Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.
Ayrıntılar birazdan...
Sporx
Hayırlı olsun.
Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.
Ayrıntılar birazdan...
Sporx
Hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Guti şuanda basın toplantısı yapıyor.R.Madrid'e veda ediyor.Beşiktaş'la anlaştığını açıklamış...
Guti anlaştığını açıkladı.
Yıldız oyuncu, 15 yıldır formasını giydiği Madrid formasına ve Santiago Bernabeu'ya veda ederken gözyaşlarlarına hakim olamadı.![]()
VE GUTI AÇIKLADI
Real Madrid'in efsane futbolcularından "Guti" lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.Santiago Bernabéu Jorge Valdano ile basın mensuplarının karşısına geçen Guti, Beşiktaş'ın kendisine oldukça cazip bir teklif yaptığını ve Bernd Schuster'in de etkisiyle siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı.
Guti'nin basın toplantısından önce, İspanyol yıldızın Real Madrid forması altına kazandığı kupalar gösterildi. Jorge Valdano, Guti'nin Real Madrid tarihine önemli katkılar yaptığını ve kalitesini Beşiktaş'ta da göstereceğine inandığını söyledi.
Real Madrid'den resmen ayrılan Guti'nin 27 Temmuz Salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması beklenen 33 yaşındaki Guti'nin sezon başına 2,5 milyon ila 3 milyon avro arasında kazanacağı İspanyol basını tarafından sıkça konuşulmaya başlandı.
arkadaslar kusura bakmayin nette sorun var galiba ben 1 kere yolladim nedense 4 kere cikti
Robinho bence gelmez, gelmesin de zaten. Takimin dengesini her turlu bozar, zaten takimda yer yok ki bu adama. Onun tarzinda Q7 var, diger kenara koysan bu takim Q7+R8+Bobo+Nihat+Guti'yi zor kaldirir, yine forvete koysan Robinho-Nihat ikilisi iyi bir ikili olmaz. Takimin dengesi cok bozulur. Su an harbiden iyi bir kadro yapimiz var, ama sayet soylenildigi gibi Fink ve Ferrari giderse ve Robinho gelirse onumuzdeki sezon inanilmaz bir husran olur, buyuk hayal kirikligi olur....
Bu saatten sonra diğer takımlar kimi alırsa alsın beşiktaş transfer gündemine damgasını vurmuştur umarım başarılı olurlar tebrikler..
Bu arada marca'nin sitesine baktim, vasat Ispanyolcamla cikarabildigim kadariyla enteresan teklif var (oferta interesante del Besiktas) ama karar vermedim diyor (no lo he decidido).
'Aún no lo he decidido. Tengo una oferta interesante del Besiktas, pero aún no he decidido. Lo que sí sé seguro es que vaya donde vaya voy a dar lo mejor de mí'
Gelirse harbiden cok saglam adam almis olacagiz. Dunyanin en buyuk kulubu bu oyuncun icin resmi sitesinden gule gule diyor ve bir veda videosu hazirlamis, basin toplantisinda da emegi gecen tum kupalari tanitmislar (oha).
http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...ias,_Guti!.htm
![]()
guti messi farketmez.. ferrari gittikten sonra.. inşallah gitmez.
Gutinin gelmesi beni bile heyecanlandirdi cok sevdigim bi futbolcu Bjk'ye hayirli olsun.
Valla güzel transfer. Zamanında Bizde Carlos'u almıştık burdan böyle![]()
Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..
Öyle bir ortamda zaten Beşiktaş ile anlaştım demesi şık olmazdı ki o da demedi zaten. Muhtemelen kulübün açıklamasını bekleyecektir ki bilmem kaç yıldır hizmet ettiği takımdan ayrıldığını açıkladığı ve duygusal olduğu basın toplantısında Beşiktaş ile anlaştım demesini kimse beklemiyordu.
Ntvspor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğan,Yıldırım Demirören Quaresma'yı uçağıyla getirmeye gittiğinde Quaresma henüz net kararını vermedi demişti.Bu aşamadan sonra Guti'nin gelmeme olasılığını düşünmüyorum açıkcası.Salı günü Türkiye'ye geleceği söyleniyor.Bakalım yine de inşallah bir aksilik çıkmaz.
So what?
Saike
Guti gibi bir oyuncuyu ligimizde seyredecek olmak gerçekten heyecan verici bir olay.
ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ
Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.
Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.
-HABER1903-
Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.
Ligimizde böylesine bir maestro izlemek benide heyecanlandırıyor
Guti yarın geliyormuş diyorlar.
E yani ne olacak ;
Quaresma-----------Guti----------Robinho
--------------------İbrahimoviç-----------------
böyle mi olacak mış![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet yarın 15.30 da stadın önünden otobüsler kalkacakmış havaalanına Guti'yi karşılamak için.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abi ben havalimanına gitmem vallaQ7 yi karşılamaya gittim
gitmez olaydım . Stada giderim.. Q7'nin Formasını aldım G14 dün kini de alırım.
Robinho mu gelmiş?
Gelen giden yok henüz Memo, yarın Guti geliyormuş galiba.
Guti için salı günü stadda olacak diyorlar.
Yalnız her tamamlanan transferden sonra sayfanın üstündeki değerlendirme yıldızlarından biri eksildi. Nedense artık?![]()
Çekemeyenler var mı demek istiyorsun![]()