Sayfa 154 / 480 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254 ... SonSon
4,591 ile 4,620 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Llorente schuster istediği tip forvet işte ama bizimkiler düşünüyormu?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Herkes Fener maçında Degen'i çok beğendi, bizdeki sağ bek açığını da kapatır hani

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Memo ne bu asabiyet birader hayır olsun .. ?
    Robinho gelirse balon olmaz sen de biliyorsun =)
    Asabiyet falan yok Robinho balon olmaz biliyorum.Ama daha önce adam gibi mesaj attım buraya silinmiş yok yere.Robinho gelmez demek istiyorum imkansız.Ama her diyişimde siliniyor bir de böyle deniyeyim dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Herkes Fener maçında Degen'i çok beğendi, bizdeki sağ bek açığını da kapatır hani
    Sutter diyorum.

http://objektifholigan.blogspot.com/...vid-degen.html

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Abi galiba Degen'i Liverpoollu Degenle karıştırdın(maçı izlemediğini varsayıyorum), bu Degen sağ açık oynuyor.

Ayrıca ben forvete ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Bobo havadan etkili bir oyuncu, Holosko da sağ açık yerine forvet oynayacağı için Manisa'daki formunu yakalayabilir. Nihat da gerçek oyununu oynarsa geçen seneki gibi gol sıkıntısı çekmeyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Abi galiba Degen'i Liverpoollu Degenle karıştırdın(maçı izlemediğini varsayıyorum), bu Degen sağ açık oynuyor.

Ayrıca ben forvete ihtiyacımız olmadığını düşünüyorum. Bobo havadan etkili bir oyuncu, Holosko da sağ açık yerine forvet oynayacağı için Manisa'daki formunu yakalayabilir. Nihat da gerçek oyununu oynarsa geçen seneki gibi gol sıkıntısı çekmeyiz.
    Maçı izledim canım.

Degen mi Sutter mi sağ bek sağ açık anlamadım ama

İkisi de deli gibi oynuyordu Sutter mi sağ bek di ? Degen mi ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sutter sağ bekti abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tamam o da olur o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adamlar 3-2-2-2-1 oynadı yahu. Degen MC oynadı. Sutter WBR oynadı...

-----------------GK------------------
    ----------DC----DC-----DC---------
    ---WBR----------------------WBL--
    -----------MC---------MC-----------
    -------------AMC-----AMC---------
    --------------------ST---------------
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Adamlar 3-2-2-2-1 oynadı yahu. Degen MC oynadı. Sutter WBR oynadı...

-----------------GK------------------
    ----------DC----DC-----DC---------
    ---WBR----------------------WBL--
    -----------MC---------MC-----------
    -------------AMC-----AMC---------
    --------------------ST---------------
    Yanlışın var Mustafa 4-3-3 oynadılar.Arada Costanzo öne çıktı 4-2-3-1'e döndüler;

--------------------------Bürki--------------------

Sutter----------Dudar--Affolter-----Jemal

----------------------Spycher------------------

---------------Doubai----Costanzo----------

Degen------------------------------------Lulic

--------------------Beinvenu-----------------

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hmm yanlış gözlemlemiş olabilirim Anıl. Ama sanki bana Costanzo MC Degen - Lulic AMC oynadı gibi geldi. Ama maç içerisinde taktikte değiştirmiş olabilirler.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adamların ne oynadığı belli değildi ki mahalle maçı gibi O sağdaki oyunculardan hangisi gelirse gelsin her takıma çok yararlı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çok fazla uçmanın anlamı yok

Altidore iyidir...

Neresi iyidir abi, bu adamin Holosko'dan cok daha ustun olacagini sanmiyorum. Bir yabanci forvet gelirse yabancilarimizdan bir tanesini daha yollacayacagiz, muhtelemelen zararla, bunu da dusunelim. Ne biliyim Carew falan gelmeyecekse Altidore gelecekse Holosko kalsin daha iyi abi, Bobo Nihat Nobre Holosko her turlu goturur, hele arkalarinda Q7 Guti Hilbert olunca. Ozellikle Nobre'nin performansiyla herkesi sasirtacagini ve Nihat'in gercek Nihat gibi oynayacagini dusunuyorum....

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Holosko satılmayacak mı ? Yabancı statüsüne kurban gidecek adam. Geçen sene demiyordum ama bu sene Bobo ve Nihat yeterli bize.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada transfermarkt verilerine göre, Beşiktaş futbol takımının piyasa değeri 100 milyon €'ya ulaştı. Böylece ligimizde 3 tane 100 m€ üzeri takım olmuş oldu. Fenerbahçe 133 M€ ile 1.liğe çıkmış. Gidecekleri ve gelecekleri tahmin edersek yine 130 civarı olacaktır. Gs yolladığı adamlar yüzünden düşmüş 106 m €'ya. Onlarda aşağı yukarı transferleri bitirince 130'a çıkarlar.. TSL ise 5 büyük lig ve Rusya'dan sonra 7. sırada. Ama takımların yapacağı transferler ile Rusya ile olan 10 m € luk farkı kapatıp üstlerine çıkarız gibi geliyor.

