Şimdi fanatik Türkiye'yi ayağa kaldırcak transfer diye haber atmış.Adamlar photoshop ustası Robinho'nun kafası ve Q7'nin geldiği zaman havalimanından arabaya binerken ki hali . Bizim kadar iyi gazeteci ülke yok.Ağlınıcak durumdayız mı ne ?![]()
Şimdi fanatik Türkiye'yi ayağa kaldırcak transfer diye haber atmış.Adamlar photoshop ustası Robinho'nun kafası ve Q7'nin geldiği zaman havalimanından arabaya binerken ki hali . Bizim kadar iyi gazeteci ülke yok.Ağlınıcak durumdayız mı ne ?![]()
Evet,var.Aslında Aurellio'yu geçen sezon başına kadar çok istiyordum Beşiktaş'ta görmeyi ama uzun süreli sakatlığı,alırsak Fenerbahçe'ye ödenecek ücret falan açıkcası eskisi kadar etki yaratmadı ismini duyunca.Ama alınırsa türk statüsü nedeniyle iyi bir transfer olur yinede diye düşünüyorum.
Robinho'yu bonservisiyle,Adebayor'u kiralık olarak istiyormuşuz.Bu oyuncuların ücretlerini biz karşılamayacağız.(Zaten karşılayamayız) Bize gelmeyi kabul ederler mi orası sıkıntı.Robinho'nun kabul edebileceğini düşünüyorum Schuster faktöründen dolayı ama Adebayor konusunda çok ümitli değilim açıkcası.2'sini alabilsek müthiş bir iş başarmış olur gerçekten yönetimimiz.
So what?
Saike
http://beta.ntvspor.net/haber/turkce...binho-heyecani
Robinho ve Adebayor gelirse müthiş değil müthişin ötesinde bir şey olur ama zor sanki neyse inşallah bitirirler de ligde böyle kaliteli isimleri izleme şansına sahip oluruz.
Robinho'nun Beşiktaş'a gelmesine 1/10 veriyor.İddia severlere duyurulur
http://www.skybet.com/betting/footba...e12398930.html
Robinho sorunlu!!
Last edited by M3rcurial : 04.Ağustos.2010 at 00:10
Başımı nereye çevirsem, hangi duyumcuyla karşılaşsam Robinho bitti deniyor. Ben de bu transfere oldu gözüyle bakmaya başlıyorum yavaş yavaş. Zaten, Plzen maçı sonrası açıklanır tahminimce ve önümüzdeki hafta gelip atar imzayı kontenjan da boşaldığı an. Bir de Carew geldi mi eksiksiz bir takım oluruz.
DİPNOT: Bu yazdıklarım kendi iddialarım değil, yukarda da yazdığım gibi çok sağlam duyumcuların sözleri. Yarın, öbür gün gelmezlerse bu futbolcular; hani ne oldu, geliyorlardı güya falan demesin hiç kimse.
Açıkçası ne Robinho bizi tercih eder(popüleritesi çok yüksek), ne de Robinho bizde iş yapar. Robinho, Sergen Yalçın kadar bile profesyonel değil. Yeteneği de abartılıyor. İddia ediyorum eğer gelirse takıma bir Holosko kadar faydalı olamaz. Robinho ayrıca Manchester City'de Brezilyalılarla "çete" kurup takımı bölen biriydi. Robinho en iyisi Santos'ta kalsın.
Robinho için son kez konuştu!
Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Brezilyalı futbolcu Robinho'nun transferi konusunda şu anda herhangi bir girişimlerinin olmadığını açıkladı.
Adalı, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ''Yazılı ve görsel medyada Brezilyalı oyuncu Robinho konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Müteaddit defalar resmi internet sitemizden bu oyuncunun transferi konusunda artık bir girişimimizin olmadığını açıklamış olmamıza rağmen benzer haberlerin çıkması üzerine, bu oyuncunun gündemimizden düştüğünü bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarım'' dedi.
