Acabası fazla Şemsi.Ta kendisi![]()
Bobo
Robinho Guti Q7
Ernst Necip
Deli Toraman Ferrari Ekrem
Hakan
Noluyo lan![]()
hatta bobo yerinede Adebayor![]()
Gelmiş mi acaba? Gelirse süper transfer olur valla.
Haber1903'e girdim az önce.Bir konuda birisinin mesajı dikkatimi çekti.
"arkadaslar bu kadar cesıtlı dusunmenız bos, bakın bu kadar buyuk konusuyorum haberım saglam yerden, ıcınız rahat olsun bıle demıcem, robınho besıktasta. ıkı hafta once coktan anlasma saglandı dun aksam saatlerınde onun bazı esyaları ıstanbula geldı.bu haberı kongre uyesı olan yakın bı abımden aldım ayrıca havaalanında calısan enıstem esyalarının geldıgı mujdesını verınce ınanmamam ıcın bı sebep kalmadı. robınho artık besıktaslı ve yenı formamızı o tanıtacak yıne ınonu stadında, yanlız sadece salı acıklanacak carsamba yada persembe gunude ınonude ımza torenı var ısmımı unutmayın eger robınho bızde olmazsa bana ıstedıgınız seyı yazabılırsınız saygılar..."
kongreden yakin bi abi , havaalanindan enistesi , tamamdir ya bu duyum kesin dogru![]()
Gelmezse baya bi kişi söver heralde![]()
Yahu neresi doğrudur. Yalan ya yalan olamaz![]()
Robinho da gelirse Beşiktaş Avrupa Ligi'nde en kötü ihtimalle çeyrek final oynar.
Robinho gelirse Kupa BJK'nindir.![]()
Robinho gelirse BJK ligte ilk 3'e zor girer![]()
Evet iLk 3 e zor gireriz. 1. oLuruz Çünkü.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
beşiktaş böyle transferler yapmazdı ilginç ben yine 8 milyonluk tabata gibi bir kral bekliyordum![]()
ayrıca kadro çok ofansif olsana gutinin savunmaya yardımları sayesinde sıkıntı çekeçeğimizi zannetmiyorum
zaman zaman forvete Nobre gçerse toraman sağ bek zapo ferrari vaya ferrai toraman'ı bozmayıp hilbert sağ bek oynar.Bence hilbert iyi sağ bek olur banim görüşüm Fm'de de sağbek oynatıodum çok verimliydi.
Tabii bu gerçek![]()
Robinho da gelmez yahu? Gelmez değil mi o kadar da değil ya![]()
başkan bize Adebayor'u al![]()
hatta ordaki forumu bırakıp bizim foruma üye olmuş artık fmyi burdan takip edicek![]()
Yarın ki Villareal maçından sonra Altidore'u alıp gelebilir bizimkiler![]()
Rossi de gelir paket servis olurŞaka bir yana da olabilir cidden
![]()
Adaş sen de bir karar ver yahu =)
Seni bulacam Adalı![]()
Sanırım Robinho bu isimDemirören geçen sezon taraftarın tepkisine dayanamdı ve aldı işte yıldızları. Alın size yıldız diyecek sanırım son adamla beraber
Hadi bakalım hayırlısı. Biz de Ledesma ve Rosicky'i bitirelim, Fb de Niang'ı alsın.İyi oyuncular izleyecek gbiyiz bu sezon
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
beşiktaş'ın resmi sitesinde son 2 gün yazıyor, herhalde robinho transferi için... konuşuluyor da bakalım ne olacak...
son 2 dendiğine göre işte salı günü açıklanacak
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
VaLLa siteden sadece bir forma için geri sayım yapıLacağını sanmıyorum ben açıkcası. Kesin bir oyuncu açıkLanacak ama bu Robinho mu oLur, başkasımı oLur onu da saLı günü göreceğiz. ALtidore gibi sıradan bir isim içinde bu kadar bekLemeye aLınmaz diye düşünüyorum. Kesin Guti ve Quaresma transferini de göLgede bırakacak bir isim oLabiLir. YaLnız Robinho da geLirse artık neLer oLur tahmin edemiyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...