TSL:
    http://www.transfermarkt.de/de/suepe...ewerb_TR1.html

Avrupa:
    http://www.transfermarkt.de/de/europ...ttbewerbe.html

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu arada transfermarkt verilerine göre, Beşiktaş futbol takımının piyasa değeri 100 milyon €'ya ulaştı. Böylece ligimizde 3 tane 100 m€ üzeri takım olmuş oldu. Fenerbahçe 133 M€ ile 1.liğe çıkmış. Gidecekleri ve gelecekleri tahmin edersek yine 130 civarı olacaktır. Gs yolladığı adamlar yüzünden düşmüş 106 m €'ya. Onlarda aşağı yukarı transferleri bitirince 130'a çıkarlar.. TSL ise 5 büyük lig ve Rusya'dan sonra 7. sırada. Ama takımların yapacağı transferler ile Rusya ile olan 10 m € luk farkı kapatıp üstlerine çıkarız gibi geliyor.

TSL:
    http://www.transfermarkt.de/de/sueper-lig/startseite/wettbewerb_TR1.html

Avrupa:
    http://www.transfermarkt.de/de/europa/europa/wettbewerbe.html
    Transfermarkt'ı istatistikleri ve takım/oyuncu bilgileri sebebiyle takip ederim ama bonservis belirleme bakımından yalandır. Öyle ki:

1. Türk takımları fazlasıyla şişirilmiştir, (Mesela Shaktar'ın gerçekten 100 küsur milyon harcayıp kurduğu takımla Galatasaray'ın 30 milyon euroya kurduğu takımın değeri aşağı yukarı aynıdır)
    2. Ne takımlar arasında, ne de takım içi oyuncular arasında tutarlılık yoktur.

*Bir oyuncunun performansı başka bir oyuncuyu katlamıştır, ancak değeri öbürünün yarısı kadardır. Sebebini sorsanız, "ama biri milli takım oyuncusu, diğeri değil" derler.
    *Eğer ikisi de milli oyuncuysa, bu sefer biri genç, biri yaşlı, bu fark ondan derler.
    *Aynı milli takımın aynı yaştaki iki oyuncusundan birinin değeri öbürünün 2 katıdır, bu sefer de performansa baktık sadece derler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

transfermarkt sitesindeki degerler sitedeki kullanicilar tarafindan belirleniyor forumda oylama yapiliyor ona göre degerler veriliyor ordaki degerlerin hicbrisi gercekci degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla, NTVSpor'da felan, gazetelerde de burdan kaynak alıyorlar ondan ekledim..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Yanlışın var Mustafa 4-3-3 oynadılar.Arada Costanzo öne çıktı 4-2-3-1'e döndüler;

--------------------------Bürki--------------------

Sutter----------Dudar--Affolter-----Jemal

----------------------Spycher------------------

---------------Doubai----Costanzo----------

Degen------------------------------------Lulic

--------------------Beinvenu-----------------
    3lü oynadılar, Jemal sol stoperdi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

YOK ARTIK DEMİRÖREN

Quaresma ve Guti transferleri ile taraftarını sarhoş eden Beşiktaş Başkanı Demirören`in yeni hedefi dudak uçuklatacak: Emmanuel Adebayor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, siyah- beyazlı taraftarları çılgına çeviren transferlerine devam etmeyi planlıyor. Gündeme gelen isim ise sadece Beşiktaşlılar`ın değil, tüm sporseverlerin aklını başından alacak çapta bir dünya yıldızı: Emmanuel Adebayor... Siyah-beyazlı ekip, teknik direktör Bernd Schuster`in yönetime sunduğu rapor doğrultusunda etkili bir forvet almak için çalışmalarına başladı. Kulübe önerilen birçok isim arasında adı geçen Togolu futbolcuyu önce kimse ciddiye almadı. Ancak daha sonra yöneticilerin, "Sponsor olursa büyük bir yıldızın daha transferi gerçekleşebilir" diyerek ısrarla altını çizdiği konu gündeme geldi.

