol buluyor.Çok can sıkıcı bir olay.Fm 2010 u bırakma sebebim buydu.
Hem gol bulamıyorsun hemde rakip penaltı atar gibi serbest vuruştan gol buluyor.Çok can sıkıcı bir olay.Fm 2010 u bırakma sebebim buydu.
Kornerden bende çok yemiyorum ama benim şansımamıdır bilmiyorum ama uzaklık ne olursa olsun kaleyi cepheden gören bir yerde uzun şut ve serbest vuruş özelliği ne olursa olsun adam gol atıyor arkadaş.Penaltıdan bile bu kadar isabetli gol yemiyorum.cetvelle ölçmüş gibi atıyor.
Kornerleri karışık attırırım.Stoperlerin biri ön direğe atak yapar, diğeri kaleciyi sıkıştırır.Birde korneri kullanan oyuncuda önemli.Sol taraftaki köşe vuruşlarını sağ ayaklılara, sağ taraftaki köşe vuruşlarını da sol ayaklılara kullandırırım.Bu sezon ligde kornerden 11 gol attım.46 maçta 11 gol.Ortalamaya vurduğumuzda hemen hemen 4 maçta 1 kornerden gol bulmuşum.Bence iyi bir istatistik.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bug'ı kullanmam
Kornerleri kullanan oyunculara pek dikkat etmiyorum.Otamatik kim kullanırsaBu sağ ve sol dengesine dikkat ederim artık.
Merakla bekliyorum taktiğini.
Son zamanlarda zaten ön direğe kullandırıyorum.Genelde stoperlerim kafa toplarını alıyorlar ama sonuç hep autBu Otamendi'yi çok övüyorlar ancak ne zaman almak istesem hep kaptılar benden.Daha denemek nasip olmadı.
![]()
Nannar'ın dediği taktik benim dediğim olsa gerek. Ön direğe ortalıyacan ve sol bekin yanında olan DC kafaya çıkıyor. Kornerlerimide Gourcuff kullandığı için daha da bir güzel olur. Korner kullanması yüksek olana kullandırt kornerleri. Ben Otamendi'yi kariyeri açtğım ilk gün £2.9M ücrete almıştım. Birde stoperinin Heading'i ve Jumping'i güzelse müthiş olur. En azda 1.90 boy olursa ligde gol kralı olur.![]()