Sayfa 149 / 480 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
4,441 ile 4,470 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Real Madrid'in efsane futbolcularından Guti, bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.

Ayrıntılar birazdan...

Sporx

Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guti şuanda basın toplantısı yapıyor.R.Madrid'e veda ediyor.Beşiktaş'la anlaştığını açıklamış...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Guti anlaştığını açıkladı.

Yıldız oyuncu, 15 yıldır formasını giydiği Madrid formasına ve Santiago Bernabeu'ya veda ederken gözyaşlarlarına hakim olamadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

VE GUTI AÇIKLADI

Real Madrid'in efsane futbolcularından "Guti" lakaplı Jose Maria Gutierrez Hernandez bugün yaptığı basın toplantısında Madrid kariyerine son verdiğini ve Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı.Santiago Bernabéu Jorge Valdano ile basın mensuplarının karşısına geçen Guti, Beşiktaş'ın kendisine oldukça cazip bir teklif yaptığını ve Bernd Schuster'in de etkisiyle siyah-beyazlı takımı tercih ettiğini açıkladı.
    Guti'nin basın toplantısından önce, İspanyol yıldızın Real Madrid forması altına kazandığı kupalar gösterildi. Jorge Valdano, Guti'nin Real Madrid tarihine önemli katkılar yaptığını ve kalitesini Beşiktaş'ta da göstereceğine inandığını söyledi.
    Real Madrid'den resmen ayrılan Guti'nin 27 Temmuz Salı günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in özel uçağıyla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Beşiktaş ile iki yıllık sözleşme imzalaması beklenen 33 yaşındaki Guti'nin sezon başına 2,5 milyon ila 3 milyon avro arasında kazanacağı İspanyol basını tarafından sıkça konuşulmaya başlandı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

arkadaslar kusura bakmayin nette sorun var galiba ben 1 kere yolladim nedense 4 kere cikti

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Şaşırdık. robinho da gelecek Gutide.
    Robinho bence gelmez, gelmesin de zaten. Takimin dengesini her turlu bozar, zaten takimda yer yok ki bu adama. Onun tarzinda Q7 var, diger kenara koysan bu takim Q7+R8+Bobo+Nihat+Guti'yi zor kaldirir, yine forvete koysan Robinho-Nihat ikilisi iyi bir ikili olmaz. Takimin dengesi cok bozulur. Su an harbiden iyi bir kadro yapimiz var, ama sayet soylenildigi gibi Fink ve Ferrari giderse ve Robinho gelirse onumuzdeki sezon inanilmaz bir husran olur, buyuk hayal kirikligi olur....

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bu saatten sonra diğer takımlar kimi alırsa alsın beşiktaş transfer gündemine damgasını vurmuştur umarım başarılı olurlar tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu arada marca'nin sitesine baktim, vasat Ispanyolcamla cikarabildigim kadariyla enteresan teklif var (oferta interesante del Besiktas) ama karar vermedim diyor (no lo he decidido).

'Aún no lo he decidido. Tengo una oferta interesante del Besiktas, pero aún no he decidido. Lo que sí sé seguro es que vaya donde vaya voy a dar lo mejor de mí'

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gelirse harbiden cok saglam adam almis olacagiz. Dunyanin en buyuk kulubu bu oyuncun icin resmi sitesinden gule gule diyor ve bir veda videosu hazirlamis, basin toplantisinda da emegi gecen tum kupalari tanitmislar (oha).
    http://www.realmadrid.com/cs/Satelli...ias,_Guti!.htm

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

guti messi farketmez.. ferrari gittikten sonra.. inşallah gitmez.

Gutinin gelmesi beni bile heyecanlandirdi cok sevdigim bi futbolcu Bjk'ye hayirli olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla güzel transfer. Zamanında Bizde Carlos'u almıştık burdan böyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öyle bir ortamda zaten Beşiktaş ile anlaştım demesi şık olmazdı ki o da demedi zaten. Muhtemelen kulübün açıklamasını bekleyecektir ki bilmem kaç yıldır hizmet ettiği takımdan ayrıldığını açıkladığı ve duygusal olduğu basın toplantısında Beşiktaş ile anlaştım demesini kimse beklemiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Biraz önce NTVSpor'da ayrıldığını ama daha hangi takımda oynayacağına karar veremediğini söylediğini geçtiler ne kadar doğrudur bilemiyorum tabii..
    Ntvspor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğan,Yıldırım Demirören Quaresma'yı uçağıyla getirmeye gittiğinde Quaresma henüz net kararını vermedi demişti.Bu aşamadan sonra Guti'nin gelmeme olasılığını düşünmüyorum açıkcası.Salı günü Türkiye'ye geleceği söyleniyor.Bakalım yine de inşallah bir aksilik çıkmaz.
    So what?
    Saike

Guti gibi bir oyuncuyu ligimizde seyredecek olmak gerçekten heyecan verici bir olay.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.

-HABER1903-

Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    ROBINHO İLE İLGİLENMİYORUZ

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören Robinho konusunda tasarruflarının olmadığını söyledi.

Başkan Demirören, son günlerde basına yansıyan, Beşiktaş`ın Robinho ile ilgilendiği haberleri üzerine Haber1903`e yaptığı açıklamada; Robinho ile ilgili ilgilenmediklerini ve bu konuda tasarruflarının olmadığını belirtti.

-HABER1903-

Aynı sitede Guti ve Q7 için de olumsuz şeyler çıkmıştı ama 2'si de geldi. Resmi sitede yalanlanmadan ben bu habere inanmıyorum.
    Yildirim Demiroren Guti'yide almiyoruz demisdi , hic belli olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Ligimizde böylesine bir maestro izlemek benide heyecanlandırıyor

Guti yarın geliyormuş diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

E yani ne olacak ;

Quaresma-----------Guti----------Robinho

--------------------İbrahimoviç-----------------

böyle mi olacak mış

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet yarın 15.30 da stadın önünden otobüsler kalkacakmış havaalanına Guti'yi karşılamak için.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Abi ben havalimanına gitmem valla Q7 yi karşılamaya gittim gitmez olaydım . Stada giderim.. Q7'nin Formasını aldım G14 dün kini de alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho mu gelmiş?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gelen giden yok henüz Memo, yarın Guti geliyormuş galiba.

Guti için salı günü stadda olacak diyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yalnız her tamamlanan transferden sonra sayfanın üstündeki değerlendirme yıldızlarından biri eksildi. Nedense artık?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çekemeyenler var mı demek istiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir aksilik olmazsa Guti geliyor bugün...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

18:30'da İstanbul'da Guti...

Mesaj Yetkileri