-
Çok insan kırdım , çok defa kırıldım...Ama artık son !
Bazı şeyleri gerçekten çok büyüttüğümü , hatta çok büyüttüğümüzü düşündüm. Futbol için çok insanı kırdığımı , çok defa kırılıp moralimi bozduğumu gördüm. En sevdiğim kişileri kaybettiğimi gördüm. En sevdiğim kardeşim dediğim kişilerden ağır laflar yedim.
Ama artık herşeye bir son veriyorum. Bundan sonra futbol hayatımın % 80'i ni oluşturuyorsa , bunu çok daha gerilere çekmeye karar verdim. Hele benden yaşça büyüklere sadece bir oyun için asla laf söylememeye , bana olup ta bir sinirle laf söylensede fazla kafama takıp moralimi bozmamaya karar verdim. Yani kısacası futbol için arkadaşlık kurup , futbol için arkadaş kaybetmekten , futbol için kırlıp futbol için kırmaktan vazgeçtim.
Bugüne kadar çok kişiyi kırmış , çok da kırılmış olabilirim. Ama bu geceden sonra gereksiz yere kırdıgım kişiler olmuştur, onlardan özür diliyorum , beni gereksiz kıran insanlarıda kendi çapımda affediyorum.
Bugüne kadar sadece bir oyun için kimleri kırdıysam affola , büyüklerden büyüklük bekliyorum. Gerçekten çok önemsememek lazımmış bazı şeyleri. Hele hele hayatının bir parçası yapmamak lazımmış bazı şeyleri.
Artık forumda daha nadir , gerekli gördükçe bulunacağım. Futbol ile ilgili konularda yorum yaparım elbet ama bundan sonra hiçbir sözü , lafı kesin bir kanıymış gibi görüp karşılık verme çabasına girmeyeceğim ve bana karşılık ağır yazan kişilerede eskisi gibi ağır karşılık vermeyeceğim.
Samimi bulursunuz bulmazsınız ama tüm bunları çok içten , tamamen samimi duygularımla yazıyorum. Gerçekten bir yönetici abimin lafı vardı forumda hatırlamıyorum ismini , "Yolda görüp sizi takmayacak insanları savunmak için kendinizi bu kadar paralamayın." Harbiden de çok doğru sözmüş... Futbola oyun olarak bakmanın zamanı geldi sanırım. Hem hayatta daha önemli şeyler olduğunu da öğreniyorum yavaş yavaş. Sizlerden artık önyargılı yaklaşmamanız , ve de gereksiz kırdığım insanların samimiyetime inanması.
Hepinize iyi geceler , hayatımda olan biten daha önemli şeylere yoğunlaşmanın vakti geldi...
Mesaj Yetkileri