1 ile 30 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post

UEFA Avrupa Ligi

Avrupa Kupası müthiş olmuş gerçekten.Seleznyov ile Milevskyi'yi yer değiştirsen.Dudic'in yerine daha kaliteli bir stoper alsan olmaz mı?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Avrupa Kupası müthiş olmuş gerçekten.Seleznyov ile Milevskyi'yi yer değiştirsen.Dudic'in yerine daha kaliteli bir stoper alsan olmaz mı?
    Bende öyle düşünüyorum. Dudic'i ikinci yarıda sol bekte denedim. Pek başarılı olamadı. 6.80'le oynadı. İstediğim verimi alamadığım kanaatine varınca Dudic'i sattım. Santos sol bek oynayacak.

Dizilişi 4-4-2 yaptım. Klasik taktik modunda iyi bir taktik yaptık Ümit ile. (KaRaBükLü KraL)

Hazard'la anlaşmıştık. Moussa Sissoko son anda devreye giren Fio ile anlaştı. Bizde bedelsiz olarak yeni kontrat imzalamayan 19 yaşındaki Camacho'ya formayı giydirdik. Dudu'yu kiraya gönderdim. Fazla forma şansı bulamamıştı. Hem huzursuzluk çıkmasın, hemde oyuncu biraz pişsin diye Genoa'ya kiraya gitti. Ömer ve Ceyhun orada iyi duruyor stoper olarak. Yedekleri olarak Meite ve İbrahim Kaş geldi. Sertaç Eren'i devre arasında A Takıma çıkaracağım.

Mahir Sağlam yedek olarak geldi. İsmail Köybaşı ile anlaşırsam Santos'u gönderip yerine sağlam bir ortasaha alacağım. Türk olursa iyi olacak. Sissoko gelmeyince rotayı Nuri'ye çevirdim. Klübüyle anlaşamayınca elimizi eteğimizi çektik. İyi bir ortasaha arayışlarım sürüyor. Bu arada Fildişi Sahilleri ile Dünya 3.sü olduk. İtalya'yı 10 kişi kaldığımız maçta 3-2 eledik uzatmalarda. Ben 3-1 sanıyordum son dakikada Gattuso atmış Çeyrek finalde Fransa'yı 2-1 eledik. Yarı Finalde çok çok iyi oynadık fakat 4 top direkten döndü. İspanya 2-0 kazanarak finalde Brezilya'nın rakibi oldu. Gerçekte görmek istediğimizi oyunda gördük 3.Lük maçında Sırbistan'ı rahat geçtik. Ülkede herkes bana tapıyor

Edit: Crush Dumps aldım

Mesaj Yetkileri