Sayfa 155 / 480 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
4,621 ile 4,650 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Şimdi fanatik Türkiye'yi ayağa kaldırcak transfer diye haber atmış.Adamlar photoshop ustası Robinho'nun kafası ve Q7'nin geldiği zaman havalimanından arabaya binerken ki hali . Bizim kadar iyi gazeteci ülke yok.Ağlınıcak durumdayız mı ne ?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Beşiktaş'ın Mehmet Aurelio ile ilgilendiği duyumu var.Bir bilgisi olan var mı bu konuda?
    Evet,var.Aslında Aurellio'yu geçen sezon başına kadar çok istiyordum Beşiktaş'ta görmeyi ama uzun süreli sakatlığı,alırsak Fenerbahçe'ye ödenecek ücret falan açıkcası eskisi kadar etki yaratmadı ismini duyunca.Ama alınırsa türk statüsü nedeniyle iyi bir transfer olur yinede diye düşünüyorum.

Adebayor'un Türkiyeden herhangi bir takıma geleceğini düşünmyorum.Ayrıca bonservisi ve yıllık alacağıyla maliyeti gerçekten çok fazla.

Robinho daha olağan bir transfer gibi gözüküyor.Schuster bu transferde başrolü oynayabilir.Manchester City satın alma opsiyonlu kiralık şekilde çok rahat verebilir Robinho'yu.
    Robinho'yu bonservisiyle,Adebayor'u kiralık olarak istiyormuşuz.Bu oyuncuların ücretlerini biz karşılamayacağız.(Zaten karşılayamayız) Bize gelmeyi kabul ederler mi orası sıkıntı.Robinho'nun kabul edebileceğini düşünüyorum Schuster faktöründen dolayı ama Adebayor konusunda çok ümitli değilim açıkcası.2'sini alabilsek müthiş bir iş başarmış olur gerçekten yönetimimiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

http://beta.ntvspor.net/haber/turkce...binho-heyecani

Robinho ve Adebayor gelirse müthiş değil müthişin ötesinde bir şey olur ama zor sanki neyse inşallah bitirirler de ligde böyle kaliteli isimleri izleme şansına sahip oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Robinho'nun Beşiktaş'a gelmesine 1/10 veriyor.İddia severlere duyurulur

http://www.skybet.com/betting/footba...e12398930.html

Robinho sorunlu!!
    Last edited by M3rcurial : 04.Ağustos.2010 at 00:10

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Başımı nereye çevirsem, hangi duyumcuyla karşılaşsam Robinho bitti deniyor. Ben de bu transfere oldu gözüyle bakmaya başlıyorum yavaş yavaş. Zaten, Plzen maçı sonrası açıklanır tahminimce ve önümüzdeki hafta gelip atar imzayı kontenjan da boşaldığı an. Bir de Carew geldi mi eksiksiz bir takım oluruz.

DİPNOT: Bu yazdıklarım kendi iddialarım değil, yukarda da yazdığım gibi çok sağlam duyumcuların sözleri. Yarın, öbür gün gelmezlerse bu futbolcular; hani ne oldu, geliyorlardı güya falan demesin hiç kimse.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Açıkçası ne Robinho bizi tercih eder(popüleritesi çok yüksek), ne de Robinho bizde iş yapar. Robinho, Sergen Yalçın kadar bile profesyonel değil. Yeteneği de abartılıyor. İddia ediyorum eğer gelirse takıma bir Holosko kadar faydalı olamaz. Robinho ayrıca Manchester City'de Brezilyalılarla "çete" kurup takımı bölen biriydi. Robinho en iyisi Santos'ta kalsın.

Robinho için son kez konuştu!

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Brezilyalı futbolcu Robinho'nun transferi konusunda şu anda herhangi bir girişimlerinin olmadığını açıkladı.
    Adalı, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ''Yazılı ve görsel medyada Brezilyalı oyuncu Robinho konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Müteaddit defalar resmi internet sitemizden bu oyuncunun transferi konusunda artık bir girişimimizin olmadığını açıklamış olmamıza rağmen benzer haberlerin çıkması üzerine, bu oyuncunun gündemimizden düştüğünü bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarım'' dedi.

03.08.2010
    Kaynak :
    AA

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robinho Beşiktaş'ta olacak %1000

efenberg Misafir

Robinho için son kez konuştu!

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Brezilyalı futbolcu Robinho'nun transferi konusunda şu anda herhangi bir girişimlerinin olmadığını açıkladı.
    Adalı, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, ''Yazılı ve görsel medyada Brezilyalı oyuncu Robinho konusunda çeşitli haberler yer almaktadır. Müteaddit defalar resmi internet sitemizden bu oyuncunun transferi konusunda artık bir girişimimizin olmadığını açıklamış olmamıza rağmen benzer haberlerin çıkması üzerine, bu oyuncunun gündemimizden düştüğünü bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunarım'' dedi.

