Sayfa 150 / 480 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
4,471 ile 4,500 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En sonunda geliyor.Hayırlı olsun kulübümüze.Kalitemizi artıracak bir transfer.Çok sevinçliyim Guti'yi Beşiktaş forması altında seyredecek olmaktan dolayı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hayırlı olsun Euro cup bizim dir

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse.

Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi için çok önemli transferler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Real Madrid`de düzenlenen bir tören ve basın toplantısı ile veda eden 33`lük efsane golcü Raul Gonzales veda töreni sırasında da geleceği hakkında konuştu.

Almanya`nın Schalke 04 ekibi ile kesin anlaşmaya vardığı ve bu takıma transferine kesin gözü ile bakılan Raul düzenlenen veda toplantısında medya mensuplarının da sorularını yanıtladı.

TSİ ile 14.45`te karşısına geçen ve İspanyolca gerçekleştirilen bu toplantında Raul ilginç bir ifade kullandı.

Alman bir muhabirin İspanyolca sorduğu soru basın toplantısının en öne çıkan konusuydu.

Alman muhabir Raul`a: `Almanya`yı seviyorsunuz, sıcak bakıyormusunuz?` diye sorunca Raul gülerek:

`Almanya`dan da hoşlanıyorum, İngiltere`den de hoşlanıyorum, Türkiye`den de hoşlanıyorum.` dedi.

Beşiktaş`ın, Raul`a teklif yapması da bir anlamda doğrulandı.

Adı sürekli Almanya`nın köklü kulübü Schalke ile anılan Raul`a diğer kulüblerden de gelen teklifleri göz önüne seren cinstendi. Raul Schalke ile anlaştığı iddialarına hiç değinmeden toplantısını bitirdi.

-HABER1903-

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Raul Almanya'ya kesinlikle gitmez giderse ya Ingiltere'ye City veya Liverpool'a gider yada Besiktas'a gelir Guti,Schuster ve paradan dolayi.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse.
    saçmalama D

Beşiktaşımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum bunun yanı sıra Beşiktaş Altidore ile ilgileniyormuş.

BENİM TAHMİNİM ALTİDORE

Transfer konusunda, 3 tane forvet adayı varmış 2`si İspanya`da, birinin uyruğu da belli değil. İbrahimoviç isimlerini de duyduk ancak İbrahimoviç`in Türkiye`ye gelmeye sıcak bakmadığını biliyorum. Kulübü olur der ancak ibrahimoviç sıcak bakmaz.
    Benim diğer tahminim Altidore zaten bununla ilgili birkaç haber çıktı ancak kesin ve resmi bir şey yok şuan için.

-HABER1903-

Valla bu transferlerden sonra altidore ben beşiktaşa yakıştırmam çünkü avrupada zaten bobo gol atıyor nihatın performansı bu sene oynadığı mevk bakımından patlama yapacak arkasaında guti kanatta quaresma var bobo nihat iş yapar hemde çok iş yapar ancak illa bir forvet alınacaksa bununda bu isimler kadar yıldız bu isimler kadar beşiktaşta iş yapacak adam alınması lazım. Sercan derseniz sercan geçen sezon 4 go atabildi belki süretli beki kıvrak amason vuruşları çok kısır bir oyuncu genede bu sene yaptığı transferlerle beşiktaş rakiplerine göre çok önde duruyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Default İşte Beşiktaş Formalı Guti

İşte Beşiktaş formalı Guti
    Beşiktaş'ın Real Madrid'den kadrosuna kattığı İspanyol oyuncu Guti Hernandez siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.
    Guti'nin Beşiktaş yöneticileriyle birlikte çektirdiği fotoğraflar kulübün resmi internet sitesinde yayınlandı. Bu akşam İstanbul'da olması beklenen ve Salı gecesi imza töreni planlanan Guti siyah-beyazlı kulüpte 14 numaralı formayı giyecek. İşte Beşiktaşlı Guti.

Siyah-Beyazlı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Transfer görüşmesi yaptığımız Guti, bugün İstanbul’da olacak.

Saat 16.00'da İspanya’dan yola çıkan Guti, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Atatürk Havaalanı’na inecek ve daha sonra otele yerleşecek.

Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

guti'yi ligimizde izlemek çok zevkli olacak. bu yüzden beşiktaş'a teşekkür etmek gerek.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

O pantolon ne öyle yahu
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2005
    Yer

Çok güzel transferler. Ben yaşa bakmam günü kurtarmaya bakarım. Quaresma ve Guti. Helal olsun. 2 süper oyuncuyu Türkiye'de görmek muhteşem bişey.