03.08.2010
Kaynak : AA
Robinho Beşiktaş'ta olacak%1000
![]()
Daha oncede yazdıgım gibi robınho yeteneklı ama sorunlu bjk kumar oynuo![]()
AdaLı net oLarak ikinci kez Robinho gündemde yok dedi. Ama Adebayor için öyLe birşey söyLemedi
GeLicek forvet kim oLacak sabırsızLıkLa bekLiyorum.
Schuster bu arada kesin oLarak Ferrari yi gözden çıkarmış. Zapo takımda kaLıyor. Ferrari ye Murat131 değişiLirmi yahu.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
6 ağustos cuma günü herşey kesinleşecek gibi DHA yaptığı açıklama bu uefa maçı sonrası gönderilecek yabancı futbolcular belirlenecek byük ihtimalle yollar ayrılacak sercan ilede holosko takası bekleniyor ve adalı üstüne para vermiyeceğiz diyor bakalım bence adebayor veya robinho ikisinden biri gelecek beşiktaşa...
Carew'in gelmesini istemem. Misyonunu tamamladı bana göre, ancak Adebayor gelirse mükemmel olur.
Drogba ile birlikte takımda görmek istediğim 2 siyahi forvetten birisi![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Holosko'nun Bursaspor'a gelme ihtimali olmaz bana kalırsa. Aynı mevkiye Steinert geldi. Birde BJK oldu da Robinho'yu aldı. Hilbert'e yazık olur...
Lütfen Adebayor olsun![]()
adabayora bizi dememişlerse o gelmez robinho gelir![]()
Adebayor mu ????????????????????????
Yok artık Lebron James
Türkiyedeki tüm kulupler transfer butcesını toplasa bırkaın bonservısını zor kıralar nasıl alıcak besıktas merak ettım ama yınede bana tebessum verdıgı ıcın tesekkur edıyorum![]()
Robinho gelirse biz de cacık cacık adamlar alırsak Kartal Yuvası'ndan forma alıp arkasına 1 Adnan Sezgin yazdırıcam![]()
Adebayor bir ihtimal.. Robinho zor adam gelmek istemiyor besbelli..
Q7 i geçen maç izledim.Koşmamda demiyor hatta penaltıyı mücadelesi sayesinde kazandı.Ama kendini kanıtlamak için bazen artisliğe kaçıyor.Aslında güzel ama o maçta o yapılmaz yani.Yinede ben beyendim elinden geleni yapıyor.
Yarın öbür gün basın Adebayor haberleri artar, herkes Robinho gibi biraz daha inanmaya başlayınca bu kez de. Adebayor da kim, City de forma bulamadı şurdan gittikten sonra bişey yapamadı, düşüş sürecinde cart curt devam eder eminim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Carew transferine ben karşıyım. Herkeste bir Carew sevdası. Yahu ben Amokachi nin goLLerini biLe hatırLıyorum ama Carew in attığı sert penaLtıLar dışında goLLerini hatırLamıyorum öyLe hafızama aman aman süper bir adam oLarak kazınmamış durumda. Ya da o dönem benim hovardaLık dönemLerimdi de ben mi Beşiktaş maçLarını kaçırdım izLemedim, biLemiyorum. Carew deyince penaLtıcıkLar akLıma geLiyor, başkada birşey yok.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bize attığı bir gol vardı bende onu unutmuyorum![]()
Carew kim ki? Benim aklıma o bile gelmiyor.![]()
Google 'a Karev yazdım bu geldi
http://www.google.com.tr/imgres?imgu...:1&um=1&itbs=1
Siz Beşiktaş'ı seyretmemişsiniz
Ankaragücü'ne İnönü'de attığı müthiş frikik golü
Ankaraspor ve Samsun'a yine içerde attığı iki güzel kafa golü
F.Bahçe'ye hem içerde hem dışarda attığı goller.İnönü'de ki golü süperdi
4-3 yenildiğimiz Antep maçında attığı iki gol
Uefa'da Bilbao'ya attığı gol
Ve attığı bazuka penaltılar
![]()
Sivok'un dizinde yırtık varmış ve ameliyat olması gerekiyormuş.4 ile 6 ay arasında sahalardan uzak kalabilirmiş.Dondurun![]()