En sonunda geliyor.Hayırlı olsun kulübümüze.Kalitemizi artıracak bir transfer.Çok sevinçliyim Guti'yi Beşiktaş forması altında seyredecek olmaktan dolayı.
En sonunda geliyor.Hayırlı olsun kulübümüze.Kalitemizi artıracak bir transfer.Çok sevinçliyim Guti'yi Beşiktaş forması altında seyredecek olmaktan dolayı.
So what?
Saike
Hayırlı olsun Euro cup bizim dir![]()
Bir forma alıp numarasına Guti ve Queresma'nın numaralarının karışımından oluşan bir numara yazdırıp üstünede "Guteresma" yazdıracağım kısmetse.![]()
Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. Ligimizin kalitesi için çok önemli transferler.![]()
Real Madrid`de düzenlenen bir tören ve basın toplantısı ile veda eden 33`lük efsane golcü Raul Gonzales veda töreni sırasında da geleceği hakkında konuştu.
Almanya`nın Schalke 04 ekibi ile kesin anlaşmaya vardığı ve bu takıma transferine kesin gözü ile bakılan Raul düzenlenen veda toplantısında medya mensuplarının da sorularını yanıtladı.
TSİ ile 14.45`te karşısına geçen ve İspanyolca gerçekleştirilen bu toplantında Raul ilginç bir ifade kullandı.
Alman bir muhabirin İspanyolca sorduğu soru basın toplantısının en öne çıkan konusuydu.
Alman muhabir Raul`a: `Almanya`yı seviyorsunuz, sıcak bakıyormusunuz?` diye sorunca Raul gülerek:
`Almanya`dan da hoşlanıyorum, İngiltere`den de hoşlanıyorum, Türkiye`den de hoşlanıyorum.` dedi.
Beşiktaş`ın, Raul`a teklif yapması da bir anlamda doğrulandı.
Adı sürekli Almanya`nın köklü kulübü Schalke ile anılan Raul`a diğer kulüblerden de gelen teklifleri göz önüne seren cinstendi. Raul Schalke ile anlaştığı iddialarına hiç değinmeden toplantısını bitirdi.
-HABER1903-
Raul Almanya'ya kesinlikle gitmez giderse ya Ingiltere'ye City veya Liverpool'a gider yada Besiktas'a gelir Guti,Schuster ve paradan dolayi.
Beşiktaşımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyorum bunun yanı sıra Beşiktaş Altidore ile ilgileniyormuş.
BENİM TAHMİNİM ALTİDORE
Transfer konusunda, 3 tane forvet adayı varmış 2`si İspanya`da, birinin uyruğu da belli değil. İbrahimoviç isimlerini de duyduk ancak İbrahimoviç`in Türkiye`ye gelmeye sıcak bakmadığını biliyorum. Kulübü olur der ancak ibrahimoviç sıcak bakmaz.
Benim diğer tahminim Altidore zaten bununla ilgili birkaç haber çıktı ancak kesin ve resmi bir şey yok şuan için.
-HABER1903-
Valla bu transferlerden sonra altidore ben beşiktaşa yakıştırmam çünkü avrupada zaten bobo gol atıyor nihatın performansı bu sene oynadığı mevk bakımından patlama yapacak arkasaında guti kanatta quaresma var bobo nihat iş yapar hemde çok iş yapar ancak illa bir forvet alınacaksa bununda bu isimler kadar yıldız bu isimler kadar beşiktaşta iş yapacak adam alınması lazım. Sercan derseniz sercan geçen sezon 4 go atabildi belki süretli beki kıvrak amason vuruşları çok kısır bir oyuncu genede bu sene yaptığı transferlerle beşiktaş rakiplerine göre çok önde duruyor...
İşte Beşiktaş formalı Guti
Beşiktaş'ın Real Madrid'den kadrosuna kattığı İspanyol oyuncu Guti Hernandez siyah-beyazlı formayı sırtına geçirdi.
Guti'nin Beşiktaş yöneticileriyle birlikte çektirdiği fotoğraflar kulübün resmi internet sitesinde yayınlandı. Bu akşam İstanbul'da olması beklenen ve Salı gecesi imza töreni planlanan Guti siyah-beyazlı kulüpte 14 numaralı formayı giyecek. İşte Beşiktaşlı Guti.
Siyah-Beyazlı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:
"Transfer görüşmesi yaptığımız Guti, bugün İstanbul’da olacak.
Saat 16.00'da İspanya’dan yola çıkan Guti, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Atatürk Havaalanı’na inecek ve daha sonra otele yerleşecek.
Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek."
![]()
guti'yi ligimizde izlemek çok zevkli olacak. bu yüzden beşiktaş'a teşekkür etmek gerek.
(/s)
O pantolon ne öyle yahu![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Çok güzel transferler. Ben yaşa bakmam günü kurtarmaya bakarım. Quaresma ve Guti. Helal olsun. 2 süper oyuncuyu Türkiye'de görmek muhteşem bişey.
Yeter DemirörenBirazda bize adam bırak.
Guti'nin bacaklar bir futbolcuya göre cok ince yoksa banami öyle geliyor?
serda adalı kulübün çehresini nasıl 6 ayda değiştirileceğini gösterdi bize ve transferleri şaşkınlık ve heyecanla takip ediyorum inşallah beşiktaşa takımıma büyük bir katkı sağlar
Nobre 2.5 , Guti 2.7 ....![]()
Serdal Adalı'nın ne kadar iyi bir yönetici olduğunu tarif eden bir şeyi söyleyeyim;
On gün kadar önce Guti ile ön anlaşma imzalanıyor.Bu ön anlaşmada Guti'nin kararını değiştirip başka bir takıma gitmesi halinde "Beşiktaş'a 5 milyon € tazminat verir" maddesi yer alıyor.
Yine Guti 2 yıllık sözleşmesi süresinde ayrılmak isterse Beşiktaş'a "5.4 milyon € ödeyecek".Bir nevi serbest kalma maddesi gibi birşey...
Serdal Adalı gerçekten çok iyi bir yönetici.Uzun süre sonra yönetim kadromuzda bu kadar iyi bir ismin olması çok güzel bir şey.Cengiz Zülfikaroğlu'nu da unutmamak lazım.Getirdikleri oyuncular hem kaliteli isimler,hem de çok astronomik fiyatlara gelmediler.Bu bir başarıdır kesinlikle.
So what?
Saike
Tamamen gelir-gider ile alakalı.
Örnek vericek olursak ;
Ben bile Galatasaray'lı olmama rağmen Beşiktaş maçlarına gitmeyi düşünüyorum (Özellikle Buca maçı)
Yani Guti ve Quaresma'yı izlemek için bir çok kişi akın edicek ve belkide bilet fiyatlarını kafasına bile takmıycak.
Arsenal - Man Utd maçında nasıl tek maçta 6 milyon Pound gelir yaptıysa (Guti ve Quaresmanın yıllık paraları tek maçta kazanılmış) Beşiktaşta 30 yerine 50 yapabilir bilet fiyatlarını. Ortalama bilet fiyatınında 60 olucağını düşünürsek (VİP,Kapalı falan hepsinin ortalaması) ;
60 x 32.000 kapasitenin 30.000'i dolsa maç başına 1,800,000 TL yapar. Forma gelirleri , sponsorlar , kombineler , maç başına kazanılan prim , Avrupa primi , sponsorlardan galibiyet primi vs. vs. vs. çok rahat ödeme yapılabilir.
İbrahimoviçte gelsin bizi bu transferler kesmez![]()
GUTI, bize lazım huni.![]()