Yeter Demirören Birazda bize adam bırak.

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O pantolon ne öyle yahu
    adamın bi pantolonu 2000 2500 dolar

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    O pantolon ne öyle yahu
    Apache Guti Böyle yıldızlar ligimize geldikçe avrupada da ligimiz daha çok takip ediliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Guti'nin bacaklar bir futbolcuya göre cok ince yoksa banami öyle geliyor?

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Guti'nin bacaklar bir futbolcuya göre cok ince yoksa banami öyle geliyor?
    Baldırlar yeterince kalın. Bak kalça kısmından aşağısına hafifçe. Pantolon sıkışmış nerdeyse

serda adalı kulübün çehresini nasıl 6 ayda değiştirileceğini gösterdi bize ve transferleri şaşkınlık ve heyecanla takip ediyorum inşallah beşiktaşa takımıma büyük bir katkı sağlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anlaşma 2 yıllık.

Guti yıllık 2.7 milyon € alacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Nobre 2.5 , Guti 2.7 ....

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hiç hatırlatma

Nesil
    2006
    Yer
    Zeytinburnu

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Q7 3.5 G14 2.7 nobre 2.5 ve diğer oyuncular.

bir sene boyunca bu kadar para nerden gelicek ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Serdal Adalı'nın ne kadar iyi bir yönetici olduğunu tarif eden bir şeyi söyleyeyim;

On gün kadar önce Guti ile ön anlaşma imzalanıyor.Bu ön anlaşmada Guti'nin kararını değiştirip başka bir takıma gitmesi halinde "Beşiktaş'a 5 milyon € tazminat verir" maddesi yer alıyor.

Yine Guti 2 yıllık sözleşmesi süresinde ayrılmak isterse Beşiktaş'a "5.4 milyon € ödeyecek".Bir nevi serbest kalma maddesi gibi birşey...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by CreaterS View Post

Diğer kulüplerin nerden geliyorsa oradan.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı gerçekten çok iyi bir yönetici.Uzun süre sonra yönetim kadromuzda bu kadar iyi bir ismin olması çok güzel bir şey.Cengiz Zülfikaroğlu'nu da unutmamak lazım.Getirdikleri oyuncular hem kaliteli isimler,hem de çok astronomik fiyatlara gelmediler.Bu bir başarıdır kesinlikle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by CreaterS View Post

Tamamen gelir-gider ile alakalı.

Örnek vericek olursak ;

Ben bile Galatasaray'lı olmama rağmen Beşiktaş maçlarına gitmeyi düşünüyorum (Özellikle Buca maçı)

Yani Guti ve Quaresma'yı izlemek için bir çok kişi akın edicek ve belkide bilet fiyatlarını kafasına bile takmıycak.

Arsenal - Man Utd maçında nasıl tek maçta 6 milyon Pound gelir yaptıysa (Guti ve Quaresmanın yıllık paraları tek maçta kazanılmış) Beşiktaşta 30 yerine 50 yapabilir bilet fiyatlarını. Ortalama bilet fiyatınında 60 olucağını düşünürsek (VİP,Kapalı falan hepsinin ortalaması) ;

60 x 32.000 kapasitenin 30.000'i dolsa maç başına 1,800,000 TL yapar. Forma gelirleri , sponsorlar , kombineler , maç başına kazanılan prim , Avrupa primi , sponsorlardan galibiyet primi vs. vs. vs. çok rahat ödeme yapılabilir.

İbrahimoviçte gelsin bizi bu transferler kesmez

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

GUTI, bize lazım huni.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guti bizim yöneticileri evinde ağırlamış heralde;

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Baldırlar yeterince kalın. Bak kalça kısmından aşağısına hafifçe. Pantolon sıkışmış nerdeyse
    bana göre cok ince bu zamana kadar gördügüm en ince futbolcu bacagi desem yalan olmaz neyse bacaklar önemli degil sadece dikkatimi cektigi icin söyledim futboluyla türkiye liginin tozunu attirir insallah.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    bana göre cok ince bu zamana kadar gördügüm en ince futbolcu bacagi desem yalan olmaz neyse bacaklar önemli degil sadece dikkatimi cektigi icin söyledim futboluyla türkiye liginin tozunu attirir insallah.
    Guti'nin bacakları sağlamdır yahu.Dar kot giydiği için öyle durmuş;

Sen ince bacak görmemişsin;

Brezilyalı Ramires

Mesaj Yetkileri