03.08.2010
    Kaynak :
    AA
    Aha kesin alıcaz o zaman Quaresma'da da aynı şey olmuştu almayacağız ilgilenmiyoruz denilmişti (yanlışım yoksa)

Daha oncede yazdıgım gibi robınho yeteneklı ama sorunlu bjk kumar oynuo

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AdaLı net oLarak ikinci kez Robinho gündemde yok dedi. Ama Adebayor için öyLe birşey söyLemedi

GeLicek forvet kim oLacak sabırsızLıkLa bekLiyorum.

Schuster bu arada kesin oLarak Ferrari yi gözden çıkarmış. Zapo takımda kaLıyor. Ferrari ye Murat131 değişiLirmi yahu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

6 ağustos cuma günü herşey kesinleşecek gibi DHA yaptığı açıklama bu uefa maçı sonrası gönderilecek yabancı futbolcular belirlenecek byük ihtimalle yollar ayrılacak sercan ilede holosko takası bekleniyor ve adalı üstüne para vermiyeceğiz diyor bakalım bence adebayor veya robinho ikisinden biri gelecek beşiktaşa...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Carew'in gelmesini istemem. Misyonunu tamamladı bana göre, ancak Adebayor gelirse mükemmel olur.

Drogba ile birlikte takımda görmek istediğim 2 siyahi forvetten birisi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Holosko'nun Bursaspor'a gelme ihtimali olmaz bana kalırsa. Aynı mevkiye Steinert geldi. Birde BJK oldu da Robinho'yu aldı. Hilbert'e yazık olur...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Lütfen Adebayor olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

adabayora bizi dememişlerse o gelmez robinho gelir

Adebayor mu ????????????????????????

Yok artık Lebron James

Türkiyedeki tüm kulupler transfer butcesını toplasa bırkaın bonservısını zor kıralar nasıl alıcak besıktas merak ettım ama yınede bana tebessum verdıgı ıcın tesekkur edıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by M3rcurial View Post
    Adebayor mu ????????????????????????

Yok artık Lebron James

Türkiyedeki tüm kulupler transfer butcesını toplasa bırkaın bonservısını zor kıralar nasıl alıcak besıktas merak ettım ama yınede bana tebessum verdıgı ıcın tesekkur edıyorum
    Quote Originally Posted by M3rcurial View Post
    Robinho sorunlu!!
    Şakacı şey seni

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho gelirse biz de cacık cacık adamlar alırsak Kartal Yuvası'ndan forma alıp arkasına 1 Adnan Sezgin yazdırıcam

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Adebayor bir ihtimal.. Robinho zor adam gelmek istemiyor besbelli..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Q7 i geçen maç izledim.Koşmamda demiyor hatta penaltıyı mücadelesi sayesinde kazandı.Ama kendini kanıtlamak için bazen artisliğe kaçıyor.Aslında güzel ama o maçta o yapılmaz yani.Yinede ben beyendim elinden geleni yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yarın öbür gün basın Adebayor haberleri artar, herkes Robinho gibi biraz daha inanmaya başlayınca bu kez de. Adebayor da kim, City de forma bulamadı şurdan gittikten sonra bişey yapamadı, düşüş sürecinde cart curt devam eder eminim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Carew transferine ben karşıyım. Herkeste bir Carew sevdası. Yahu ben Amokachi nin goLLerini biLe hatırLıyorum ama Carew in attığı sert penaLtıLar dışında goLLerini hatırLamıyorum öyLe hafızama aman aman süper bir adam oLarak kazınmamış durumda. Ya da o dönem benim hovardaLık dönemLerimdi de ben mi Beşiktaş maçLarını kaçırdım izLemedim, biLemiyorum. Carew deyince penaLtıcıkLar akLıma geLiyor, başkada birşey yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bize attığı bir gol vardı bende onu unutmuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Carew transferine ben karşıyım. Herkeste bir Carew sevdası. Yahu ben Amokachi nin goLLerini biLe hatırLıyorum ama Carew in attığı sert penaLtıLar dışında goLLerini hatırLamıyorum öyLe hafızama aman aman süper bir adam oLarak kazınmamış durumda. Ya da o dönem benim hovardaLık dönemLerimdi de ben mi Beşiktaş maçLarını kaçırdım izLemedim, biLemiyorum. Carew deyince penaLtıcıkLar akLıma geLiyor, başkada birşey yok.
    Benim penaltılar bile gelmiyor Fenerbahçe'ye attığı kafa golü geliyor sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Carew kim ki? Benim aklıma o bile gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Siz Beşiktaş'ı seyretmemişsiniz

Ankaragücü'ne İnönü'de attığı müthiş frikik golü

Ankaraspor ve Samsun'a yine içerde attığı iki güzel kafa golü

F.Bahçe'ye hem içerde hem dışarda attığı goller.İnönü'de ki golü süperdi

4-3 yenildiğimiz Antep maçında attığı iki gol

Uefa'da Bilbao'ya attığı gol

Ve attığı bazuka penaltılar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sivok'un dizinde yırtık varmış ve ameliyat olması gerekiyormuş.4 ile 6 ay arasında sahalardan uzak kalabilirmiş.Dondurun

Mesaj Yetkileri