MALİYETİ ÇOK YÜKSEK
    Bu denli büyük bir yıldızın transferi için sponsorluk teklif edilen şirketlerin ikna edilmesinin daha kolay olacağını düşünen yöneticiler, bir yandan şirketlerle temasa geçerken, diğer yandan Abebayor`un temsilcileri ile bağlantı kurdu. 26 yaşındaki başarılı oyuncu için 30 milyon Euro`ya yakın bir maliyetin sözkonusu olduğu ifade ediliyor. 2001 sezonunda A takıma yükseldiği Fransız ekibi Metz`de iki sezon forma giydikten sonra Monaco`ya transfer olan Adebayor, bu kulüpte de üç yıl kaldıktan sonra rotasını Ada`ya çevirdi. İngiltere Premier Lig`in gözde ekiplerinden Arsenal`de üç sezon forma giyen Togolu milli futbolcu, oynadığı 104 karşılaşmada 46 gol attı. Arsenal`den 2009 yazında Manchester City`ye 25 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Adebayor, attığı 5 yıllık imza sonrası ilk sezonunda 26 maçta görev yaparak 14 gol kaydetti.

MİLAN DA İLGİLENİYOR
    Ünlü futbolcuyla doğal olarak Avrupa`nın birçok kulübü de ilgileniyor. Bu takımların en başında gelen ise İtalyan devi Milan... Milan`ın Adebayor için son günlerde çalışmalarını sıklaştırdığı biliniyor. Manchester City`nin Premier Lig`de bu sezon uygulanacak olan "Kadro 25 futbolcudan oluşacak" kuralı nedeniyle 39 kişilik kadrosunda ciddi bir kısıntıya gideceği ve gözden çıkarılan isimlerden birinin Adebayor olduğu dün resmen açıklandı. Başkanı Demirören, kulübün şartlarını daha çok zorlamadan ciddi bir sponsor desteği ile Adebayor`u kulübe kazandırarak Türkiye ve Avrupa`da ses getirecek son bir yıldız transferi daha gerçekleştirmenin hesabını yapıyor.

Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ne kadar doğrudur bilemeyeceğim ama bana göre tam almamız gereken bir tipte forvet.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Carew ya da Baptista bizim için daha gerçekçi bir hedef.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adebayor'un bonservisi 20 milyon'dan filan başlar yahu..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sponsor buLunursa oLabiLir, neden oLmasın. Bir forvet aLacağız ama bunun kim oLacağını pLaven maçından sonra göreceğiz. Schuster kesin oLarak bir forvet istemiş. Yönetimde bir forvet aLıcak. Bana kaLırsa ne Carew, ne Baptista ne de Adebayor. Carew zaten eski oyuncun ve artık beLLi bir yaşa da geLmiş durumda. O eskisi gibi topu aLıpta giden Carew değiL, durarak oynuyor, beLLi özeLLikLeri bitmiş durumda adamın. Baptista ve Adebayor da inanıLmaz zor isimLer.

Dortmundan Barrios u aLsınLar. Tam aradığımız isim. TopLa da gider, hava topuna da çıkar, arkası dönükte oynar. Hem geLmesi de imkansız feLan değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Baptista'nın zor olduğunu düşünmüyorum. Schuster de isterse, 10 milyon euronun altında bir rakama gelebilir. Carew için de benzer bir durum söz konusu. Robinho ve daha önemli bir uzun forvet için uğraşılıyor (Adebayor demeye dilim varmıyor, gerçekten uçuk bir isim şu an) herhalde, Baptista ve Carew'in alternatif olarak tutulduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Amauri ...

Beşiktaş'ın Mehmet Aurelio ile ilgilendiği duyumu var.Bir bilgisi olan var mı bu konuda?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Robinho büyük bir ihtimal gelecek deniliyor.Adebayor'un da gelme ihtimali varmış.Adebayor için bastırılıyormuş.Olmazsa Carew ile anlaşılmış. Rüya gibi gerçekten.Gerçekleşse çıldırırız sanırım sevinçten.
    So what?
    Saike

Adebayor'un Türkiyeden herhangi bir takıma geleceğini düşünmyorum.Ayrıca bonservisi ve yıllık alacağıyla maliyeti gerçekten çok fazla.

Robinho daha olağan bir transfer gibi gözüküyor.Schuster bu transferde başrolü oynayabilir.Manchester City satın alma opsiyonlu kiralık şekilde çok rahat verebilir Robinho'yu.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Robinho büyük bir ihtimal gelecek deniliyor.Adebayor'un da gelme ihtimali varmış.Adebayor için bastırılıyormuş.Olmazsa Carew ile anlaşılmış. Rüya gibi gerçekten.Gerçekleşse çıldırırız sanırım sevinçten.
    Şu üç transferden en muhtemeli John Carew gibi duruyor. Zaten Beşiktaş'tan giderken " Bu camiayı hiç unutmayacağım. " demişti. Carew gelirse Beşiktaş çok iyi bir kadro kurmuş olur...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri